Feminister kräver statlig kriskommission – det finns fortfarande ett fåtal högskoleutbildningar där kvinnor inte är i förkrossande majoritet!

De senaste decenniernas enorma statliga satsningar på att öka andelen kvinnor som studerar på Sveriges högskolor har gett resultat. Idag är över 60% av Sveriges studenter kvinnor och andelen män minskar för varje år. En stor seger för oss feminister så klart. Men det finns ett undantag! Inom ingenjörsutbidlningarna är det fortfarande fler män än kvinnor. Fullständigt oacceptabelt i ett feministiskt land som Sverige! Så nu kommer krav på att regeringen tillsätter en kriskommission för att rätta till detta enorma jämställdhetsproblem!

Krav på kriskommission eftersom kvinnodominansen inte tillräckligt stor

Jämställdhetsfeministern stöder självklart den radikalfeministiska organisationen Teknikföretagens krav på en kriskommission för att se till att det blir en kvinnlig majoritet även inom ingenjörsutbildningarna! Kosta vad det kosta vill – det MÅSTE bli en förkrossande kvinnlig majoritet även inom ingenjörsutbildningarna. Så att det blir jämställt!

I Sverige kan vi under inga omständigheter acceptera att det inom någon högskoleutbildning inte är en förkrossande majoritet kvinnor! 

Låt oss kvotera! 70% av utbildningsplatserna inom ingenjörsutbildningarna ska vara vikta åt kvinnor, resterande kan andra könsidentiteter (som transsexuella enhörningar och män) dela på!

Pepp pepp och Krossa Patriarkatet!

Advertisements

Tagged: , , , , ,

7 thoughts on “Feminister kräver statlig kriskommission – det finns fortfarande ett fåtal högskoleutbildningar där kvinnor inte är i förkrossande majoritet!

 1. Martin Lund July 1, 2016 at 12:04 pm Reply

  60% av studerande numera är kvinnor och antalet mänd fortsat minskar…….Stor seger för feministerna ? Vill ni utrota män ? Vore det inte rätta att tillaträva 50/50 på alla områden ?
  Kvinnor ska nu kvoteres extra till ingenjörs området……Helt ok …….Men varför inte ett ord om ex. män till sjuksköterska o.likn. ?

  Är det så att rykten om att alla ni feminister faktisk “ÄR LIGEON” och jobbar för SATANS plan med tottal destruktion av skapelsen som huvud och slutligt mål ?

  • Andrea S July 2, 2016 at 10:15 pm Reply

   Detta inlägg luktar kvinnohat lång väg. Troligen skrivet av en kränkt vit man. Utrota män låter dock som en bra idé,

   Puss och pepp

 2. Jan July 1, 2016 at 12:43 pm Reply

  Jag har hört att många systrar tycker det är lite besvärligt och jobbigt med manligt kodade ämnen som matematik, fysik, teknik och kemi. Det tar för mycket anspråk från kvinnors i övrigt sprängfyllda vardag. Kunde man inte låta de kvinnliga ingenjörerna istället få läsa genusvetenskap som dels är en överordnad vetenskap och dels passar kvinnors lärandeprocesser mycket bättre? Sedan kunde man ge de kvinnliga ingenjörerna en chefsposition direkt så att de slipper stöket och larmet på arbetsplatserna.

 3. starman2016 July 1, 2016 at 3:23 pm Reply

  Självklart ska kvinnor inte själva få välja högskoleutbildningar utan Staten ska kunna tvinga in kvinnor på utbildningar så att det blir jämställt.
  Det får inte heller vara roligt att studera eftersom humorn enligt nytt feministiskt forskningsrön är manligt kodad.
  Om inte andelen kvinnor ökar inom tekniksektorn så måste antalet män som får studera minska.
  Så löser vi ingenjörskrisen!

 4. Rikard July 1, 2016 at 7:57 pm Reply

  Hej.

  Män bär en historisk skuld, i allt, och om allt, som de vägrat betala! Därmed skall givetvis intagnings- och examenskriterier ändras för att kompensera detta; allt annat är ren könskolonialism. Kvinnor är det enda slagfält där könet ockuperas, så det så!

  Detsamma gäller givetvis löner, arbetstid, kötid, och liknande.

  Egentligen borde alla könsbestämda/bestämmande ord utom de feminina avskaffas – då blir det fred på jorden!

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

 5. […] Feminister krävde en statlig kriskommission eftersom det finns fortfarande ett fåtal högskoleutbi…Ett rimligt och oerhört angeläget […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: