#FATTA att franska män alltid massmördat och halshuggit oskyldiga! Inget nytt alls. Det bara anmäls mer nu.

De senaste två veckorna har vi sett hur arabiska män i Allahs namn massmördat ett 80-tal människor med hjälp av en tung lastbil, skurit halsen av en präst, knivhuggit och yxat ned oskyldiga på tåg och sprängt sig själva i luften på en gatufest. Allahu akbar! skriker de innan de går till attack och urskiljningslöst slaktar oskyldiga barn, kvinnor och män.

Mohammed-Riyad-Muslim-refugees welcome

Elaka rasister från högern påstår att detta skulle ha någonting att göra med islamism. Men så är ju så klart inte fallet. Och som tur var så har kunniga, radikalfeministiska myndighetschefer, ministrar, politiker och journalister i Sverige gått ut och slagit fast att detta inte alls har något med islamism eller migranter från Arabvärlden att göra. Nej det är mansnormerna som är problemet.

Så här har ju vanliga svenska, franska och tyska män alltid hållit på. Det bara anmäls mer nu!

Samtidigt rasar vågen av sexuella övergrepp och våldtäkter vidare. Inte minst vid festivaler och offentliga konsert- och festarrangemang. Av en ren slump så har det visat sig att det är migranter från Mellanöstern (ibland ensamkommande små barn), som varit de skyldiga. Precis som i Köln i vintras. Men låt er inte luras! Det är enbart en ren slump att det hela tiden råkar vara just islamister och migranter från Mellanöstern som är förövarna!

Kloka Veronica Palm (S) förklarar det hela bra och pedagogiskt:

Veronica Palm förklarar vilka som begår sexuella övergrepp

Precis. Det kunde precis lika gärna varit helt vanliga svenska, franska, ickemuslimska män. För såna är de, männen. Särskilt vita medelålders män. De våldtar, yxmördar, gruppvåldtar, massmördar, sjävmordsbombar, gruppantastar och halshugger. Detta har alltid varit normen bland svenska och franska män. Det bara anmäls mer nu. En annan som förstår det är Nina Rung, radikalfeminist och talesperson för svenska Polisen:

Nina Rung feminist tafsainte

Precis! Jag har svårt att se att antalet våldtäkter och terrorattentat i Västeuropa skulle ha ökat så mycket från ett år till ett annat. Så här har svenska och franska män alltid hållit på. Det bara anmäls mer nu.

Så nu krävs krafttag mot svenska och franska mäns våldtäktskultur, halshuggningskultur, yxattackskultur och självmordsbombarkultur! Ett nytt armband och en ny twitterkampanj från svenska Polisen kanske?

Pepp pepp!

Advertisements

Tagged: , , , , , ,

4 thoughts on “#FATTA att franska män alltid massmördat och halshuggit oskyldiga! Inget nytt alls. Det bara anmäls mer nu.

  1. Kristian July 26, 2016 at 1:50 pm Reply

    Japp, sådana är de, männen. Unga vuxna från MENA, berusade västerländska tonåringar, svenska vita medelålders gubbslem, Amish, tibetanska buddhister, Jainister, Trappistmunkar som aldrig lämnar sina kloster.

    Alla begår övergrepp i samma utsträckning.

  2. rune July 27, 2016 at 11:29 am Reply

    Det är värmen som får män att mörda och våldta mer än vanligt just nu.

  3. […] Vi påmindes också om att franska och tyska män alltid har massmördat oskyldiga med lastbilar, kn… […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: