Gudrun Schyman: män behöver direktiv från radikalfeministiska kvinnor för att kunna leva väl!

Alla vet ju att feministisk forskning har visat att kvinnor inte klarar sig i livet utan att ständigt lyftas fram genom feministiskt specialstöd överallt och på alla nivåer i samhället. Men många känner däremot inte till att radikalfeministiska kvinnor har bevisat att även män behöver direktiv från radikalfeministiska kvinnor för att kunna leva väl!

Men nu startar tre av de främsta radikalfeministiska översteprästerna i Sverige – Gudrun Schyman (FI), Anna Giotas Sandquist (Sveriges Kvinnolobby) och Ida Östensson (radikalfeministisk vänsteraktivist) – en ny kampanj för att få män att ansluta sig till den feministiska tron. Kampanjen kallas #SheForHe.

Alla behöver hjälp av Gud run.jpg-large

Lady Dahmer - män är en sjukdom

Ja feministisk forskning har visat att manlighet är en sjukdom, som visserligen drabbar kvinnor överlägset värst, men som också drabbar männen själva. Och Gudrun Schyman, Anna Giotas Sandquist och Ida Östensson konstaterar i sin artikel att det bara finns en enda väg för män som vill nå frälsning och botas från den allvarliga sjukdom som manlighet utgör: feminism! För att botas från sin manlighet måste männen:

  • Bekänna sig till den feministiska tron.
  • Erkänna sin manliga arvssynd, erkänna att de är privilegierade förtryckarsvin och lova bot och bättring genom att för all tid framöver tjäna feministiska kvinnor som Gudrun Schyman, Anna Giotas Sandquist och Ida Östensson.
  • Blint lyda alla direktiv som skickas ut från radikalfeministiska överstepräster som Gudrun Schyman, Anna Giotas Sandquist och Ida Östensson.

De män som gör detta kan få sina synder förlåtna av Gud run Schyman. Men inte nog med det! Radikalfeministiska kvinnor som Gudrun Schyman, Anna Giotas Sandquist och Ida Östensson är de enda som förstår vad män egentligen vill ha i sina liv och hur män egentligen vill leva! Och eftersom de är så goda, vill dessa radikalfeministiska kvinnor dela med sig lite av sin överlägsna kunskap om män – till er män!

Vi SheForHe-ambassadörer vill hjälpa män att våga ta steget till ett rikare liv. I solidaritet delar vi med oss av kvinnorörelsens samlade kunskap och feministiska verktyg för förändring.

Ja radikalfeministiska kvinnor som Gudrun Schyman, Anna Giotas Sandquist och Ida Östensson har självklart överlägset bättre kunskap om vad som är bäst för män än männen själva. Därom råder ingen tvekan. Och Gudrun Schyman, Anna Giotas Sandquist och Ida Östensson avslöjar också vad alla män egentligen drömmer om, nämligen:

Prata om känslor, sluta konsumera pornografi och söka hjälp.

Så vad väntar ni på män! Anslut er till vår feministiska tro redan idag! Lev i underkastelse till de radikalfeministiska direktiven från Gudrun Schyman, Anna Giotas Sandquist och Ida Östensson! Så kommer allt bli bra!

Här finns exempel på hur feminister arbetar för att stötta män – och kärleken.

Advertisements

Tagged: , , , , , ,

3 thoughts on “Gudrun Schyman: män behöver direktiv från radikalfeministiska kvinnor för att kunna leva väl!

  1. honken80 July 1, 2016 at 6:02 am Reply

    Jag dör hellre

  2. […] ständigt lyftas fram genom feministiskt specialstöd överallt och på alla nivåer i samhället. Men många känner däremot inte till att radikalfeministiska kvinnor har bevisat att även män beh…Men i juni startade tre av de främsta radikalfeministiska översteprästerna i Sverige – Gudrun […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: