Feministiska läkarstudenter i Lund kräver att fakta och vetenskap ersätts med feministisk tro i läkarutbildningen

Den feministiska kampen mot unkna patriarkala härskartekniker som fakta och vetenskap går vidare varje dag i Sverige. Nu har turen kommit till läkarutbildningen på Lunds Universitet. Här kräver nu de radikalfeministiska studenterna Felicia och Sophie att fakta byts ut mot feministisk tro och vetenskap ersätts med genusvetenskap!

Lunds Universitet sprider fakta i strid med feministisk tro 2

Ja Patriarkatet har tyvärr gjort så att Felicia och Sophies lärare är en vit medelålders gubbe – Germund Hesslow – som lär ut fakta och vetenskap till sina elever. Trots dessa illdåd är Hesslow mycket populär bland studenterna. Till och med Felicia medger att han har sina positiva sidor – trots att han är både man och har en felaktig (vit) hudfärg.

Germund Hesslow, professor i neurofysiologi som undervisar i ”Arv och miljö” på läkarprogrammets andra termin, hyllas av sina studenter.

– Han är påläst, pedagogisk och retoriskt begåvad. Vi lär oss jättemycket av hans föreläsningar, säger Felicia, som går sin andra termin på läkarprogrammet.

Men när Germund Hesslow går så långt att han undervisar om fakta och vetenskap om hur det finns biologiska skillnader mellan kvinnor och män – ja då är måttet rågat för oss feminister! Fakta om att det finns biologiska skillnader mellan könen går ju emot en av grundpelarna i Felicia radikalfeministiska tro!  Precis som kristna fundamentalister i USA kräver att evolutionslära ska förbjudas i skolorna där, så kräver den kloka feminister som jag och Felicia att all vetenskap och fakta som går emot Gud run Schymans heliga skrifter ska tas bort ur undervisning på svenska universitet!

Hon tycker dock att det finns ett undantag – föreläsningen som rör könsskillnader.

– Då blir det politisk propaganda, inte nyanserad undervisning, menar Felicia.

Ja vetenskap och fakta om de biologiska skillnaderna mellan kvinnor och män är, precis som Felicia säger, inget annat än politisk propaganda från Patriarkatet. Den enda Sanningen är ju Gud run Schymans radikalfeministiska skrifter!

Sophie tycker att det rent av är konstigt att Germund Hesslow tillåts föreläsa, trots att han är en kättare som haft fräckheten att öppet kritisera den heliga radikalfeministiska tesen att det inte finns några biologiska skillnader mellan män och kvinnor.

– Det är konstigt att han får föreläsa i ämnet när han så uppenbart argumenterar för en viss ståndpunkt och förlöjligar alla andra förklaringsmodeller. Dessutom är könshormoner i nervsystemet inte hans forskningsområde, så jag förstår inte varför fakulteten ens tilldelar honom den uppgiften, säger Sophie, en klasskamrat till Felicia.

Så här svarar Germund Hesslow på Felicia och Sophies anklagelser om hädelse mot de Heliga Feministiska Skrifterna:

Lunds Universitet sprider fakta i strid med feministisk tro

Men Germund Hesslow ska inte känna sig säker. Ty Gud run skall inte låta den bli ostraffad som trotsar de Heliga Feministiska Skrifterna!

Gör som Jämställdhetsfeministern och stöd Felicia och Sophies radikalfeministiska kamp mot fakta och vetenskap inom läkarutbildningen på Lunds Universitet!

Advertisements

Tagged: , , , ,

7 thoughts on “Feministiska läkarstudenter i Lund kräver att fakta och vetenskap ersätts med feministisk tro i läkarutbildningen

 1. Rikard June 4, 2016 at 5:30 pm Reply

  Hej.

  Enfaldig
  Manlig
  Patriarkal
  Insinuant
  Repressiv
  Imposant

  är vad ord som ’empiri’ som den eviga mannen förtrycker kvinnan med består av. Usch & fy!

  Tänk bara på p-pillret som inte alls var anpassat efter en kvinnas hormon-nivåer, eller konstitution! Det krävdes massor med forskning på skillnaden mellan mäns och kvinnors system för att korrigera detta! Sån tur att det inte är några biologiska skillnader på män och kvinnor.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

 2. Pelle2 June 5, 2016 at 7:05 am Reply

  Självklart stödjer jag Felicias och Sophies kamp mot övergreppet de utsätts för.
  Patriarkala saker som fakta hör verkligen inte hemma på ett universitet år 2016.

  Speciellt inom medicinen krävs det nya grepp. Om jag som man känner mig som en kvinna så vill jag naturligtvis bli kallad till mammografiundersökning och cellprovtagning och få p-piller utskrivna.Annars blir jag förtryckt av sjukvården.
  Naturligtvis skall män och kvinnor, oavsett storlek, få samma doser av medicin för det finns ju inga biologiska skillnader.Tror att jag som man skulle bli en bättre människa om jag fick samma doser av östrogen som kvinnorna har.Då kanske jag skulle bli en kvinna rent fysiskt också..
  Naturligtvis måste den vita patriarken Germund Hesslow sparkas pg.a de patriarkala övergrepp han utsätter kvinnorna för.
  Hell Gud run och krossa patriarkatet !

  • Jämställdhetsfeministern June 5, 2016 at 8:03 pm Reply

   Ja det är ju faktiskt hbtqabcdefghijklmnopqrstuvxy-transsexuella kvinnor som drabbas allra värst av de svenska männens patriarkala förtryck!

 3. John1 June 5, 2016 at 9:35 am Reply

  Intelligenta personer har aldrig, liksom det Svenska folket, blivit hörda när de liksom Dalai Lama ger en vaken och klok syn på genus och immigration. Feminismen har kastat all vetenskap och förnuft överbord.

 4. […] Feministiska läkarstudenter i Lund krävde att fakta och vetenskap ersätts med feministisk tro i l… […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: