Ensamstående feministiska kvinnors självklara rätt till mäns sperma!

Män är orsaken till allt ont i världen. Det har vi feminister alltid vetat. Men feministiska forskare har nu för första gången upptäckt något män är bra till: sperma. Ja härom veckan lyckades våra feministiska politiker driva igenom en ny lag, som äntligen säkrar ensamstående feministiska kvinnors självklara rätt till barn (genom insemination). Men tyvärr behövs det sperma att inseminera. Och sorligt nog kan den endast utvinnas ur män.

Sveriges män MÅSTE nu därför ta sitt ansvar och snarast donera sina spermier till ensamstående feministiska kvinnor som vill utöva sin självklara rätt att skaffa ett barn.
Så seså män – ta ert ansvar och donera din sperma till ensamstående radikalfeministiska kvinnor! Alla män ska lyda direktiven från Veronica Svärd (F!) och göra en insats.

Feministiskt initiativ upptäcker det enda män är bra till

Tvärtemot vad tidigare feministisk forskning antytt, så har nya feministiska framsteg visat att det faktiskt finns en sak som män är bra till. Veronica Svärd (F!) berättar vad Sveriges män nu ska göra.

Och nej. Självklart har inte ensamstående män motsvarande rätt att skaffa barn. Vi lever tack och lov i ett feministisk land. Rättigheter är till för kvinnor. Män ska ha skyldigheter. Det gäller så klart även spermadonatorer, som kan bli skyldiga att betala underhåll om den kvinna som insemineras så kräver. Så att det blir jämställt.

Har du fel åsikter? Vänd dig till Svenska Filminstitutet för råd om medicinering.
I den heta debatten efter rapporterna om asylsökande män som attackerat kvinnor sexuellt och misshandlat och rånat män runt om i Sverige och i Europa, var det vissa människor som intog en felaktig (dvs icke radikalfeministisk ståndpunkt). Ja jag vet, det är skrämmande att detta fortfarande får förekomma i Sverige 2016. Men som tur var har vi en lång rad skattefinansierade organisationer och institut som arbetar hårt för att åtgärda detta problem. Till exempel Svenska Filminstitutet. Hos Svenska Filminstitutet får du som är kvinna och har fel åsikter gratis råd om medicinering:

svenska filminstitutet sprider visdom

Baker Karim, Svenska Filminstitutet, ger råd om medicinering till kvinnor med fel åsikter.

Normkritiska och radikalfeministiska sexteckningar till asylsökare
De kunniga radikalfeministerna på en annan skattefinansierad organisation, RFSU, har beslutat att normkritiska radikalfeministiska sexteckningar ska delas ut till asylsökande män. Av allt att döma är teckningarna ämnade att avskräcka de asylsökande männen från att överhuvudtaget ha sex. I vilket fall är det, precis som alla andra feministiska satsningar, väl använda skattepengar som kommer att lösa många problem och göra Sverige till en ännu bättre plats att leva i.

Advertisements

Tagged: , , , , , ,

35 thoughts on “Ensamstående feministiska kvinnors självklara rätt till mäns sperma!

 1. Sternococktail January 20, 2016 at 1:49 am Reply

  “Bland ensamkommande under 2015 var könsfördelningen 11 pojkar per flicka. I genomsnitt anlände 90 ensamkommande pojkar varje dag under 2015, jämfört med åtta flickor.
  Av officiell migrationsstatistik kan man dra slutsatsen att det vid utgången av 2015 gick 123 stycken 16-17-åriga pojkar på 100 flickor i samma åldersgrupp. Hans Roslings beräkningar ligger nära dessa siffror. Jämförelsevis har Kina, som har världens största obalanser i könsfördelning, ”bara” 117 pojkar på 100 flickor i samma åldersgrupp. För mig, som har studerat könsfördelningen i Kina och Indien i 15 år, är det häpnadsväckande att ett land som Sverige har värre obalanser än något av dessa två länder.

  Kommer inte att jämna ut sig över tid
  En del kan hävda att dessa obalanser kommer att jämna ut sig med tiden när dessa flyktingar ansöker om att ta hit sina familjer, men det vi kan se så här långt är att sådana antaganden inte är att räkna med fullt ut. Vore det så skulle Sverige inte haft skevheter i könsfördelning redan innan den senaste stora flyktingvågen med kraftig manlig slagsida.
  – See more at: http://www.gp.se/nyheter/debatt/1.2961141-abnorma-antalet-unga-man-ett-problem-for-sverige#sthash.rvEYmMvx.dpuf

  http://www.gp.se/nyheter/debatt/1.2961141-abnorma-antalet-unga-man-ett-problem-for-sverige

 2. Sternococktail January 20, 2016 at 2:06 am Reply

  1976 – 70-talet var ett årtionde präglat av extrem vänstervridning OCH extrem sexuell “lössläppthet” med sexklubbar och porrbiografer i varje gathörn – då spelades det in en film en aning under Oscars-nivå som hette “Spermula” och – enligt obekräftad uppgift – handlade om kvinnliga vampyrer, som inte sög BLOD.

  • Jämställdhetsfeministern January 20, 2016 at 9:53 am Reply

   Alla bilder eller film med nakna kvinnor som män tycker är attraktiva är kvinnoförtryck. Det har feministisk forskning visat.

 3. Pelle2 January 20, 2016 at 3:42 am Reply

  Ja, det borde inrättas speciella kliniker dit alla män är tvungna att gå minst en gång i veckan och donera sperma så att kvinnorna slipper utsätta sig för så fruktansvärda saker som att ha sex med en man för att få deras självklara rätt till barn tillgodosett.Dessutom är det väl att jämställa med tortyr för en kvinna att behöva leva med en man när barnet har fötts ?
  Det borde också införas en speciell skatt för män som oavkortat skall gå till underhåll för de ensamstående kvinnor som har fått barn via insemination. Kanske 25% av lönen ?

  Självklart skall en ensamstående man aldrig kunna få adoptera ett barn för vi vet ju att alla män är olämpliga som föräldrar.Det har feministisk forskning visat.

  Hell Gud run och krossa patriarkatet !

 4. Patrik Arat January 20, 2016 at 9:14 am Reply

  Det är bara att tvinga männen att placera dolme och testiklar i en sämskskinnspress och sedan veva på.
  Helt inhumant att kvinnor ska behöva utstå någon form av tortyr.

 5. sl January 20, 2016 at 9:47 am Reply

  Sedan patriarkatet avslöjats kan man väl gå lite längre ändå; underkänn den manliga cellen i fortplantningssammanhang, det är bara att fusionera två kvinnliga celler och låta dem växa i livmodern. Riktigt genus- och genetiskt radikalt vore att via politiskt dekret meddela att alla svenska kvinnor som vill ha barn får ett klonat ägg inplanterat, fertiliserat med en kvinnlig cell, där Tiina Rosenberg och Gudrun Schyman står för de ingående arvsmassorna. Folkförädling i sin prydno! På så sätt stiger kvaliteten på det svenska folket, de subhumana svenska männen får inga arvingar, och patriarkatet krossas permanent.

  • Jämställdhetsfeministern January 20, 2016 at 9:51 am Reply

   Ja det här är något som vi svenska feminister arbetar på. Spermier är bara en social konstruktion som Patriarkatet har instiftat för att förtrycka kvinnor.

  • Noger January 20, 2016 at 11:37 am Reply

   Sätt in en stor bild av Tiina och Gudrun i donationsrummet så löser vi överbefolkningsfrågan på samma gång.

 6. Bengt Mangs January 20, 2016 at 10:22 am Reply

  En sak är säker, vill radikalfeministerna ha min sperma får de suga ut den !!!!

 7. Patrik Arat January 20, 2016 at 12:37 pm Reply

  • Patrik Arat January 20, 2016 at 2:08 pm Reply

   En s.k. “Spermautvinnare”:
   Öppna mellan manglarna
   Mannen placeras med könsorganet (dolme + testiklarna) mellan manglarna
   Stäng igen
   Mangla ut sperman.

 8. Jerry January 20, 2016 at 12:48 pm Reply

  Sex är ingen rättighet, är ett vanligt mantra. Hur går det ihop med att barn är en rättighet? När två personer skaffar barn är det åtminstone en tröskel som ska passeras. Först måste dessa personer utvärdera varandra. Är den ene koko så blir det förmodligen inga barn. Inseminering tar bort den naturliga selekteringen. Om du inte lyckats bilda par med någon så är du inte lämplig att skaffa barn heller.

  • Jämställdhetsfeministern January 20, 2016 at 5:48 pm Reply

   Sex är ingen rättighet för män. Feministiska kvinnor har däremot rätt till allt de vill ha.Och det är mäns skyldighet att se till att de får det. Annars är det kvinnoförtryck.

 9. Rikard January 20, 2016 at 1:09 pm Reply

  Hej.

  Bara för att nyansera litegranna:

  När man skaffar sig genetiskt material i fortplantningssyfte via traditionella metoder så genomför man också ett diskriminerande urval av tillgängliga möjliga donatorer av sagda material. Bör inte kvinnor som anskaffar ett barn via skattesubventionerad ej medicinskt motiverad insemination också få välja hur donatorns fysiska företräden skall vara beskaffade?

  Alternativt kan man förbjuda biologisk reproduktion utifrån individuella preferenser, då alltför många reproducerar förtryckande strukturer den vägen. en radikalfeministisk spermatombola skulle kunna arrangeras för att utradera alla skillnader mellan människor. Även en partner-roulette kan arrangeras för att bryta det heterosexistiska mönstret. Givetvis med obligatoriskt deltagande i dessa mörka rum utifrån strukturella tabeller som kompenserar för den fallokratiska heterosexistiska normen.

  Kamratliga hälsingar,
  Rikard, lärare

 10. Charke January 21, 2016 at 11:47 am Reply

  Kommer donationsrummen vara försedda med feministisk porr? Lämnar man rummen tomma riskerar man att donatorn fantiserar ihop något kvinnoförnedrande.

  • Jämställdhetsfeministern January 21, 2016 at 8:07 pm Reply

   Bra poäng! Allt som heterosexuella män generellt sett tycker är sexigt är kvinnoförtryck, eftersom det automatiskt blir kvinnoförnedrande om män tycker att det är sexigt. Det har feministisk forskning visat.

 11. tony ångdal January 21, 2016 at 6:49 pm Reply

  Om ni nu tycker vi är rätten till allt ont och sedan anser ni har rätten till vår sperma, well fuck you feminist fittor, ni kan inte sätta äganderätt på våran säd bara för ni tror det. Vill ni klara er utan oss män så go ahead. Lycka till när ingen jävel vill hjälpa för att kunna yngla fram avkommor från er, döma ut varenda man för vad några drägg gör visar bara vilka jävla ragator ni är.

  Gör oss alla en tjänst era små feminist nazister, skjut skallen av er så blir världen en bättre plats och låt den riktiga feminismen komma fram istället = folk som faktiskt kämpar för jämställdhet som förr då till exempel kvinnor kämpade för att få rösträtt m.m, inte sitta och komma på menspankakor som dom själva endast skulle äta eller andra som är lika sjuk i huvudet och lider halft utav kannibalism.

  • tony ångdal January 21, 2016 at 6:50 pm Reply

   orsaken till allt ont*

 12. tony ångdal January 21, 2016 at 6:54 pm Reply

  samt måste jag få påpeka en man som donerar sperma har ingen skyldighet att betala underhåll, samma om det gäller kvinnor som väljer att få barn med en kille och sedan dumpar hon honom och behåller barnet. Då har hon avfärdat allt ansvar för mannen och ho har tagit på sig allt och han har ingen skyldighet till att betala ett öre.

  Radikal feminism som ni är = ondska

 13. Fridalin Gustavsson January 21, 2016 at 9:20 pm Reply

  Äntligen säger ni kära feministsystrar. På med genusglasögonen systrar, och det bums! Nu är det så att allt med det här stora feministiska framsteget är av ondo, om en inte ser att detta är ett lurendrejeri för att hålla oss patrikatet fjättrade behöver hen få sina genusglasögon putsade ytterligare av Feministern!

  Det finns nämligen inget i förslaget som förbjuder vit manligt kodad arvsmassa i sädescellerna – skandal! Som feminist är det viktigt att framhålla att alla vita män är våldtäktsmän, oavsett ålder, även ofödda, och att befrukta med sådan sperma kan inget annat vara än ett övergrepp, en ren våldtäkt på kvinnan i fråga, men även alla oss andra kvinnor.

  Feministisk forskning har nämligen visat att om en vit heterosexuell man inte utvecklas till en våldtäktsman beror det helt enkelt på att hen råkat dö för tidigt. Tills den dagen vi helt gör slut på vita män har inget förändrats. Med modern teknik kan vi nu sorterar vi bort denna priviligerade säd, med teknik som må vara uppfunnen av vita män så tar vi kampen ett steg vidare.

  Pepp pepp och kärlek till er alla fina systrar, Fridalin!

 14. Bo February 15, 2016 at 3:22 pm Reply

  Varför skall man anstränga sig utan att få en avsugning eller en avrunkning. Bojkotta tramset.

 15. Anonymdonator February 18, 2016 at 8:16 pm Reply

  Hej alla kvinnor!
  Här finns en man som donerar sperma sedan flera år,främst till ensamstående kvinnor .
  Sajten heter Donor.se och min nick name där är anonymdonator
  Skriv till mig där så kan gå vidare..
  Har lyckade donationer samt egna barn sen länge 🙂
  Kramar

  • rankov February 19, 2016 at 7:00 am Reply

   du är en nagel i ögat för patriarkatet, hell gud run!

  • Jämställdhetsfeministern February 22, 2016 at 10:02 pm Reply

   Tack! Vi feminister behöver fler lydiga spermakranar som du, som vet sin plats i samhället!

   • Flunken February 23, 2016 at 8:12 am Reply

    Tack jag gör mitt bästa…
    Just nu donerar jag åt 6 olika samtidigt så det blir inget eget onanerande alls för min del vilket är jättebra.
    Detta skapar win win situation för samhället på så vis att jag arbetar heltid och resten av fritiden läggs åt att hålla kroppen i trim , äta leva hälsosamt och spara all sperma åt kvinnorna som ser mig som en perfekt spermabank åt dom!

    • rankov February 23, 2016 at 6:37 pm Reply

     mitt bland all sperma, undgick det mig hur det är en win win, för samhället. kan du förklara närmare, om du inte är för trött i handen?

 16. Flunken February 23, 2016 at 6:41 pm Reply

  Jag menar att all onödig onanerande leder bara till förfall av människan!

  • rankov February 23, 2016 at 6:45 pm Reply

   ah, såklart. att vara faderslös är däremot ett riktigt framgångsrecept, enligt all statistik.

 17. Flunken February 23, 2016 at 6:57 pm Reply

  Dom flesta jag donerat till har varit partners så barnet kommer att få en bra uppväxt!
  Inga bråkande problemfamiljer…

 18. rankov February 23, 2016 at 7:03 pm Reply

  svårt att bråka när man lever själv. dömer dig inte, finns det efterfrågan, bör man satsa:)

 19. […] I januari gjorde också svenska feministiska genusforskare en revolutionerande upptäckt: det finns mot förmodan en sak som män är bra för – nämligen att donera sperma. Våra kloka feministiska politiker drev nämligen igenom en lag som  äntligen säkrade ensamstående feministiska kvinnors självklara rätt till barn (genom insemination). Men tyvärr behövs det sperma att inseminera. Och sorligt nog kan den endast utvinnas ur män. Veronica Svärd (F!) gick ut och gav tydliga direktiv till Sveriges män: ni SKA donera sperma till … […]

 20. Anonym February 16, 2017 at 11:22 pm Reply

  Bullshit, feministiska extremister är inte alls ute efter jämställdhet. Vilket denna sida står för. Ska det vara “jämnställt” så ska båda parter ha rätt till barn, samt underhållspengar för barnet. Eller så ska ingen ha pengarna, det är det mest jämställda. Stackars de provrörsbarn som får växa upp i den miljön kan man summera redan nu då folk inte ens är rationella längre. Sen dessa anfall mot män konstant är rent löjligt, för kvinnor gör en hel del som de kommer undan med när andra parter skulle få många års fängelse om de ens tänkte samma. Men för att summera det hela, även hittler var extreminist precis som er.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: