Sjukvården i kris – nu storsatsar Socialdemokraterna på att skära sönder pojkars könsorgan!

Ja vi har alla hört hur svensk sjukvård nu står under en enorm press. Långa köer och inte minst sjuksköterskorna går på knäna. Därför är det väldigt skönt att se att Socialdemokraterna nu satsar stora pengar där de gör som allra mest nytta: det vill säga att skära sönder småpojkars könsorgan! Det gäller ju att prioritera.

Ja Region Skåne, som styrs av den radikalfeministiska alliansen S, Mp och V ökar nu budgeten för omskärelser av pojkar på ickemedicinska grunder med hela 3,3 miljoner kronor.

Anledningen till detta är att Allah har bestämt att man ska skära sönder pojkars könsorgan. Annars blir Allah vredgad. Och det vill ju ingen. Utom hemska M och SD, som gick emot beslutet och C, Fp och KD som la ner sina röster.

S V och Mp satsar könsstympning av pojkar

Här tycks Socialdemokraterna, Miljöpartiet och Vänsterpartiet ha varit framme.

Men för radikalfeministiska partier som Socialdemokraterna, Miljöpartiet och Vänsterpartiet är det ju en självklar hjärtefråga att män får sina könsorgan sönderskurna. Feministisk forskning har ju visat att alla män är ju potentiella våldtäktsmän och bygger hela sin kultur – våldtäktskulturen – på att våldta kvinnor. Och då är det ju bra att straffa dem redan som minderåriga småpojkar, när de inte kan försvara sig.

Pepp pepp S, V och MP!
Allahu Akbar och Krossa Patriarkatet!

Eller som skattefinansierade Sveriges Kvinnolobby säger:

sveriges_kvinnolobby_klippakuken_02_2013-09-14-135203

Advertisements

Tagged: , , , , , , , , ,

8 thoughts on “Sjukvården i kris – nu storsatsar Socialdemokraterna på att skära sönder pojkars könsorgan!

 1. bergersjo June 5, 2016 at 8:49 pm Reply

  GUD RUN AKBAR! 😀 Pepp pepp!

  • Jämställdhetsfeministern June 5, 2016 at 8:51 pm Reply

   Pepp pepp på dig och andra feministiska medsystrar ute stugorna i Genus-Sverige! Det är ju alltid trevligt med en uppesittar kväll så här inför den 6 juni – dagen då Ramadan börjar.

 2. Jerry June 5, 2016 at 9:09 pm Reply

  Ett nej är alltid ett nej. Men bara om du lärt dig snacka. Annars kan du skrika bäst du vill.

 3. Pelle2 June 6, 2016 at 6:53 am Reply

  Man kan alltid lita på oss feminister och identitetspolitiker att vi gör satsningar där de som bäst behövs.Vad kan vara en bättre satsning i sjukvården än att lägga pengar på icke medicinskt motiverade ingrepp ?
  Att vi dessutom gör det svårt för pojkar och män att idka onani och minskar deras sexuella njutning är ju ett bra straff för det patriarkala förtrycket som alla män utsätter och har utsatt alla kvinnor för under årtusenden.
  Sedan hjälper vi ju dessutom våra muslimska vänner att få fortsätta sin tradition att könsstympa pojkar vilket gör det hela ännu bättre för oss identitetspolitiker..

  Hell Gud run och krossa patriarkatet !

 4. Svante Götberg June 7, 2016 at 11:45 am Reply

  Jag är 100% vänsterhänt. Tanken att en logiskt följd av min läggning vore att hugga högerhanden av alla andra har aldrig föresvävat mig.

 5. Penisavund June 8, 2016 at 6:54 am Reply

  Den enda rimliga tolkning av det här är att region Skåne nu infört skattesubventionerade manliga skönhetsoperationer. Lyckligtvis misslyckas en del omskärelser eftersom patrikatet inte kunnat använda kvinnor som försökobjekt.

 6. […] kan karaktäriseras som fritt fall och patientsäkerheten är allvarligt äventyrad, så beslöt Socialdemokraterna och Miljöpariet att satsa sjukvårdspengarna på det allra viktigaste, dvs att s…. Cancerpatienterna får vackert vänta tills de minderåriga pojkarnas könsorgan trasats sönder […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: