Socialdemokraternas kamp för marockanska kriminella mäns rätt att ostraffat råna, misshandla och våldta svenskar

En effekt av det intensiva kompetensregnet av migrantmän från Mellanöstern och Nordafrika som vi i Sverige välsignats med de senaste åren är att Stockholm och Göteborg centrum nu har fått ett tillskott av kriminella gäng bestående unga marockanska män som rånar, misshandlar, antastar och våldtar svenskar. Eftersom de unga marockanska männen hävdar att de är barn, så står polisen helt maktlös inför situationen och männen kan begå sina brott varje dag helt fritt och ostraffat!

Polisen går på knäna

Särskilt aktiva är i sin verksamhet är de kriminella marockanska gängen i områdena runt Stockholms och Göteborgs centralstationer. Men av någon anledning finns det många människor som är oerhört missnöjda med situationen. Inte minst Polisen är närmast desperat och slår larm om det akuta läget. Så här säger en polis i Stockholm:

– De här killarna är ett enormt problem för oss. De snor grejer överallt och misshandlar ordningsvakter på centralen. Tar tjejer mellan benen och ger dem örfilar när de säger ifrån. Alla poliser vet om det här.

– Jag skulle aldrig släppa iväg mina barn till T-centralen, det skulle ingen polis göra.

Björn Cewenhielm som är kommenderingschef för Alma (den särskilda insats som leds av polisens operativa avdelning och arbetar med migrationsfrågor), region Stockholm, berättar mer:

– Man tar in samma killar om och om igen och sedan släpps de ut igen eftersom man inte har en identitet eller exakt ålder, det upprepar sig hela tiden. Det är inte sällan som en grabb är ute på gatan innan polisen som grep honom är det, det får jag höra.

Och så här skriver DN om en ung marockansk man som gjorde sig skyldig till grov våldtäkt på en flicka i Stockholm, men slapp straff helt och hållet eftersom han hävdade att han var ett barn:

DN har tidigare berättat om en flicka som utsattes för en grov våldtäkt av tre pojkar vid Fåfängan i Stockholm i september. Pojkarna har levt som så kallade gatubarn i Stockholm och på andra håll i Sverige.

I tingsrätten dömdes de till sluten ungdomsvård mellan sex och nio månader. Men i hovrätten friades en av dem helt, eftersom domstolen inte ansåg det bevisat att han hade uppnått straffbar ålder på 15 år.

I Göteborg berättar en polis att de marockanska kriminella skrattar åt Polisen, eftersom de vet att kriminella marockanska män får göra precis vad de vill i Sverige:

– Sedan är det åldrarna; jag kan stå med en 30-åring framför mig och på pappret står det 14 år. Det blir som att de är straffimmuna. De står och garvar åt oss när vi griper dem, de skiter totalt i oss eftersom de vet att ingenting händer.

– Det har varit en stor naivitet från hela riksdagen och regeringen med det här. Från polisens sida såg vi det här komma ganska tydligt. Vi har haft stora problem under ganska lång tid, och efter att flyktingsituationen eskalerade i höstas förstod vi att det här kommer vi inte greja.

Ja ropen på att lagar måste ändras och åtgärder måste vidtas för att avlägsna dessa marockanska kriminella män från Stockholms och Göteborgs gator är högljudda och intentensiva.

Men som tur var vägrar den socialdemokratiska regeringen konsekvent vidta någon som helst ågärd mot de marockanska männen. Det skulle ju, som alla indentitetspolitiskt kunniga intersektionella feminister förstår, vara rasism. Socialdemokraterna har hittills stått emot alla krav på insatser mot de marockanska gängen och har på så sätt säkerställt att de marockanska kriminella gängen får råna, stjäla, misshandla och sexuellt angripa precis vem de vill och när de vill i Sverige.

Men Stefan Löfvens feministiska S-Mp-regeringen skördar framgångar på bred front. Inte bara när det gäller marockanska kriminella mäns rättigheter. Här är ett axplock av peppiga nyheter från januari månad i Stefan Löfvens och Socialdemokraternas nya fina, feministiska och intersektionella Sverige:

Januari 2016 i Socialdemokraternas Sverige

Eller som statsminister Stefan Löfven uttryckte det i måndags:
– Jag känner trygghet i att vi har rätt politik. Vi har vänt riktning för Sverige.
Ja pepp pepp och tack Socialdemokraterna för att Sverige har blivit så bra med er fina feministiska regering!

Stefan Löfven

Stefan Löfven (S) – stolt över sin insats och nöjd med utvecklingen i Sverige.

PS:
Här kan du läsa om hur skattefinansierade feminister klokt och förståndigt bemöter det illvilliga ryktet att män generellt sett skulle vara större och starkare än kvinnor. Normkritik! Pepp pepp!

Advertisements

Tagged: , , , , ,

18 thoughts on “Socialdemokraternas kamp för marockanska kriminella mäns rätt att ostraffat råna, misshandla och våldta svenskar

 1. Pelle2 January 27, 2016 at 6:33 pm Reply

  Det var en hemsk sammanställning över brott begångna av Svenska,vita,heterosexuella män som du listade ovan. Feministisk forskning har ju visat att det i stort sett enbart är vita,svenska,män som begår brott.
  Om en man av utländsk bakgrund har begått brott så beror det på hans traumatiska upplevelser tidigare i livet. Detta måste ursäktas har ju Löfven,Dan Eliasson och det Socialdemokratiska kommunalrådet i Mölndal slagit fast. Om en vit,svensk man däremot har begått ett brott så finns det ingen ursäkt.Då handlar det om ren och skär ondska som präglar manligheten i vårt hemska land.

  Hel Gud run och krossa patriarkatet !

  • Jämställdhetsfeministern January 28, 2016 at 9:50 am Reply

   Ja självklart är det vita heterosexuella medelålders män som är de ansvariga. En måste ju däremot förstå de marockanska brottslingarna. De har det inte lätt. Lösningen är att problematisera maskuliniteten.

   • bergersjo January 31, 2016 at 3:15 pm Reply

    Nu tycker jag inte det är riktigt schysst att kalla dessa nysvenskar “brottslingar”. Vad vet väl vi om vilka hemskheter de har upplevt tidigare i livet? Istället tycker jag vi bör enas om att Sverige tjänar stort på den fina kultur de bidrar med! Pepp pepp!

 2. Jan January 27, 2016 at 9:35 pm Reply

  Visst är det så. Marockanska gatubarn är en lika omistlig del av den svenska stadsbilden som afghanska ensamkommande och tiggande romer. Hur skulle våra svenska stadskärnor se ut utan dessa kulturberikare?

 3. bergersjo January 27, 2016 at 10:09 pm Reply

  All Cops Are Bastards, som den kloka radikalfeministen Karin “Kakan” Hermansson brukar säga så förståndigt!
  Fruktansvärt att skylla vita kränkta heterosexuella medelålders mäns våld mot kvinnor på rasifierade! De där poliserna är uppenbarligen sverigedemokrater. Absolut.
  Förresten är det allt dags att Stefan Löfven stiger åt sidan nu och låter vår duktiga Åsa Romson kliva fram och bli den riktiga statsministern. Den första svenska kvinnliga statsministern, nog förtjänar hon detta?
  Pepp pepp och mot dem- alla slem!

 4. Jerry January 28, 2016 at 4:22 pm Reply

  När svenskar söp och svinade i Köpenhamn fick de till sist springa gatlopp.Ilskna danskar jagade dem ner till flygbåtarna. Om det kom dit marockanska män som bar sig illa åt skulle förmodligen samma sak hända med dem. Kanske länder som varit ockuperade under kriget har mer vett att försvara sig. Avundsjuk på danskarna som är ett enat folk medan det i Sverige verkar pågå ett lågintensivt inbördeskrig. Vi har inte ens en regering som vill något.

  • Jämställdhetsfeministern January 28, 2016 at 4:40 pm Reply

   Ja i det hemska rasistiska nazistiska kvinnohatar-Danmark har de inte vett att uppskatta kriminella gäng från Marocko som vi i feministiska Genus-Sverige gör.

   • Jerry January 30, 2016 at 4:17 pm Reply

    En lösning vore att chipmärka ligister och utvisa dem. Dyker de upp igen så får man vidta åtgärder. Den som begår brott i ett annat land borde ha förverkat sin rätt att söka asyl. Inte ens andra flyktingar vill ha dem här. Men ni feminister behöver gödsel för ert hat 😉

 5. Nilsson February 1, 2016 at 2:06 pm Reply

  Svenska vita cis-män har ett historiskt ansvar att bli trakasserade av marockanska gatubarn och låta dem våldta deras fruar och döttrar, Sverige har förtryckt Marocko sen tidernas begynnelse.

 6. Rikard February 1, 2016 at 9:15 pm Reply

  Hej.

  Det finns bara en tänkbar och intersektionellt giltig lösning för att slutgiltigt avhjälpa det förtryck som dessa själv-identifierade vithetsnormerande cis-patriarkala svenska hen utövar mot alla de människor som vallfärdar till den enda plats på denna Moder Jord (Terra Mater!) där det feministiska norrskenet stolt flammar i rött och grönt! Den lösningen är att deportera samtliga som kallar sig svenskar till ett annat land så att de kan förstå hur svårt det är att lämna sitt hemland; då tvingas detta också till fullständig integration i det feministiskt renade rike vilket skall stå i evärdeliga tider under Gud-runs utbredda vingar!

  Låt fanorna fladdra labialt i vinden från frihetens fanfarer! Hell feminismens seger! Hell segern!

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard

 7. Sofia February 7, 2016 at 9:40 pm Reply

 8. Bo February 15, 2016 at 4:03 pm Reply

  Man får ju inte säga att mycket patrask tar sig hit för ingen annan vill ha dem.

 9. superfeministen February 16, 2016 at 11:21 pm Reply

  Att det skulle vara några skillnader mellan svenska eller icke-svenska gatubarn är rent ut sagt nonsens. Det är män som försöker svartmåla oss feminister och vår strävan efter mångkultur. Polisen består av mest män, rasister är vad de är som hänger ut en grupp individer, barn, ensamma stackars flyktingar som inte har något att göra. Att de skulle begå brott i större utsträckning än vita heterosexuella svenska män finns det ingen statistik på, i alla fall ingen feministiskt accepterad statistik. Det är rasistiskt och är eller borde vara straffbart att ens prata om hudfärg eller religion i relation till brottsfrekvens, det spelar bara sverigedemokraterna i händerna. Hur kan polisen veta att det är barn från Mellanöstern? För att de har en annan hudfärg? Det kan lika gärna vara svenska barn om man bortser från hudfärg. Punkt!
  Och de som ifrågasätter ovanstående är bara näthatare och rasistiska svin! Punkt.

 10. superfeministen February 16, 2016 at 11:43 pm Reply

  Usch vad mycket näthat det finns som kommenterar ovanstående. Chipmärka de stackars barnen, som om de inte lidit tillräckligt. Nej vi måste låta dom bo hemma hos oss, vi måste alla ta vårt ansvar, så de kan integreras och skolas i vår feministiska ideologi. MER KÄRLEK är vad de behöver! Tillsammans ska vi bygga ett starkt och enat land, alla kan integreras till fullvärdiga svenskar oavsett bakgrund, hudfärg eller religion (inte viktigt!!!), och vi har också mycket att lära från dessa kultiverade människor från världens alla kulturer. Vi har gott om plats framförallt i våra fantastiska förorter, alla har väl en soffa eller två över, de har inte stora krav då de levt på gatan, det kan vi väl unna dem. Antalet är inte viktigt, det är MÄNNISKOR, BARN vi pratar om det borde inte finnas någon diskussion, vi kan inte säga nej, vi har ett ansvar, att vara solidariska, att visa upp ett socialt accepterat beteende (eller åtminstone ha socialt accepterade åsikter), att vara feminister och att anpassa oss till vad alla andra tycker runt omkring oss. Vi vill ju inte bli kallade näthatande nazister!

  MÖT NÄTHAT MED MER KÄRLEK!

 11. […] Jämställdhetsfeministern och konstaterade att inga som helst åtgärder behöver vidtas t.ex. mot gängen av illegala marockanska migranter som ostraffat härjar i Stockholm och Göteborg. Stefan Löfven och Anders Ygeman uttryckte också sitt fulla förtroende för rikspolischefen Dan […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: