Feministiskt initiativ: svenska män kan vara värst i världen på trakasserier och våld mot kvinnor

Vi svenska feminister har har de senaste dagarna ägnat all vår tid åt att kämpa för att alla ska förstå att det som hände i Köln under nyårsnatten inte alls var något nytt eller ovanligt i Europa, utan något som vita svenska män ägnar sig åt varje dag. Som ett led i denna viktiga kampanj mot svenska män berättar Gudrun Schyman (F!) och Linnea Bruno (F!) att svenska män mycket väl kan vara allra värst i hela världen på att begå sexuella övergrepp mot kvinnor.

Gudrun Schyman och Linnea Bruno hatar svenska män

Det är i den radikalfeministiska gratistidningen Metro (oberoende F!) som Gudrun Schyman och Linnea Bruno redovisar den senaste forskningen om svenska mäns avskyvärdhet:

Feministiskt initiativ - svenska män värst i världen

Ja där har ni det svart på vitt. Feministisk forskning visar att svenska män mycket väl kan vara allra värst i hela världen på att trakassera kvinnor sexuellt. Dessutom förklarar Gudrun Schyman (F!) och Linnea Bruno (F!) alltså varför vita svenska män så ofta drar runt på stan i gäng på tusen individer och rånar och sextrakasserar kvinnor: de provoceras av kvinnor som tar plats!

Ni ser. Vi radikalfeminister har svaret på allt! Lyssna på oss!

Linnea Bruno (F!) vittnar också om hur hon ständigt blir attackerad av horder på upp till tusen vita svenska män som rånar henne, antastar henne och skjuter fyrverkeripjäser mot förbipasserande. It’s the story of Linnea Brunos life. Så det som hände i Köln är verkligen inget nytt eller ovanligt i Europa…

Linnea Bruno berättar om hur hon ständigt blir attackerad av horder av vita svenska män

Ja vilken svensk kvinna blir inte regelbundet överfallen av gäng av 1000 vita svenska män? Och känner du någon vit svensk man som inte brukar dra runt på stan i gigantiska våldsamma gäng och råna, antasta och våldta kvinnor?

Kölnattackerna vardag i Sverige

Arabiska män i Köln på nyårsafton eller svenska män som attackerar Linnea Bruno (F!)? Omöjligt att säga.

Hanna Fel (Dagens Nyheter) är en annan klok nymarxistisk radikalfeminist som förstår att det bara var en ren slump att det var arabiska män som stod för massattackerna mot kvinnor i Tyskland på nyårsafton och att det precis lika gärna kunde varit vanliga svenska män.

hanna fahl om horder av svenska män som massantastar kvinnor

Mycket bra av Dagens Nyheters Hanna Fahl att påminna om alla de oräkneliga fall då vita svenska män samlats i grupper på över 1000 individer och systematiskt rånat, antastat och våldtagit kvinnor och skjutit fyrverkeripjäser mot poliser och andra förbipasserande. Vi ser ju att den gemensamma nämnaren mellan dessa fall och händelserna i Köln är kön och inget annat. Det är så män beter sig helt enkelt. För att män.

Händelserna i Tyskland bevisar alltså en gång för alla att kloka feminister som Gudrun Schyman (F!), Linnea Bruno (F!), Hanna Fahl (DN), Anders Lindberg (Aftonbladet), Irena Pozar (Expressen) och Jämställdhetsfeministern hela tiden har haft rätt: svenska män är bland de allra värsta kvinnoförtryckarna i världen. Och att #refugeeswelcome.

Tagged: , , , , , , , , , ,

101 thoughts on “Feministiskt initiativ: svenska män kan vara värst i världen på trakasserier och våld mot kvinnor

 1. Göran Olsson January 11, 2017 at 12:47 am Reply

  Detta måste vara en satirsida! I annat fall är dessa radikala feminister riktiga idioter som försvarar de islamistiska kreaturens framfart i Europa! Ut med de islamistiska djävlarna ur Europa! Låt Europa förbli västerländskt! Hoppas Putin och Trump gör gemensam sak och blåser de extremistiska och radikala islamisterna dit de hör hemma: Helvetet!

 2. Anonymous January 11, 2017 at 5:18 am Reply

  Sluta sprid era lögner. Ni är så okunniga när det gäller den biten. Inte undra på att ni inte kommer in i rikstan. Det räcker att ni tittar i dom svenska fängelserna så ser ni vilka som är mest våldsamma. O titta i Iran och Saudiarabien så ser ni att kvinnan inte är värd nånting. I Sverige stenar vi inte kvinnor. Så jag tycker ni skall läsa på.

 3. Mrbo January 11, 2017 at 10:43 am Reply

  Måste vara något allvarligt fel på förståndet hos dessa kvinnor!! Eller så är man fullkomligt blind för omvärldsbilden utanför FI

 4. Nisse i Hökarängen January 11, 2017 at 11:25 am Reply

  Detta var fanimej det dummaste jag hört på år och dag. Snälla, sluta skriv krönikor i samband med rödvinet och istället lägg ner detta Kalle Anka-parti en gång för alla. Ni skämmer ut både er själva och Sveriges anseende internationellt.

  • My2Cents July 30, 2019 at 7:37 am Reply

   Asså det här är satir, fattar ni väl?!

 5. Anna-Karin January 11, 2017 at 11:44 am Reply

  Ni är korkade på riktigt och förminskar svenska män , gruppvåldtäkter förekom inte förut t.ex på 70 och 80 -talet fanns inte ens tanken att bli våldtagen och termen gruppvåldtäkt var inte uppfunnen. vet inte vad de jämför med men det kan inte vara många år tillbaka i tiden. skäms på er för det gör jag skäms över er .

 6. Raphs January 11, 2017 at 12:27 pm Reply

  Mycket underhållande satir!!! Med tanke på så många som går i taket så förstår jag att de missar den lilla öppningen hela tide. Man ska nog taxen dos blodtrycksmedicin innnan man läser. Tack för underbar njutning – din satir behövs!

 7. Maokei Johansson January 11, 2017 at 1:19 pm Reply

  Ni feminister saknar verkligen koppling till verkligheten.

 8. Ola January 12, 2017 at 3:32 am Reply

  Jävla puckon som hatar män för att ni aldrig får ligga

 9. Anders January 16, 2017 at 6:30 pm Reply

  Beviset för att detta verkligen är hur feminister argumenterar på riktigt,
  är att de flesta som läser denna sida tror det är på riktigt o inte satir.
  så illa är det!

 10. […] elitfeminister under Gudrun Schymans ledning gjort efterforskningar och kommit fram till att vanliga svenska män kan vara allra värst i hela världen på våld och trakasserier mot kvinnor. För vilken svensk kvinna blir inte regelbundet överfallen av gäng av 1000 vita svenska män? […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: