Sveriges Radio: “Alice Teodorescu och Hanif Bali är rasförrädare och husblattar”

Under vd Cilla Benkös ledning har Sveriges Radio i allt högre grad börjat sprida rasbiologisk kunskap. Licensbetalarna får med andra ord verkligen valuta för pengarna. Nu i helgen har Sveriges Radio glatt sina lyssnare med att ännu en gång tillrättavisa de invandrare som inte håller sig till rätt politiska åsikter – det vill säga radikalfeminism, kommunism och identitetspolitik.

SR kallar Alice Teodorescu rasförrädare

Två av de mest olydiga invandrarna i Sverige, som vägrar rätta in sig i det ideologiska led som Cilla Benkö och SR så välvilligt stakat ut för dem är ju, som vi alla vet, journalisten Alice Teodorescu och politikern Hanif Bali. Sveriges Radio har tagit sitt public service-ansvar och i kraftiga ordalag fördömt dem förr. Men de har trots allt inte lärt sig! Hanif Bali är fortfarande moderat, trots att Cilla Benkö och Sveriges Radio tydligt förbjudit människor med hans hudfärg att vara det. Och Alice Teodorescu vägrar att bli en radikalfeministisk kommunist – trots att Sveriges Radio och stora tänkare som Alexandra Pascalidou tydligt slagit fast att det är det hon måste bli för att hennes åsikter ska räknas.

Nu har alltså Sveriges Radio, med peppiga och duktiga Dilan Apak i spetsen återigen varit ute och en gång för alla slagit fast att Alice Teodorescu och Hanif Bali inte är annat än husblattar och rasförrädare. Bra att public service en gång för alla sätter ner foten i den frågan. Stort tack till Sveriges Radio och Cilla Benkö för det! Public service när den är som bäst!

DIlan Apak med sina kollegor i SRs rasbiologiska expertpanel

Dilan Apak med sina kollegor i Sveriges Radios rasbiologiska expertpanel.

För att stötta Radiotjänst i jakten på alla de hemska individer som vägrar betala licensen för SVT och SR har Jämställdhetsfeministern utformat ett nytt brev, som speglar innehållet i dagens förstklassiga public serice-kanaler i radio och tv. Här är det första stycket i det brevet:

Radiotjänst brev

Och ni kommer väl ihåg Sveriges Radios bok med instruktioner till Sveriges invandrare!? All information i boken är så klart baserat på det allra senaste inom den rasbiologiska feministiska forskningen!

Basic RGB

Cilla Benkö - stolt över att ha jagat iväg männen från SR Foto Björn Dahlin

Cilla Benkö, vd för Sveriges Radio, tar public service-uppdraget att sprida radikalfeminism, kommunism, rasism och hat till Sveriges alla radiolyssnare på största allvar.

Advertisements

Tagged: , , , , , , , , , ,

12 thoughts on “Sveriges Radio: “Alice Teodorescu och Hanif Bali är rasförrädare och husblattar”

 1. Pelle2 May 29, 2016 at 5:30 pm Reply

  Ja,vi radikalfeminister och identitetspolitiker vet ju att en person med invandrarbakgrund måste vara minst Sosse men helst kommunist om hen skall respekteras av Sveriges radio.Annars är det naturligtvis Sveriges radios plikt att peka ut dom som de husblattar och rasförrädare dom är.
  Om du inte håller med om det är du Breivikare eller nazist…
  Hell Gud run och krossa patriarkatet !

  • Jämställdhetsfeministern May 29, 2016 at 5:59 pm Reply

   Kloka ord! Om du är rasifierad och/eller kvinna kan du jobba på SR! 🙂

   • Pelle2 May 29, 2016 at 8:43 pm Reply

    Tack för berömmet Feministern!
    En rodnar nästan lite grann :-).
    Har inte känt efter tillräckligt om jag är en kvinna, man eller en ickebinär
    hen idag. En kan ju,som vi radikalfeminister vet, byta kön efter eget gottfinnande
    lite beroende på dagsformen.
    Med det i åtanke kanske jag skall söka jobb på SR i egenskap av att vara en rasifierad och radikalfeministisk hen. Det borde ju ge mig jobb direkt med tanke på alla intersektionalitetspoäng som en sådan kombo skulle ge 🙂

    Hell Gud run och krossa patriarkatet !

    • Jämställdhetsfeministern May 29, 2016 at 9:07 pm Reply

     Haha jamen precis! Känner du att du är kvinna så är du en kvinna. Det har feministisk forskning visat. Däremot såg jag nyligen i en spännande intervju med en grupp klipska Södertörnstudenter att viss oklarhet råder om du kan vara en två meter lång japansk katt som får dejta lågstadiepojkar, även om du känner att det är så. Tror jag får göra ett inlägg om det… 🙂

     • Pelle2 May 30, 2016 at 2:29 am Reply

      Säga vad man vill men kreativiteten på Södertörn är verkligen imponerande.En antifeministisk hatare skulle väl påstå att den människa som känner sig som en två meter lång japansk katt med pedofila intressen kanske skall söka professionell hjälp för sina vanföreställningar. Vi radikalfeminister vet dock att det endast är fantasin som sätter stopp för vad du kan identifiera dig som 🙂
      Ser fram emot ett inlägg om de japanska katterna !

 2. Rikard May 30, 2016 at 7:39 am Reply

  Hej.

  Den goda åsikten är rätt
  Den rätta åsikten är god
  Den lydige blir oftast mätt
  Den slukar snabbt sitt mod

  Att säga tvärtemot och dess-
  utom visa genom fram-
  gång att man ej nobless
  behöva vara; det är skam

  Så bara följa och gilla
  vad Benkö, vår Cilla
  beslutat säga stilla
  och styr bort från Scylla

  Charybdis du ej frukta skall
  då du på feminismens vågors svall
  skall flyta ovanpå ett hav av blå
  dunster du i allas ögon slå

  Så titta upp och skåda skyn
  står rak i rygg och klar i syn
  i våra ryggar har du klacken kört;
  i folkets rygg är köttet mört

  Och skulle mänskan ruska sig
  så stygg, så säg du nej
  och varna för att endast elakhet
  söker fakta för’ profet

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

 3. Nilsson June 1, 2016 at 5:51 am Reply

  Enligt intersektionalitet är rasifierade i klass med förståndsutmanade och måste tas om hand och kvoteras in, alla som säger nåt annat är rasister!

  • Jämställdhetsfeministern June 2, 2016 at 8:58 am Reply

   Nästan rätt! Rasifierade och kvinnor är bättre än vita män på alla sätt och därför måste rasifierade och kvinnor lyftas fram med hjälp av specialstöd inom alla områden. Alla som har invändingar mot det är rasister och hatar kvinnor.

 4. […] I maj meddelade också Sveriges Radio att journalisten Alice Teodorescu och moderate riksdagsledamot… Detta efter att de båda avvikit från de politiska åsikter som Sveriges Radio beslutat att alla med invandrarbakgrund ska ha – det vill säga radikalfeminism, kommunism och identitetspolitik. En helt vanlig månad på SR alltså. […]

 5. […] Radio. Svenska folket får verkligen valuta för alla miljarder som de tvingas betala till SR. Här och här och här och här är några andra fina exempel på SR:s folkbildande journalistik. En […]

 6. […] Radio. Svenska folket får verkligen valuta för alla miljarder som de tvingas betala till SR. Här och här och här och här är några andra fina exempel på SR:s folkbildande journalistik. En […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: