Tusen vita heterosexuella män (utklädda till arabiska asylsökare) rånade och massantastade kvinnor i Köln på nyårsafton

Ja även om det tog ett par dagar för svensk media att börja rappoterna om det så har nyheten nu säkert nått fram till alla. På nyårsafton sprang gäng på runt tusen vita heterosexuella män (utklädda till arabiska asylsökare) runt i Köln och rånade, antastade och våldtog kvinnor. Dessutom sköt de fyrverkeripjäser mot poliser och andra män som försökte ingripa.

Köln vita heterosexuella män går till attack

Så här gick det till:

Den tyska tidningen Express ger en ohygglig skildring av polisens upplevelser under nyårsnatten. Polismännen hävdar att de officiella uppgifterna om att det skulle ha rört sig om några hundra migranter inte stämmer, i själva verket möttes polispatrullerna av omkring 2 000 flyktingmän som skapade kaos.

– Strax efter midnatt kom de första kvinnorna fram till oss. De grät och var chockade och beskrev hur de utsatts för sexuella trakasserier. Därför började vi leta efter kvinnor i folkmassan, berättar en polis.

Med gemensamma krafter lyckades några polismän slita en 20-årig kvinna från den upphetsade skaran av män.

– Jag fick dem att backa. Hon skrek och grät. Man hade slitit av henne hennes trosor, berättar polismannen.

Därefter tvingades polismännen backa, trots att kvinnans tre väninnor fortfarande var kvar i kaoset, eftersom de attackerades och överöstes med fyrverkerier. Ett vittne beskriver situationen såhär:

– Jag fick känslan av att polisen och ordningsvakterna inte bara var överrumplade, de var rädda, situationen hade kunnat eskalera ännu mer.

Varken Köln eller Tyskland har upplevt något liknande tidigare, enligt tyska myndigheter (från BBC):

Wolfgang Albers, the Cologne police chief, says witnesses described the assaults as coming from a group of up to 1,000 men whose appearance indicated they were of “Arab or North African origin.” 

He said the incidents were “a completely new dimension of crime”.

Ja de tyska myndigheterna hävdar att det var gäng på upp till 1000 män med nordafriskansk/arabiskt utseende som attackerade och antastade kvinnor på nyårsafton. Och de hävdar alltså också att något liknande aldrig tidigare inträffat vare sig i Köln eller någon annan stans i Tyskland.

Men vi svenska feminister känner förstås att det är helt fel. Idag har vi svenska feminister därför fört en massiv kampanj på Twitter och annan media för att folk ska #fatta att det som hände i Köln är något som svenska män utsätter kvinnor för precis varje dag! Irena Pozar (journalist, Expressen) har också startat ett upprop mot vita män.

Kölnattackerna begås av svenska män varje dag

Ja det går inte att förneka. Irena Pozar har helt rätt: varje dag drar gäng på upp till 1000 vanliga typiska svenska män runt på stan och rånar, antastar och våldtar kvinnor, samt skjuter fyrverkeripjäser mot poliser och alla andra som vågar ingripa. Det är så svenska män beter sig. Det är det som är svenska mäns kultur. Och det kallas Patriarkatet!

Kölnattackerna vardag i Sverige

Köln på nyårsafton: gäng bestående av hundratals unga män (utklädda till arabiska asylsökare) skjuter fyrverkeriraketer mot förbipasserande, rånar, antastar och våldtar unga kvinnor. Det vill säga precis det som svenska kvinnor utsätts för varje dag. För att Patriarkatet.

Det som hände i Köln på nyårsafton är alltså inget nytt, utan vad typiska svenska män gör mot kvinnor varje dag. Lyssna bara på vad vi svenska feministkvinnor har att säga:

Köln ur feministiskt perspektiv 5

Nej det som hände i Köln är inget nytt för svenska kvinnor. Fråga vilken kvinna som helst. Så länge det är en av oss radikalfeministiska twitteraktivistkvinnor med extra starka genusglasögon och kunskaper i feministisk forskning…

Köln ur feministiskt perspektiv 4

Exakt! Samma Patriarkat bland talibanerna som svenska män alltså.

Köln ur feministiskt perspektiv 2

Ja varför är tyskarna så chockade egentligen?

Köln ur feministiskt perspektiv 3

Ja varför är det bara vi radikalfeministiska marxister som förstår att det som hände i Köln på nyårsafton är normalt manligt beteende och alltid händer i Sverige. Pga av män.

Efter det som hände i Köln måste vi nu alltså genast ta i med hårdhanskarna mot svenska män!

Är du man och har en annan åsikt än Irena Pozar. Då ska du göra som Irena Pozar säger: håll käft och backa! Så att det blir jämställt.

En av Aftonbladets många duktiga radikalfeministiska journalister,  Martin Aagård konstaterar att det faktum att media överhuvudtaget rapporterar om rånen och sexövergreppen i Köln helt enkelt är en högerextrem konspiration! Vill du få samma förmåga att se Patriarkatets nazistkonspirationer? Köp ett par genusglasögon av senaste modell!

Advertisements

Tagged: , , , , , , ,

45 thoughts on “Tusen vita heterosexuella män (utklädda till arabiska asylsökare) rånade och massantastade kvinnor i Köln på nyårsafton

 1. Jan January 6, 2016 at 10:37 pm Reply

  Naturligtvis förhåller det sig så. Att påstå att det var män med ursprung från Mellanöstern och Nordafrika som begick dessa övergrepp är naturligtvis rasism. Sålunda återstår bara en grupp att skäligen misstänka: vita heterosexuella män från väst. Så kallade cis-män. Eller med andra ord: det egentliga patriarkatet. Män från Mellanöstern är oskyldiga offer och förtjänar enbart vår sympati. Och medborgarskap och försörjning.

  • Jämställdhetsfeministern January 6, 2016 at 10:41 pm Reply

   Ja det är så typiskt att de nazistiska kvinnohatare och vita män försöker skylla det som hände i Köln på de stackars rasifierade asylsökare som kanske var där, när det ju är vita cis-mäns vardagsbeteeende!

   • Carl January 10, 2016 at 10:18 pm Reply

    Din jävla äckliga rasist!!!
    Vem fan tror du tror på den JÄVLA SKIT du skriver egentligen??!!!
    Tycker du ska krypa tillbaka under stenen du tittade upp under – dra åt helvete din jävla rasistfitta!! Du måste vara efterbliven för fan!!

   • En riktig feminist April 18, 2016 at 9:15 pm Reply

    Hänvisa gärna till en liknande arrangerad händelse av samma magnitud som den i Köln som har begåtts av män med västerländsk kultur.
    Åk ner till Syrien eller Saudi arabien med dig för i helvete! Bli våldtagen och lev ut alla de andra förtryckta sexuella fantasier som får dig att försvara sån idioti.

 2. Two Different Shoes On January 6, 2016 at 11:07 pm Reply

  Vad är problemet? Merkel har ju beställt folkutbytet. Det här är bara en naturlig del i det hela

  • Jämställdhetsfeministern January 7, 2016 at 12:08 am Reply

   Det här har ingenting med asylsökare att göra. Det är bara vanligt manligt beteende. Så här gör ju svenska män varje dag/natt mot kvinnor. Det har vi feminister twittrat om hela dagen idag. Googla Patriarkatet!

 3. bergersjo January 7, 2016 at 12:09 am Reply

  Så naivt att påstå att poliserna var där för att HJÄLPA kvinnorna! Alla vi riktiga radikalfeminister har ju lärt oss av Karin “Kakan” Hermansson att ACAB (all cops are bastards), de var garanterat där själva för att tafsa och så kom asylsökare dit för att ingripa! Googla patriarkatet! ACAB!

 4. Claus klostermann January 7, 2016 at 1:11 am Reply

  I er jo sindssyge i svenskere. Godt at vi fik etableret en kontrol ved broen, vi tåler ikke svenske feminister i Danmark. Her passer vi på hinanden, også kvinderne. I svenskere er selvdestruktive narsicister. I er så bange fir at konfrontere indvandrernes ondskabsfulde og fornedrende kultur, at i hellere vil begå kollektivt selvmord fremfor at løse problemet.

  I er så ekstreme i jeres selvhad, at jeg vil bede jer holde jer langt væk fra Danmark og vire danske medsøstre. Jeg håber i alle vågner op fra jeres fanatiske selvmordsekt inden i kommer rigtig galt afsted

  • Jämställdhetsfeministern January 7, 2016 at 10:01 am Reply

   Vi svenska feminister arbetar på att förbjuda Danmark.

   • Claus klostermann January 7, 2016 at 10:44 am Reply

    Humor – det kan vi godt lide. Det er til gengæld utrolig usvensk med humor, så jeg antager der har været tolk på

   • e_rik_l@hotmail.com January 9, 2016 at 12:53 am Reply

    Vadå humor….?

    • Claus klostermann January 9, 2016 at 1:57 am Reply

     Stop, jeg klarer ikke mere 😉

     Sig noget mere og jeg tisser i bukserne. Det er det fedeste stand up. Du aner ikke hvor stort et marked der findes rundt om i verden for svensk humor. Det er helt nyt – never heard Before.

     Var sød at sige noget mere i en fart – jeg trænger 😉

  • Jocke January 7, 2016 at 11:32 am Reply

   “at i hellere vil begå kollektivt selvmord fremfor at løse problemet” – hahahahaha, så sant!

 5. Pelle2 January 7, 2016 at 3:31 am Reply

  Ja,varje år läser vi i tidningarna om hur svenska,vita,heterosexuella vuxna män går samman i stora grupper vid tolvslaget och sextrakasserar alla kvinnor i sin närhet.
  Så har det alltid varit i det patriarkala Sverige. Det vet varje seriös feminist.
  Den som påstår något annat är en kvinnohatare.

  • Jämställdhetsfeministern January 7, 2016 at 10:02 am Reply

   Om det vore så väl att svenska män bara höll på så här på nyårsafton. Lyssna på Irena Pozar och andra kloka feminister: det här är vad svenska män håller på med varje dag!

   • En feminist som använder sin hjärna, inte hennes förtvinade libido April 18, 2016 at 9:28 pm Reply

    Hur vet du att förövarna i Köln inte också håller på med sånt varje dag?

 6. […] skulle allt vilja se Irena Pozar och de andra relativisterna på twitter helst välja något annat alternativ än huset med svenskarna. Jag skulle vilja se henne välja ett […]

 7. Kristian January 7, 2016 at 11:44 am Reply

  Hitler gjorde fel ibland, men han hade en kul idé om Arierna som vandrat från Indien till Europa. På samma sätt kommer våldtäktskulturen och patriarkatet i mellanöstern egentligen från Sverige.
  Gamle ärkepatriarken själv, Strindberg, vistades som bekant ett par år i Österrike (1893-1896). Vad många inte vet är att han då ofta for till mellanöstern, bland annat dåtida Persien och Egypten och förfalskade ett stort antal hadith, som fortfarande inte avslöjats som falska. Så allt som händer i det området är egentligen Sveriges fel.

  • Jämställdhetsfeministern January 7, 2016 at 4:44 pm Reply

   Ja feministisk forskning har visat att allt är vita heterosexuella mäns fel. Fråga bara vice statsminister Åsa Romson (MP): vita män är inte ens människor!

 8. fuckfemenister January 7, 2016 at 3:57 pm Reply

  Läskigt o läsa kommentarer här ni är ju helt verklighetsfrånvarande va e grejen ?

 9. bittergubben January 7, 2016 at 9:47 pm Reply

  Helt rätt! Även den kloka genushistorikern Vainio förklarar det här tydligt – vita svenska män är troligen inte kulturellt annorlunda, de är bara mer privilegierade: ”Visst kan händelserna i Köln ha någonting med kulturella skillnader att göra, men betydligt mer sannolikt är att det har att göra med socioekonomisk ställning. Klass, om man så vill. Utanförskap. 1000 socialt utsatta blonda killar från Sverige hade säkerligen inte varit ett dugg bättre. Åk färja, får ni se. Eller försök föra en normal konversation med en kompis när en hockeyarena töms på fans.” https://charlottehitochdit.wordpress.com/2016/01/07/om-koln-och-alla-man/
  Pepp! Nu gäller det bara att åtgärda de manliga privilegierna, så att vi blir jämställda!

  • Jämställdhetsfeministern January 8, 2016 at 12:31 am Reply

   åh! genusvetenskapen firar nya triumfer! Vainio borde få nobelpriset.
   tack för det! 🙂
   pepp!

 10. Svenne January 7, 2016 at 11:57 pm Reply

  Alla vita män måste helt enkelt spärras in, för jämställdhetens skull!!!!11111!!!!!11!!!!!
  Endast så kan det ondskefulla Patriarkatet krossas!!!!1111!!!11!!!
  Pepp pepp, Kamrater, och särskilt Jämställdhetsfeministern!!!!!11111!!!11!!11!

  • Jämställdhetsfeministern January 8, 2016 at 12:33 am Reply

   Pepp pepp!
   Och krossa Patriarkatet!

   • Claus Klostermann January 8, 2016 at 10:35 am Reply

    I er en sindssyg selvmords sekt. Den fortsatte udstillelse af jeres had til hvide mænd og ikke til arabere er patetisk.

    Prøv engang at lukke øjnene og forestil jer en verden uden muslimer …… Ja .. Der bliver pludselig ret stille og fredeligt ikke ???

  • Two Different Shoes On January 12, 2016 at 12:44 pm Reply

   Hahaha. Jag ramlar av stolen.
   Det var länge sedan jag skrattade så gott, tack.

 11. Makkan January 8, 2016 at 3:20 pm Reply

  Jag tycker att alla femenister borde flytta till Iran eller Saudiarabien eller något annat land i mellanöstern så ett de kan finna frid. Vita män, och i synnerhet i Sverige, är helt enkelt för vidriga. Här borde överhuvudtaget inte en enda vettig feminist bo.

  • desperaton January 8, 2016 at 6:03 pm Reply

   Nu tänker du lika fel som alla vidriga antifeministiska och förtryckande kräk (vita män) runt om i Sverige. Du vill att kvinnorna skall anpassa sig, när det är de vita männen som begår våldshandlingar mot de förtryckta kvinnorna. Det är naturligtvis männen som skall flytta! Då kan Sverige till slut bli 100% jämställt. Med en 100% kvinnlig befolkning blir det naturligtvis även 100% kvinnor på alla ledande poster, och mer jämställdhet än så kan man inte uppnå!

 12. e_rik_l@hotmail.com January 9, 2016 at 12:48 am Reply

  Jag fick fan aldrig veta nåt… Hade köpt tafshandskar å allt…

 13. […] Fnordspotting, Jämställdhetsfeministern, […]

 14. […] senaste dagarna ägnat all vår tid åt att kämpa för att alla ska förstå att det som hände i Köln under nyårsnatten inte alls var något nytt eller ovanligt i Europa, utan något som vita svenska män ägnar sig åt […]

 15. Karl January 10, 2016 at 2:07 am Reply

  Ni lurade mig nästan helt att det va vita män, synd att ni är falska, nu kommer jag inte kunna lita på det ni skriver längre.

 16. dragonessa66 January 10, 2016 at 10:46 pm Reply

  Idiot, hur vågar du dra alla vita män över en kam? Dummaste jag läst på länge, anmälan kommer

  • Max January 10, 2016 at 11:19 pm Reply

   Du är inte så bra på att uppfatta ironi va?
   Om du nu ska anmäla någon så är det väl i så fall någon av feministerna som citeras i inlägget och som bloggaren driver med….

 17. Ernst K January 11, 2016 at 6:28 pm Reply

  Jag har ju förstått att som vit man bär jag all skuld ….. eller fel, som vit kristen man ….. eller för att vara helt korrekt, som vit kristen eller judisk och fysiskt frisk man, bär jag skuld, närmare bestämt all skuld. Jag har lärt mej att leva med det och tiger hellre än talar, tar ett steg tillbaka där det går och utför med stolthet alla uppgifter jag får av kvinnor. Det går ganska bra ….. mest …… utom när jag tvingas följa med utomlands. Då blir jag alltid ensam. Redan efter eftermiddagsgroggen, blir dom lite fnittriga å rastlösa, När jag betalat notan, eller diskat upp efter middagen i den hyrda lägenheten, är de redan på väg ut. Om jag reser med en flickvän, knullkompis, syster eller min nu vuxna dotter, har ingen betydelse – dom verkar ha roligare nån annanstans. Fördelen är att jag sällan behöver fixa frukost till fler än mej själv.

 18. Two Different Shoes On January 12, 2016 at 12:40 pm Reply

  Hahahahaha, Jaaa. Dessa feminister. De är underhållande i alla fall med sina patetiska försök att kleta ut sin igen rasism på andra, närmast som små barn.

 19. genusfeministern January 17, 2016 at 2:36 pm Reply

  Självklart var förövarna utklädda vita heteroxesuella män (roten till allt elände i världen). Hade det varit rasifierade ensamkommande flyktingbarn som tafsat hade de knappast varit ett problem. I själva verket vill kvinnor i väst väldigt gärna ha sexuellt umgänge med flyktingbarn. Så mycket att de till och med är villiga att betala för det.
  http://svenska.yle.fi/artikel/2016/01/14/ensamkommande-flyktingpojkar-sager-sig-ha-erbjudits-pengar-sex
  Det är därför vita heterosexuella män känner sig hotade a arabiska asylsökande.

 20. […] nyheter En helt orelaterad nyhet som diskuterats flitigt under veckan är hur Sverige (och ett par andra länder i Europa) under de senaste månaderna drabbats av mängder av fall där grupper av unga män attackerar […]

 21. Anders January 11, 2017 at 7:48 am Reply

  Känner flera tjejer som blivit våldtagna och inte en enda man har varit svensk. Och ingen av mina vänner har blivit bemötta på ett sådant sätt att förövarna kunnat lagföras.

  • Jocke February 28, 2017 at 1:27 am Reply

   Menar skribenten att SVENSKA!!!!?! Män gjort detta? Har en av dessa ett svenskt namn så heter jag achmed.
   Svensk BLIR MAN INTE!!!!!! JAG är född i Sverige min mor och far lika så. Farmor och farfar dom med.
   En som kom till sverige förra månaden är INTE SVENSK

 22. […] våldtagit kvinnor och skjutit fyrverkeripjäser rätt in i folkmassor under nyårsnatten i Köln. Hela Sveriges armé av professionella feminister, från DNs Hanna Fahl, till Expressens Irena Pozar,… för att förklara det som alla vi feminister vet: varje dag drar gäng på upp till 1000 vanliga […]

 23. Patrick.K February 28, 2017 at 9:38 am Reply

  Man kanske skulle göra så att alla vita män emigrera till närliggande länder tex Finland och Norge så kunde man helt enkelt byta ut dem med män ifrån Afghanistan och Saudiarabien Iran Irak Afrika så feministerna fick som de ville,, så kunde man sitta o se på när de började fly landet i skräck o kvinnor började försvinna spårlöst i mängder…
  Jag är en vit man, men jag är ingen våldtäktsmän eller kvinnohatare för det. Jag till och med älskar dessa förvirrade feminazister för det kan ju komma en dag när de inser sina felsteg och kanske förändrar sig hoppet är det sista som dör blir bara ledsen över allt hat o all förvirring de föder med sin snedvridna politik samt hjärntvätt av unga tjejer….

 24. fredrik toolanen March 19, 2017 at 7:46 am Reply

  Själv skrattar jag mig harmynt varje gång jag läser om att en Svensk kvinna blivit gruppvåldtagen i Sverige för då vet jag att hon fick det hon röstat på och det hon vurmar och kämpar för. Hon har fätt precis det hon älskar, mångkultur

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: