Jämställdhetsminister Åsa Regnér (S): gigantiskt överskott på unga män i Sverige är inget problem alls

Av någon anledning är det många som oroas över att en av fem unga tonårsmän i Sverige idag är en flykting från Mellanöstern och att det i den åldersgruppen i dagens Sverige går 126 unga män på 100 flickor. Tydligen tror folk att detta gigantiska överskottet på unga män skulle kunna få någon negativ inverkan. Jämställdhetsminister Åsa Regnér (S) kunde dock i SVT Agenda i söndags komma med det lugnande beskedet att det inte finns någon risk alls för det.

Gigantiskt mansöverskott

Ett gigantiskt överskott på unga män i Sverige – tack vare inflödet av flyktingar (dvs kompetensregn) från Mellanöstern. Bild/statistik från SVT Agenda.

Nej när den duktiga radikalfeministen Åsa Regnér (S) får frågan i SVT Agenda om hon ser några problem med det gigantiska överskottet på unga män gentemot kvinnor i samma ålder, förstår hon först inte ens frågan. Men sen är Åsa Regnér (S) tydlig med att hon inte kan komma på något enda problem som skulle kunna uppstå på grund av detta. Men Åsa Regnér tillägger att mer (feministisk) sexualundervisning behövs för alla unga män, vilket ju även kommer komma flyktingmännen till del. Och att den feministisk regeringen fortsätter sitt arbete med att problematisera maskulinitet.
Pepp pepp!

Det enda vi säkert kan säga är att det finns så många fler män än kvinnor i Sverige självklart inte påverkar Åsa Regnérs och andra feministers jämställdhetsmål om minst 50% kvinnor på alla högskoleutbildningar och alla attraktiva positioner i samhället.

Ingen som helst anledning till oro alltså, så länge vi har radikalfeministiska vänsterkvinnor som Åsa Regnér (S) vid makten. Svenska folket visar ju också ett jättelikt, entusiastiskt och näst intill enhälligt stöd för Åsa Regnérs och Socialdemokraternas politik. Ja bland människor under 50 år är det faktiskt hela 18% som skulle rösta på Socialdemokraterna om det var val idag.

Asa Regner radikalfeminist

Åsa Regnér (S), radikalfeminist och jämställdhetsminister, kan inte komma på någon enda aspekt som skulle kunna vara problematisk med en situation där det finns enormt många fler unga män än unga kvinnor i Sverige,

Advertisements

Tagged: , , , ,

12 thoughts on “Jämställdhetsminister Åsa Regnér (S): gigantiskt överskott på unga män i Sverige är inget problem alls

 1. Göran P January 27, 2016 at 12:18 am Reply

  Att unga etniskt svenska kvinnor är den till antalet största gruppen från Sverige utflyttade är inte svårt att förstå. Invandrade sexuella vilddjur, bestar, odjur och rovdjur som fyller upp nationen där varje svensk kvinna riskerar att falla offer för deras bestialiska sex och våldslustar och inga riktiga svenska jämnåriga män att välja på utan bara feminiserade henfjollor.

  • Jerry January 27, 2016 at 12:50 am Reply

   Enligt mina observationer så föredrar svenska kvinnor dessa män med bestialiska lustar. Att snacka om jämställdhet är en sak men när det hettar till har de normkritiska värderingarna en förmåga att blåsa iväg. Män är djur men det är bara halva sanningen.

 2. Pelle2 January 27, 2016 at 3:29 am Reply

  Självklart är det inga problem att vi feminister får flera män att välja på om vi nu vill ha en relation med ett djur som vi alla vet att män är.Särskilt då vita,svenska män.
  Kan vi då dessutom välja att ha en relation med en rasifierad man så är det naturligtvis ännu bättre.Dom är ju lite mindre djur än dom svenska männen.
  Fast vi vet också att det bara är en övergångsfas för en riktig feminist att ha en relation med en man.Alla riktiga feminister vill ju egentligen bara ha relationer med kvinnor.
  Det är ju bara patriarkatet,unkna normer och strukturerna som tvingar kvinnorna att ha relationer med män.
  Det är heller ingen risk att män framöver kan konkurrera om de attraktiva jobben.Vår fina,feministiska skola har snart sett till att ingen man kommer att vara kvalificerad till högre studier.Därmed kommer dom värdelösa männen bara vara kvalificerade till enkla jobb som städare och sophämtare med mera.
  Den feministiska framtiden är vår !
  Hell Gud run och krossa patriarkatet !

 3. Lurven January 27, 2016 at 5:32 am Reply

  Tänk om alla män kunde vara som Åsa och du, Jämställdhetsfeminstern! Vilket drömland vi skulle få. Massor av feministisk undervisning och massor av härliga “bästa tjej-gänget”-träffar.

  Åh, vad underbart!

 4. Jan January 27, 2016 at 6:49 am Reply

  Naturligtvis är det så. De här barnen är dessutom riktiga män som vet hur man behandlar den frigjorda svenska kvinnan. Till skillnad mot de mesiga vita svenska männen. Lite taharrush piggar bara upp och har dessutom absolut ingenting med kultur eller etnicitet att göra.
  Skilda badtider är också en progressiv utveckling som den här positiva invandringen för med sig. Då slipper man ju stöta på en vit man eller pojke, alltså en potentiell våldtäktsman, på allmänna badhus.

 5. Martin January 27, 2016 at 7:30 am Reply

  En stor fördel med invandringen av unga pojkar och män från tredje världen är att de äntligen får möta feminismen vid sin ankomst, och därmed torde snart överge sina patriarkala synsätt. Vi gör en global insats ur ett genusperspektiv.

  Pepp, pepp.

  • Patrik Arat January 27, 2016 at 4:58 pm Reply

   Precis. Radikalfeministerna kommer att göra varje kulturkrock till en seger över patriaratet.

 6. genusfeministern January 27, 2016 at 4:21 pm Reply

  En annan fördel med invandringen är att den jämnar ut de ekonomiska skillnader mellan kvinnor och män. Eftersom de flesta flyktingar är fattiga män drar de ner männens rikedom i Sverige.

  • Jämställdhetsfeministern January 27, 2016 at 6:02 pm Reply

   Fast inte tillräckligt. Kraftfulla åtgärder måste vidtas mot de vita männen. Och massiva stödinsatser till förmån för svenska kvinnor måste genomföras, så att de lyfts fram överallt.

 7. Patrik Arat January 27, 2016 at 4:51 pm Reply

  Inga problem. En man är betydligt mindre värd än en kvinna vilket innebär att det krävs flera män för att komma upp till kvinnans värde. Med den insikten blir förhållandet ett annat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: