Populär kommunpolitiker sviker Miljöpartiet!

För några dagar sedan nåddes SVT, Jämställdhetsfeministern, SR och annan Miljöpartistisk media av en chock: den populära kommunpolitikern Josefin Utas från Sollentuna lämnar Miljöpartiet och går istället över till Borgerlig Framtid. Sveriges hela radikalfeministiska vänsterrörelse har med andra ord utsatts för ett hjärtskärande svek från en medsyster.

Ja jag förstår hur ni tänker: hur kan någon självmant lämna ett så underbart parti som Miljöpartiet, som ju älskas och hyllas i princip enhälligt av hela svenska folket? Det är ju som att frivilligt lämna paradiset. Men kanske är Josefin Utas avhopp från Miljöpartiet ändå inte så överraskande.

Vi kloka feminister som följt Josefin Utas har nämligen märkt att hon under en längre tid tydligt avvikit från partilinjen i Miljöpartiets hjärtefrågor: radikalfeminism, vetenskapsfientlighet, totalitarism, verklighetsfrånvändhet och rasbiologi.

Josefin Utas

Josefin Utas, fd MP, har gått över till partiet Borgerlig framtid.

Ja Josefin Utas har visat att hon står för suspekta och reaktionära tankar, som att människor ska betraktas utifrån sina egenskaper och handlingar som individer! Det vill säga tvärtemot de kloka radikalfeministerna i Miljöpartiet som ju varit tydliga med att människor ska klumpas ihop, dömas och rangordnas efter kön, hudfärg och etnicitet. Josefin Utas har faktiskt gått så långt i sin extremism att hon står för alla människors lika värde – oavsett kön och hudfärg! Raka motsatsen till Miljöpartiets partiledning, med vice statsminister Åsa Romson i spetsen, som ju med kraft slagit fast att personer med viss hudfärg och visst kön inte ens är människor.

Åsa Romson - män är inte människor

Åsa Romson och Miljöpartiet står fast förankrade i den radikalfeministiska tron på kollektiv skuldbeläggning och att avfärda människor (och andra typer av varelser, som vita män) utifrån kön och hudfärg.

Josefin Utas har också visat sig förespråka att beslut ska fattas med hänsyn till gamla unkna patriarkala vetenskaper som biologi, fysik, matematik – och inte den heliga genusvetenskapen. Utas har till och med erkänt att hon är civilingenjör med en doktorsexamen i kemi – ett tydligt varningstecken att hon faktiskt på allvar tror på reaktionära koncept som fakta och verkligheten. Vid flera tillfällen har Josefin Utas offentligt till och med förespråkat att vetenskap ska ha företräde framför våra heliga radikalfeministiska trosatser! Hur fick en person med den bakgrunden ens komma med i Miljöpartiet?

Vidare har Josefin Utas visat stor feghet, ondsinthet och förakt för demokratin, genom att prata med människor även om de har en helt annan åsikt än henne. Ja, Josefin Utas är så extremistisk att hon till och med är hövlig mot människor, även om de inte delar hennes åsikter! Återigen precis tvärtemot de kloka radikalfeministerna inom t.ex. Miljöpartiet, som dels har modet att våga vägra debattera med människor som har andra åsikter och dels är så goda att de kallar alla som säger emot dem för vidriga rasister/fascister/nazister! Jämställdhetsfeministern kan här och nu avslöja att Josefin Utas begår det osmakliga övertrampet att använda sin hjärna för att tänka själv, istället för att som en riktig, god och klok miljöpartist acceptera att Gud run Schymans ord alltid är den absoluta Sanningen! Ja det är en mycket tung och allvarlig anklagelse, men jag har sett det med mina egna ögon!

Men det finns ett ljus i tunneln! Nu när Josefin Utas definitivt ansluter sig till den lilla reaktionära minoriteten i Sverige som inte älskar Miljöpartiets politik, så kan det faktiskt stärka Miljöpartiet! MP kan nu bli ännu tydligare i sin kamp mot alla människors lika värde, mot vetenskap, mot verklighetsförankring, mot yttrandefrihet, mot åsiktspluralism, mot fritt tänkande och för att varje människa ska dömas och särbehandlas efter sin hudfärg och sitt kön.

grön ungdom sexism

Kloka ord från Esra Hacimehmet, Miljöpartiet, som besitter den feministiska kunskap och kärleksfullhet som Josefin Utas saknar.

Advertisements

Tagged: , , , , , , , ,

10 thoughts on “Populär kommunpolitiker sviker Miljöpartiet!

 1. Jan February 17, 2016 at 8:48 am Reply

  Fy, fy, fy! Fi, Fi, Fi! Det finns en plats i helvetet för kvinnor som inte hjälper andra kvinnor! Var det Josefine Mutas hon hette?

  • Jämställdhetsfeministern February 18, 2016 at 10:05 am Reply

   Just precis! Kvinnor måste ställa sig bakom radikalfeminism och identitetspolitik. Annars hamnar de i helvetet! Så står det skrivet i de Heliga Skrifterna.

 2. Patrik Arat February 17, 2016 at 3:18 pm Reply

  Hur kan någon som kallar sig människa göra något så omänskligt/människofientligt som att överge Miljöpartiet?

 3. Svenne February 17, 2016 at 9:38 pm Reply

  Pepp, Pepp, Feministern!
  Fortsätt att avslöja dessa onda reaktionärer, som inte förstår sitt eget bästa!
  Det feministiska lyckoriket är nära – framåt, Kamrater!!!111!!!!1!1!

 4. Pelle2 February 18, 2016 at 4:12 am Reply

  Ja, Miljöpartiet går stärkta framåt när könsförrädaren Utas lämnar partiet så att vi nu bara har medlemmar och ledamöter som bekänner sig till den radikalfeministiska,identitetspolitiska och postmoderna religionen.
  Är konstigt att vi har tillåtet en sån patriarkal person som Utas att bli en kommunal företrädare. Det förstår vi ju alla att en inte kan hänge sig åt sådana patriarkala saker som fakta,respekt för åsiktsmotståndare och hävda allas lika värde.
  Hell Gud run och krossa patriarkatet !

  • Jämställdhetsfeministern February 18, 2016 at 10:03 am Reply

   Ja precis! Rensa ut de onda och renodla den goda radikalfeminismen och identitetspolitiken!

 5. noway February 18, 2016 at 11:22 am Reply

  sista bilden, vill ni inte ha jämnt? lite överdrivet

 6. Ylva February 20, 2016 at 1:08 pm Reply

  Har alltid undrat varför många feminister inte är veganer, kolla in min video om feminism & veganism:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: