Södertörns Brandförsvar sätter kön och etnicitet före livräddning och brandsläckning

Södertörns Brandförsvar är ett utmärkt radikalfeministisk, postmodernt och identitetspolitiskt föredöme. Här anställs brandmän utifrån vilket vilket kön och ursprung de har, medan brandmansutbildning livräddningskompetens och brandsläckningskompetens är irrelevant.

Se hur Södertörns Brandförsvar strikt och passionerat arbetar efter radikalfeministiska och rasbiologiska riktlinjer i Samhällsmagasinets reportage:

Ja Lars Göran Uddholm, chef på Södertörns Brandförsvar är tydlig. När en okunnig reporter påstår att invånarna i södra Stockholm förväntar sig att brandmän ska kunna släcka bränder och rädda liv, svarar Lars Göran Uddholm blixtsnabbt “NEJ”. Och Lars Göran Uddholm har ju helt rätt: varför skulle en brandman kunna släcka bränder och rädda liv? Nej det viktiga, förklarar Lars Göran Uddholm under reportagets gång, är att de som anställs inom Södertörns Brandförsvar har rätt typ av könsorgan och rätt etnisk bakgrund.

Södertörns Brandförsvar anställs därför nagelskulptriser helt utan brandmansutbildning och som inte klarar brandförsvarets fysiska prov. Medan brandmannautbildade personer, med erfarenhet av att jobba som brandmän och med goda vitsord inte är önskvärda. Eftersom de har fel typ av könsorgan och fel etnisk bakgrund. Radikalfeministisk jämställdhet och mångfaldsarbete när det är som bäst alltså.

Södertörns Brandförsvar

Lars Göran Uddhom, fanatisk radikalfeminist och chef för Södertörns Brandförsvar, förstår att rätt typ av könsorgan, rätt hudfärg och rätt etnisk bakgrund är mycket viktigare för hans personal än förmågan att rädda liv och släcka bränder.

Brandförsvaret även i andra delar av Sverige har börjat arbeta efter samma radikalfeministiska och rasbiologiska riktlinjer som i Södertörn. Samtidigt kommer nyheten att allt fler dör i bränder i Sverige. Vi behöver med andra ord snarast öka takten i arbetet med att kvotera in fler kvinnliga nagelskulptriser i brandförsvaret!

Varför lämnar inte Lars Göran Uddhom över sitt jobb till en kvinnlig nagelskulptris?
Den fråga som alla ställer sig är förstås varför Lars Göran Uddhom – en vit, priviligierad medelålders man – vägrar lämna över sitt jobb till en kvinna?
Menar Lars Göran Uddhom att mångfald bara behövs på de lägre positionerna i hans organisation, men att chefspositionen måste innehas av vita medelålders män som han? Som Lars Göran Uddhom själv konstaterar så finns det ju hundratals nagelskulptriser som har könsorgan, hudfärg, arabiskakunskaper och etnisk bakgrund som är betydligt mer lämpliga än Lars Göran Uddhom. Så vad väntar Lars Göran Uddhom på? Avgå nu – för jämställdhetens och mångfaldens skull!

Advertisements

Tagged: , , , , ,

14 thoughts on “Södertörns Brandförsvar sätter kön och etnicitet före livräddning och brandsläckning

 1. Two Different Shoes On December 29, 2015 at 9:29 pm Reply

  Södertörn, södertörn.
  Högskola, polisskola, brandförsvar…
  SÖDERTÖRN = 3:a KLASS = 2:a SORTERING = 1:a FIASKO

 2. Patrik Arat December 30, 2015 at 10:11 am Reply

  Reportern verkar inte förstå vad brandchefen försöker förklara, nämligen hur viktigt det är att vanligt folk förstår det brandkåren vill kommunicera. Reportern kan inte representera vanligt folk eftersom brandchefen misslyckas med att förklara något för honom.

 3. Patrik Arat December 30, 2015 at 11:10 am Reply

  Många vanliga människor har nog länge önskat just det som brandchefen envist påpekar, nämligen insikten att personer med gedigen kompetens och erfarenhet är olämpliga kandidater i yrken som innebär mycket kontakt med just vanliga människor.
  Vem vill egentligen gå till en vårdcentral och bli bemött av en utbildad läkare?
  Alla idag vill nog hellre få sin diagnos ställd av vårdcentralens vaktmästare eller prao-elev.

 4. Pelle2 December 30, 2015 at 4:56 pm Reply

  Ja,det är märkligt att radikalfeminismens främsta, manliga tillskyndare i maktposition har så förtvivlat svårt att lämna över sina maktpositioner till en kompetent kvinna.
  Vad är det som får Lars Göran Uddhom att tro att han är mera kompetent att leda södertörns Brandförsvar än en rasifierad kvinna utan utbildning från t.ex Syrien ?
  Kunskap och kompetens är ju som vi feminister vet enbart manliga härskartekniker..
  Så vik hädan du vita,svenska gubbslem och släpp fram en kvinna !
  Hell Gud run och krossa patriarkatet !

 5. Anders January 4, 2016 at 12:05 pm Reply

  Kära idioter såhär ligger det till majoriteten av män är starkare än kvinnan i grunden det finns såklart undantag men eftersom majoriteten av män är starkare så får männen oftast dom tunga jobben ni får slå oss blodiga men vi får inte slå tillbaka ni är coola rebelliska feminister så ni skaffar kort hår piercings en näsring ni slutar raka armhålorna och fittan jag tycker faktiskt inte det är kul att få hår i käften om jag ska slicka dom flesta tycker det är avtändande sen börjar ni bete er bitchigt och drygt tror ni det är till er fördel eller? För er egen skull lägg ner och bli normala mvh någon som vill ert bästa

 6. Patrik Arat January 4, 2016 at 12:23 pm Reply

  Anders!
  F! har nog en plan för dej efter deras maktövertagande där du får gå på gym och lära dig att slicka svettiga håriga armhålor samt lära dej att jämvikt råder även bland gymmets olika tyngder.

  • Anders January 4, 2016 at 1:53 pm Reply

   Jag är enbart logisk jag har inte sagt att det är olika värde jag menar att män är starkare i grunden det finns såklart starkare tjejer men ett eftersom männen oftast är starkare så anställs dom till tyngre jobb du kan fortsätta slicka din mammas håriga röv jävla cp mongo

   • Patrik Arat January 4, 2016 at 2:19 pm Reply

    Hur vet du det eller använder du s.k. “fakta”?

    • Anders January 4, 2016 at 2:39 pm Reply

     Ja

     • Patrik Arat January 4, 2016 at 2:48 pm Reply

      Feministisk forskning har visat män använder sig av just fakta för att förtrycka kvinnor.

      • Anders January 4, 2016 at 3:47 pm Reply

       Tjejer använder sitt kön som en anledning att krångla det är inte mitt fel att ni feminister är idioter

       • Patrik Arat January 4, 2016 at 5:36 pm Reply

        Om du inte är en feminist så är du en fascistisk näthatare.

 7. upp till kamp January 5, 2016 at 4:31 pm Reply

  Även om en brandkvinna kanske inte orkar kanske bära ut en avsvimmad man från ett övertänt hus, så orkar hon förmodligen bära ut en kvinna. Kvinnorna blir alltså räddade vid en brand men inte männen, vilket naturligtvis är något vi feministers applåderar. Om männen blir innebrända men kvinnorna räddas så är ju det optimalt och ytterligare en positiv sidoeffekt med denna jämställdhetssatsning. Typiskt ojämställda män att klaga på något sådant 2016.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: