Två nya armband delas ut av Polisen: #halshugginte och #terrormördainte!

Vågen av bestialiska terrorattacker mot oskyldiga barn, kvinnor och män i Västeuropa har inte lämnat den svenska Polisen oberörd. Tvärt om! Efter braksuccén med #tafsainte-armbanden har nu har rikspolischef Dan Eliasson beslutat att Polisen nu ska lansera två helt nya armbandskampanjer: #halshugginte och #terrormördainte. För att ge ett heltäckande skydd mot terror kommer armbanden att kompletteras med matchande pins och hashtagkampanjer på Twitter.

Kampanjen väntas stoppa och förebygga all form av terrorism i Sverige, genom att förändra den skadliga terrornormen, halshuggarnormen och sjävmordsbombarnormen som ju råder bland svenska män (källa: feministisk forskning).

Polisen terrormördainte

Ja så här ser det ut – Polisens nya #terrormördainte-armband som ska stoppa terrordåd på samma hypereffektiva #tafsainte-arband satte stopp för sexuella övergrepp i Sverige. Budskapen på de nya armbanden finns även som peppiga pins i härlig feministrosa ton.

Dan Eliasson halshugginte

“Tänk efter grabbar – är det verkligen förenligt med vår feministiska värdegrund att halshugga?” Ja, nu får Sveriges män sig en ordentlig tankeställare…

Dan Eliasson halshugginte närbild

Dan Eliasson terrormördainte

Polisen halshugginte kampanj

Vi får innerligt hoppas att den franska och tyska polisen tar efter Dan Eliassons goda exempel och startar liknande kampanjer i Frankrike och Tyskland, så att även franska och tyska män kan upplysas om att det är fel att halshugga, självmordsbomba och massmörda oskyldiga människor. Mansnormen i Frankrike och Tyskland måste brytas! Så vi får stopp på mäns terrorvåld mot kvinnor även i de länderna!

Samtidigt är det ju oerhört viktigt att komma ihåg att det här med bestialiska terrordåd varje vecka i Västerueropa inte alls är något nytt, utan tvärtom så är det något som västeuropeiska män alltid hållit på med. Det är ju svår att se att antalet halshuggningar och terrormassmord skulle ha ökat så mycket från ett år till ett annat. Det är bara det att det anmäls mer nu. Polisen informerar och förklarar:

Nina Rung feminist tafsainte

Tack vare de nya armbanden, pinsen och hashtagarna kommer nu förmodligen svenska män äntligen #FATTA att det är fel att våldta, halshugga och självmordsbomba.

Pepp pepp!

Advertisements

Tagged: , , , , , ,

5 thoughts on “Två nya armband delas ut av Polisen: #halshugginte och #terrormördainte!

 1. […] Succén är så total att vi verkligen borde exportera det konceptet till Tyskland och Frankrike i något modifierad form så hoppas verkligen att de tar till sig Jämställdhetsfeministerns förslag! […]

 2. […] nu krävs krafttag mot svenska och franska mäns våldtäktskultur, halshuggningskultur, yxattackskultur och s…! Ett nytt armband och en ny twitterkampanj från svenska Polisen […]

 3. Rikard July 26, 2016 at 8:15 pm Reply

  Hej.

  Väntar med spänning på att Gud-Run skall utropa det heliga stridsropet, så som det först profeterades i den profetiska feministiska visionen som är ‘Zardoz’:

  “The Penis is Evil! The Gun is Good! Go forth, and kill!”

  På så vis kommer alla män att lösa alla världens problem, vilket ju bara är rättvist. Varför skall kvinnorna alltid sopa ihop när testosteronmonstren sölar ned?

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

 4. starman2016 July 31, 2016 at 1:04 pm Reply

  Män med makt har genom historien visat sig mörka våldtäkter och övergrepp på kvinnor.
  Soldater som krigat åt de mäktiga männen har fått fri lejd att våldta som en belöning för sina ansträngningar. De mäktiga männen har tystat ned alla besvärande uppgifter om övergrepp eftersom de kan gynna fiender som vill smutskasta dem.
  Vi har en mäktig man i Sverige som mörkar våldtäkter och övergrepp eftersom uppgifter därom gynnar hans fiender. Helt i enlighet med den uråldriga traditionen.

 5. […] Briljante rikspolischefen Dan Eliasson visade att Socialdemokraternas ovillkorliga förtroende för honom var ett korrekt beslut, då Eliasson löste problemet med en explosionsartad ökning av sexualbrott i Sverige, på ett lika enkelt som elegant sätt: genom att dela ut #tafsainte-armband till tjejer. För att säkerställa att inga terrordåd inträ…. […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: