Fröken Frimans historierevisionistiska krig mot fakta i SVT

Till glädje för alla oss nymarxistiska radikalfeminister sänder SVT just nu en riktigt fin miniserie under namnet Fröken Frimans krig, där fakta förkastas och svensk rösträttshistoria revideras i enlighet med modern radikalfeministisk ideologi.

Ja på ett föredömligt sätt visar SVT genom Fröken Frimans krig att fakta om hur allmän och lika rösträtt för alla infördes i Sverige egentligen är helt fel och att modern radikalfeministisk ideologi är den verkliga Sanningen.

fröken frimanskrig svt radikalfeministisk historierevision

Sissela Kyle i Fröken Frimans krig: radikalfeministisk historierevisionism och ideologisk indoktrinering. Precis vad public service och SVT ska ägna sig åt.

Fröken Frimans krig, med den radikalfeministiska vänsterkvinnan Sissela Kyle i huvudrollen och den radikalfeministiska vänsterkvinnan Pernilla Oljelund som manusförfattare, utspelar sig i Sverige 1906. Enligt källor som historieböcker och fakta hade vid denna tidpunkt allmän och lika rösträtt inte införts varken för män eller kvinnor. Rikare män och vissa kvinnor hade rätt att rösta 1906 och de allra rikaste hade rätt till fler röster än de med mindre pengar. Även vissa företag hade rösträtt.

1918 infördes lika rösträtt för män som hade gjort värnplikten. 1921 infördes allmän och lika rösträtt för alla kvinnor. Och 1924 infördes slutligen lika och allmän rösträtt för alla män. Enligt fakta, verkligheten och historiker alltså. Men radikalfeminister som jag, Hanna Stjärne, Pernilla Oljelund och Sissela Kyle vet att Sanningen är helt annorlunda!

Genom att våldta fakta och verklighetens historia kan SVT, genom Fröken Frimans krig, istället på ett fint och föredömligt sätt indoktrinera tittarna i den radikalfeministiska ideologin. I Fröken Frimans krig framgår att vi radikalfeminister känner att alla män hade rösträtt i Sverige 1906. Allmän och lika rösträtt för män var etablerad sedan länge (kanske sedan Birger Jarls dagar?). De stackars förtryckta kvinnorna fick däremot inte rösta alls. Dessutom var Sveriges alla män (Patriarkatet) fanatiska motståndare till att kvinnor skulle få rösta (eftersom männen, som alltid, var rädda att förlora sina manliga privilegier). Men trots det kompakta motståndet från alla Sveriges män lyckades heroiska radikalfeminister som fröken Friman (Sissela Kyle) ändå införa rösträtt för kvinnor. Så känner radikalfeministerna bakom Fröken Frimans krig att det var. Pepp pepp!

Ja radikalfeminister som Hanna Stjärne, Sissela Kyle och Pernilla Oljelund förstår att historierevisionism och radikal politisk indoktrinering av folket alltid har utmärkt mänsklighetens finaste ögonblick – som t.ex i det kommunistiska Östblocket och i Nazityskland. TV-licenspengar kan inte användas på ett bättre sätt!

Nu gäller det bara för SVT och oss andra radikalfeministiska marxister att förhindra att folk får för sig att ta reda på fakta, till exempel genom att läsa historieböcker, eller genom att googla sig in på siter som inte är lojala till den radikalfeministiska och nymarxistiska tron. Historiker ska inte få uttala sig, eftersom de totalsågar Fröken Frimans krig. Kanske kan Hanna Stjärne och Sissela Kyle starta en kampanj för bokbål av historieböcker, ett förbud mot Wikipedia och fängslande av historiker?

Hanna Stjärne fotoTor Johnsson

Hanna Stjärne – nymarxist, radikalfeminist, rik, vit, medelålders kvinna och vd för SVT. Kämpar mot fakta för att revidera svensk rösträttshistoria så att den passar med modern radikalfeministisk ideologi.

Kampen fortsätter!
Krossa Patriarkatet!
Leve historierevisionismen!
Pepp pepp Systerskapet!

Och förresten – köp DN-mössan!

Advertisements

Tagged: , , , , , , , ,

20 thoughts on “Fröken Frimans historierevisionistiska krig mot fakta i SVT

 1. […] väl förresten inte SVTs radikalfeministiska och historierevisionistiska indoktrineringssatsning Fröken Frimans krig ikväll? Här kan du lära dig att fakta (som vanligt) är fel och att det vi radikalfeminister […]

 2. Svenne December 26, 2015 at 12:57 pm Reply

  Pepp pepp, Jämställdhetsfeministern!
  Kampen fortsätter!
  Framåt, Kamrater!

 3. Jan December 26, 2015 at 1:20 pm Reply

  Fakta är bara en manlig härskarteknik. Det vet vi sedan länge. Den feministiska ideologin står över allt. Även historien och vetenskapen. Den som påstår något annat är en näthatare och anti-feminist!

 4. Lars December 26, 2015 at 2:50 pm Reply

  Rösträtt för killar som gjort lumpen, kom det så sent som 1918? Jag har för mig att det var 1908? Rätt mig om jag har fel.

  • Jämställdhetsfeministern December 26, 2015 at 2:54 pm Reply

   Japp det var 1918.
   https://sv.wikipedia.org/wiki/R%C3%B6str%C3%A4tt

   “1907-1909 drev igenom en grundlagsändring som införde proportionella val med allmän rösträtt för män. Till andra kammaren var det lika rösträtt, medan det i kommunala val infördes en 40-gradig inkomstgraderad röstskala.

   Trots att det nya valsystemet 1909 gav rösträtt till en majoritet av den manliga produktiva befolkningen fick 283.000 svenska män inte rösta i valet 1911.

   År 1918 infördes allmän och lika rösträtt i kommunala val för män.[10]”

   Enligt fakta och historiker alltså. Men vi feminister vet ju att alla män fått rösta sedan Birger Jarls dagar.

 5. Patrik Arat December 26, 2015 at 3:34 pm Reply

  Går Radiotjänst Kiruna runt och “pejlar” att samtliga hushåll i Sverige ser avsnitten?
  Måste ju ha tittarsiffror som motsvarar hela Sveriges befolkning.

  • Jämställdhetsfeministern December 26, 2015 at 3:37 pm Reply

   Det borde vara obligatoriskt för alla att se på statstelevisionens program. För demokratins skull.

 6. Rikard December 26, 2015 at 3:55 pm Reply

  Hej.

  Rösträtt är väl en sak, men vi måste se till att det blir rätt röst också! Inför genast kvoterad rösträttsskala så att antal röster stämmer överens med hur nära den sanna feminismen väljaren ligger – alla kvinnor måste tilldelas kompensationsröster om en per man i HENnes närhet.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

 7. Svenne December 26, 2015 at 5:50 pm Reply

  Kamrat Stjärne ser säkerligen till att lösa problemet med att SVT rekryterat en medelålders vit man som Jan Helin – en könskorrigering löser så många problem!
  Pepp pepp, Helin, och alla andra Kamrater!

  • Jämställdhetsfeministern December 26, 2015 at 8:45 pm Reply

   Kamrat Jan Helin sonar sin manliga arvssynd genom att vara skicklig på att granska folket, skydda feministiska makthavare och indoktrinera människor i den våra radikalfeministiska vänsterideologiska trossatser.

 8. Patrik Arat December 26, 2015 at 6:15 pm Reply

  Man skäms ändå över att det trots att det gått över hundra år som kvinnor fick rösträtt så har fortfarande män möjlighet att påverka demokratiska val.

  • Jämställdhetsfeministern December 26, 2015 at 8:46 pm Reply

   Ja det är skandalöst. Visar hur långt vi fortfarande har innan vi uppnår feministisk jämställdhet i Sverige.
   Kampen fortsätter!

 9. Jobb med normkritik | WTF? December 27, 2015 at 7:30 am Reply

  […] historien. Det brukar innebära att man vill skriva om historien samtidigt. Kanske det är ett nytt Fröken Frimans krig eller liknande som är på […]

 10. suedoise December 29, 2015 at 2:43 pm Reply

  tydligen har serien glömt att motståndet mot kvinnlig rösträtt byggde på det konservativa blockets förmodanden att kvinnorna skulle rösta på vänstern och föra socialdemokraterna till makten. Serien missar även att tiden – 1906 – var starkt präglad av den pågående utvandringen till USA vilken i sin tur slagit alla rekord under 1890-talet men pågått sen l860.Plus förstås unionsupplösningen som ännu en förnedring för patriotismen.

  • Jämställdhetsfeministern December 29, 2015 at 6:14 pm Reply

   Nej Fröken Frimans krig är Sanningen, precis som jag konstaterade i blogginlägget.
   Det har feministisk forskning visat.

 11. sl January 14, 2016 at 3:22 pm Reply

  Vid studier av nymarxism torde kunna påvisas att begreppet Karl Marx är ännu ett uttryck för den allenarådande manliga härskarordningen, givetvis är denna banbrytande teori skapad av en genial och oförliknelig kvinna, Karla Marx. Även kallad “skäggiga damen”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: