Hemma hos de ensamkommande flyktingbarnen…

Det har kommit till Jämställdhetsfeministerns kännedom att det sprids illvilliga rykten om de ensamkommande flyktingbarnen som anlänt till Sverige. Det sägs att de ofta inte ens är barn, utan snarare i 20- eller 30-årsåldern. Det sägs också att det händer att de beter sig illa och till och med begår brott. Så är det förstås inte.

Nej Jämställdhetsfeministern har själv besökt ett av de överfulla boendena för ensamkommande flyktingbarn. Här är ett filmklipp från mitt besök hos de ensamkommande flyktingbarnen:

Ensamkommande flyktingbarn.

Ensamkommande flyktingbarn.

Som ni ser har de det inte alls lätt, de som små liven. Deras boende är alldeles proppfullt! Men som tur var har Centerpartiet klurat ut en lösning på problemet: ett trepunktsprogram som illustreras med en tecknad silhuett som på ett bra sätt symboliserar de små flyktingbarnen i det dokumentära filmklippet ovan.

centern om ensamkommande flyktingbarn

Den tecknade silhetten av ett typsikt ensamkommande flyktinbarn som Centern använder är nästan kusligt lik verklighetens ensamkommande flyktingbarn (som syns i videosekvensen högst upp i detta inlägg)

Övriga, helt orelaterade nyheter
En helt orelaterad nyhet som diskuterats flitigt under veckan är hur Sverige (och ett par andra länder i Europa) under de senaste månaderna drabbats av mängder av fall där grupper av unga män attackerar flickor och unga kvinnor. De skarpaste feministiska hjärnorna inom regeringen, myndigheter, media och Polisen undersöker nu varför svenska män plötsligt börjat bete sig på detta sätt. Än så länge är det hela dock ett mysterium.

 

Det enda vi vet med total säkerhet är att det absolut inte på något sätt har med kultur eller nyanlända asylsökare att göra. Det här är något helt vanliga svenska män fostrats till att göra, av Patriarkatet. För att slå vakt om sina otaliga manliga privilegier.

Advertisements

Tagged: , , ,

5 thoughts on “Hemma hos de ensamkommande flyktingbarnen…

 1. bergersjo February 7, 2016 at 10:08 pm Reply

  Johan Bruun ljuger ju, naturligtvis. Alla kvinnor har lidit av dessa övergrepp varenda dag genom hela livet, det är inget nytt och det vet alla riktiga feminister. ACAB!

 2. Pelle2 February 8, 2016 at 3:08 am Reply

  Ja,det vet ju alla feminister att massattacker av sexuell natur är något helt normalt i den svenska,patriarkala våldtäktskulturen som vi lever i.Det är något som alla svenska pojkar och män lär sig från barnsben att man i grupp skall begå sexuella handlingar mot kvinnor.
  Att det finns lagar mot sådant är bara dimridåer som skapats av patriarkatet för alla vet att ingen man åtalas för sådant.

  Skönt också Centerpartiet tar bladet från munnen och säger att utbildning är helt onödigt när man tar emot barn i familjehem och högre utbildning onödigt när man jobbar med barn och ungdom. Vi feminister vet ju att fakta och utbildning är patriarkala härskartekniker. Den enda utbildningen som är nödvändig är genusutbildning och då helst på Södertörns högskola.
  Hell Gud run och krossa patriarkatet !

 3. AV February 8, 2016 at 7:13 am Reply

  Centerpartiets idé att det inte ska krävas utbildning för att vara familjehem är jag lite fundersam till. Hur ska de kunna ta hand om traumatiserade barn utan utbildning? Självklart ska det vara en genusutbildning där barn med redan svåra identitetskriser kan få lära sig bli genderfluid och lära sig att könsidentitet är en social konstruktion.

  • Noger February 8, 2016 at 6:26 pm Reply

   Ja, kan vi förmå barnen att ifrågasätta normer och tvivla på sin könsidentitet så är alla problem ur världen.

 4. […] ofta begår mängder av brott gjorde Jämställdhetsfeministern i februari ett prisbelönt och gripande reportage till stöd för de stackars oskyliga små flyktingbarnen. Stefan Löfven och Anders Ygeman lyssnade som tur var på Jämställdhetsfeministern och […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: