Radikalfeministiska Metros chockbesked: 73% av svenskarna är inte feminister!

Den radikalfeministiska gratistidningen Metro har låtit göra en opinionsundersökning om hur många svenskar som kallar sig feminister. Och det visade sig att det bara är 27% som gör det. De kloka radikalfeministerna på Metros redaktion är chockade och förbryllade. Hur kommer det sig att så pass få svenskar kallar sig feminister, trots att bl.a Metro, Sveriges Television, Sveriges Radio, Aftonbladet och Dagens Nyheter under många år koncentrerat sin verksamhet på att dagligen utsätta svenska folket för ett massivt bombardemang av finfin feministpropaganda?

När en är förbryllad och behöver få svar på en fråga, finns det en källa som en alltid ska vända sig för att få det sanna svaret: en radikalfeminist. Det vet radikalfeministiska Metro om och för att få veta varför så få svenskar kallar sig för feminister, vänder de sig självklart till en framstående radikalfeminist: genusvetarprofessorn Kristina Fjelkestam!

Så här börjar Metros artikel:

Feminism är en ideologi som går ut på att ge kvinnor samma rättigheter och möjligheter som män.

Det är bra att Metro slår fast det direkt. En feminist vill helt enkelt bara att kvinnor ska ha samma rättigheter och möjligheter som män (dock ej samma skyldigheter, eftersom skyldigheter är till för män). Och vill man att kvinnor ska ha samma rättigheter och möjligheter som män så följer, som alla förstår, automatiskt att man måste hålla med om att:

Zara Larsson hatar män 3

Förbjud män på krogen

Seher Yilmaz - män ger mig kväljningar

Kvinnor är bättre människor är män IIb

Lina Thomsgård Johan Forsberg Män ligger bakom allt dåligt i världen

Nej till rösträtt för män

Män ska sluta vara avskyvärda

slutavaraman

Kakan Hermansson om vad män kämpar för

grön ungdom sexism

j13

Lady Dahmer - män är en sjukdom

äckliga vita cis-män

Lady Dahmer - alla män är förtryckare

Lady Dahmer - inga män är oskyldiga

Lady Dahmer - jag hatar definitivt män

alexandra pascalidou hyllar lady dahmer - kort

Åsa Romson - män är inte människor

Och en feminist – det vill säga en person som tycker att kvinnor ska ha samma rättigheter och möjligheter som män – förstår också att Gud run Schymans ord alltid är Sanningen.

Gudrun bränner pengar

Men hur kommer det sig då att bara en fjärdedel av svenskarna kallar sig feminister, trots att Metro, Sveriges Television, Sveriges Radio, Aftonbladet, Dagens Nyheter och andra radikalfeministiska medier dagligen gör allt för att alla svenskar ska förstå att de måste ansluta sig till vår feministiska tro – den Enda Heliga Sanningen?

Ja det kan ju absolut inte vara så att de flesta svenskar inte håller med om vad feminister, som ovan, säger. Det är ju en skrattretande tanke. Nä, genusvetarprofessorn Kristina Fjelkestam har en mycket troligare förklaring:

I Sverige finns det fortfarande en fördomsfull syn om att kvinnor inte ska ta ton och käfta emot.

Ja där har ni det! Den genusvetenskapliga förklaringen till varför så få svenskar kallar sig för feminister! Presenterad av tidningen Metro i samarbete med genusvetarprofessor Kristina Fjelkestam.

Pepp pepp!

 

 

Advertisements

Tagged: , ,

21 thoughts on “Radikalfeministiska Metros chockbesked: 73% av svenskarna är inte feminister!

 1. Skeptisk March 8, 2016 at 1:51 am Reply

  Att tre fjärdedelar av befolkningen inte kallar sig feminister beror helt enkelt på att de antingen är kvinnohatande vita kränkta gubbslem eller kvinnor präglade av patriarkatet att de inte ser ljuset. Med ett sådant massivt motstånd behövs det ännu mer av de visdomsord du citerar. Ju större motstånd, desto större bevis att vi har rätt. Om alla håller med oss är det också ett bevis att vi har rätt. Alla som inte är 100% med oss är emot oss.
  You are either with us or with the axes of evil. There is nothing in between. Pepp pepp

  • Jämställdhetsfeministern March 8, 2016 at 6:48 pm Reply

   Helt rätt! Du har en gedigen feministisk kunskap!

  • Lisa March 25, 2018 at 2:44 pm Reply

   Herre gud ni är värre än jag trodde! XD

 2. Mari March 8, 2016 at 4:09 am Reply

  Det är för mycket tjat om feminism. Vad sägs om sunt förnuft??
  Ordet feminism har inte rätt innebörd för de flesta. Många som jag känner vet inte vad ordet betyder därför lyssnar man inte även om man i grunden har samma åsikt. Det är bara att läsa ovan för att få avsmak för ordet. Det snackas om hatmedia mm men vad visar detta att feminism är? Använd orden sunt förnuft så att folk förstår vad ni menar och sluta att skriva en massa dravel om hur usla männen är så kanske fler blir feministiska med lite sunt förnuft

  • Jämställdhetsfeministern March 8, 2016 at 6:48 pm Reply

   Sunt förnuft är raka motsatsen till feminism. Sunt förnuft är en manlig härskarteknik som borde förbjudas.

 3. Frida Gustavlin March 8, 2016 at 8:04 am Reply

  En sorgens dag!

  Hur är det möjligt att inte hundra procent, eller för den delen, 105 procent om vi räknar in landets nyanlända asylsökande, inte erkänner sig till den rätta tron? Det är obegripligt att flyktingarna, trots att de faktiskt gillar tjejer, och att de får gå på kurs i tjejkunskap inte konverterar till feminism. Det enda rimliga antagandet till varför det är så här eländigt är att svenska vita män är roten till allt ont i världen.

  Att 55% av kvinnorna i åldern 18-25 inte kallar sig feminist går att ändra på med hjälp av fortsatt kamp för endast kvinnor som verkställande direktörer i våra börsbolagsstyrelser, att all föräldraledighet ska tas ut av männen, att IT-utbildningar och andra mansdominerade universitetsprogram ska belönas med avskrivna studielån för kvinnor, eller egentligen, inga män på våra högskolor i huvudtaget, samt att kvinnliga brandhens bara ska behöva klara fem armhävningar.

  Jag ser redan fram emot feministerns kampinlägg som jag förväntar mig kommer sprudla av pepp, kärlek och gott manshat på den kommande internationella kvinnodagen.

  • Jämställdhetsfeministern March 8, 2016 at 6:49 pm Reply

   Ja det är sorligt – och visar att Sverige är i skriande behov av mycket mycket mycket mer feminism!

 4. Patrik Arat March 8, 2016 at 11:55 am Reply

  Siffror som bara bekräftar det oerhörda lidande Sveriges radikalfeminister tvingas utstå.
  De som inte är feminister skall uteslutas från all form av omröstning så att resultaten återspeglar demokrati. Demokrati är viktigt för utvecklingen av jämställdhet. När vi har 100% demokrati har vi 100% jämställdhet och vice versa.

  • Jämställdhetsfeministern March 8, 2016 at 6:51 pm Reply

   Du har rätt. Män och ickefeministiska kvinnor bör fråntas sin rösträtt och yttrandefrihet – för demokratins och yttrandefrihetens skull.

 5. 8 mars på Metro | WTF? March 8, 2016 at 1:23 pm Reply

  […] har tagit upp ännu en chockerande nyhet från Metro inför den här […]

 6. goran March 8, 2016 at 6:01 pm Reply

  75% förstod helt enkelt inte frågan. Nästa år bör frågeställaren åtföljas av en feministisk Zampolit som svarar åt den tillfrågade. Alternativt kan de vara enbart på Södertörns högskola. Då kommer antalet feminister närma sig 107%.

 7. Pelle2 March 8, 2016 at 6:37 pm Reply

  När en läser de fina kärleksorden från ledande feminister ovan så är det fullkomligt obegripligt att inte alla är feminister. Vem kan inte ställa upp på de sanningar som Lady Dahmer skriver att alla män är förtryckare och män är en sjukdom ? Vem hatar inte alla män?
  Den fina radikalfeministiska kämpen Kakan har naturligtvis också rätt i att alla män är rasister och våldtäktsmän och Zara Larson har ju naturligtvis rätt i att alla män skall dö en plågsam död.En blir tårögd av alla radikalfeministiska visdomsord som Feministern har samlat på sig:-)
  Så skäms på er alla kvinnohatare som inte ställer er på de fina,manshatande feministernas sida.
  Hell Gud run och krossa patriarkatet !

  • Jämställdhetsfeministern March 8, 2016 at 6:53 pm Reply

   Ja det är ofattbart att så många svenskar inte vet sitt eget bästa. Men som tur var finns vi feminister i media här för att rätta till problemet!

   • axel March 25, 2018 at 2:42 pm Reply

    Detta måste vara den roligaste artikeln jag någonsin har läst “Den Enda Heliga Sanningen” XD

  • Qinnorqanskriva April 14, 2016 at 1:58 pm Reply

   Jag vet att du skriver satiriskt, men jag som vit kvinna blir tårögd eller i alla fall duktigt mörkrädd när jag läser vissa av de här sakerna som bland andra Lady Dahmer kläckt ur sig. Jag förstår mycket väl att dåliga erfarenheter, övergrepp etc kan göra att man blir bitter på den grupp som man utsatts för av detta. Sådan är människan; det är lätt att dra alla i en grupp över en kam, även om man innerst inne vet bättre. Jag kan själv bli arg på män ibland, men det händer mest när de är påträngande, sliskiga och glor på min kropp etc. Eller när de beter sig illa på något sätt, men det gör ju alla samhällsgrupper, så det räknas väl egentligen inte. Annars så gäller fortfarande regeln att människor, oavsett samhällsgrupp, kön, ras, religion, läggning etc är individer. Det finns bra och dåliga människor överallt. Men bloggare som Lady Dahmer tex, ger det som en gång var en bra och nödvändig sak – feminismen – ett dåligt rykte. Hela poängen har gått förlorad, blivit förvriden till oigenkännlighet. Jag är fortfarande emot den högst omänskliga och destruktiva sexindustrin tex. Men i allmänhet så drar man sig numera för att kalla sig för feminist. Tack alla galna manshatare som tappat bort konceptet. Tack, verkligen..

   • dolf April 14, 2016 at 4:13 pm Reply

    @Qinnorqanskriva

    Känner igen mig. Jag blir ofta förbaskad på kvinnor, av någon underlig anledning brukar det nästan alltid vara pga. något jag har tagit del av genom medierna. Sällan pga. direktkontakt. Du verkar ha varit en förnuftig feminist, men som jag brukar säga:
    »“Förnuftig feminist” är ett instabilt tillstånd

 8. Rikard March 9, 2016 at 8:50 am Reply

  Hej.

  Det är patriarkaliskt att räkna i procent! Titta bara på hur tecknet ser ut: %

  Ni måste se igenom fallokraternas subliminanala programmering!

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

  • Patrik Arat March 9, 2016 at 2:43 pm Reply

   Inte bara symbolen för “procent”är manligt kodad som en fallos. Det antyder också manlig “potens”.
   Den visar också en våg som inte visar jämvikt.
   Finns mycket förtryck inbyggt i användningen av procent.

 9. fuck feminism February 13, 2017 at 3:19 pm Reply

  feminism är cancer

 10. Återupprätta Beckomberg nu May 14, 2017 at 10:58 am Reply

  Om bra den svenska psykvården fungerat som den skulle, så hade vi förmodligen sluppit dessa vilsna unga kvinnor som klagar på samhället bara för att de inte har fått k*k på år och dag.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: