Typiskt svenska män att vara terrorister!

Ännu en gång har våra feministiska teser bevisats av verkligheten. Precis som vi alltid har sagt, så är det typiskt för svenska män att mörda och vara terrorister. På grund av den skadliga mansnormen och våldtäktskulturen. Nu visar Expressens granskning upp 34 exempel på typiska svenska män som ägnar sig blodshämnder och utför terrordåd.

Typsikt män att vara IS-terrorister

Ja det allra obehagligaste är att det rör sig om typiska svenska medelsvenssonmän, som fostrats av den skadliga mansnormen och våldtäktskulturen som ju (som vi alla vet) råder i Sverige.

Typsikt män att vara IS-terrorister 2

Och problemet med att den typiske svenske mannen går omkring och mördar folk har som sagt ofta påtalats av kloka och kunniga feminister. Som till exempel Nils Karlsson (MP) – kommunalråd i Malmö:

Typsikt män att skjuta ihjäl folk

Nils Karlsson (MP) som också är känd för att ha hånat Ivar Arpi då denne förra sommaren varnade för att ISIS-terrorister skulle genomföra terrorattacker i Europa. Och när ska folk börja fatta att vi radikalfeminister har rätt när vi säger att islamistisk terrorism inte har något med islamism att göra, utan att det helt enkelt är något som män i största allmänhet håller på med, bara för att de är män?

snoppar orsakar islamistisk terrorism

Ja precis! Magnus Natschki har helt rätt: snoppar leder till terrorism. Enligt uppgift har Magnus Natschki låtit operera bort sin snopp, för att undvika att skjuta ihjäl och spränga oskyldiga människor i luften. En som däremot uppenbart hade snopp var Tashfeen Malik – kvinnan som sköt ihjäl en massa människor i Kalifornien i december.

kvinnlig terrorist tashfeen malik Kalifornien

Tashfeen Malik sköt ihjäl en massa människor i Kalifornien i december 2015. Feministisk forskning visar att det beror på att hon hade snopp.

Imorgon är det dags för den feministiska årskrönikan för 2015!

Tills dess kan ni njuta av feministisk kunskap och klokhet förra året i dessa Twitter-sammanställningar:

Lite blandat från 2015

Lite blandat från 2015 del 2

Gott nytt år på er! Lite blandat från 2015 del 3

Lite blandat från 2015 del 4

Lite blandat från 2015 del 5

Tagged: , , , , , , , ,

5 thoughts on “Typiskt svenska män att vara terrorister!

 1. M January 6, 2016 at 11:17 am Reply

  Om hon inte hade snopp så blev hon tvingad på grund av internaliserad misogyni. Patriarkala strukturer som hjärntvättar människor till att tro att de strukturer de följer är fri vilja. Fruktansvärt.

 2. […] Källa: Typiskt svenska män att vara terrorister! […]

 3. Pelle2 January 6, 2016 at 4:17 pm Reply

  Ja,det ser ju alla vi feminister att männen på Expressens bilder är vita,äktsvenska och heterosexuella män. Om du inte gör det så är en Breivikare och kvinnohatare.

 4. bergersjo January 6, 2016 at 4:29 pm Reply

  Fast annars har ju feministisk forskning och genusvetenskap visat att ens könsorgan inte har något med ens kön att göra utan det handlar om hur en känner sig.. Jag tror att Magnus Natschki är en trans-hatare.
  Sidan du länkar till är för övrigt en FASCISTISK KVINNOHATSIDA! Läs den inte!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: