Lisa Andersson, Sveriges Radio, informerar om hur män är!

Vi är lyckligt skattade i Sverige, som har en oberoende, radikal vänsterfeministisk public service-radio som SR. Inget annat land har ett så fint public service-företag. Lisa Andersson är en av alla hundratals duktiga radikala vänsterfeminister som jobbar på Sveriges Radio. Såsom journalist på svensk public service informerar hon allmänheten om vad alla kloka människor tycker om män och vad män brukar göra på sin fritid.

Lisa Andersson SR hatar män 2

Information om hur män är. Källa: Lisa Andersson, Sveriges Radio.

Ja i likhet med t.ex. nazister och Ku Klux Klan så förstår Lisa Andersson från Sverigers Radio värdet i att välja ut en grupp människor på basis av deras hudfärg, ursprung eller kön och berätta vilka avskyvärda monster de är och hur mycket de ska hatas.

Så lyssna på informationen från Lisa Andersson och Sveriges Radio:

 • Män är terrorister.
 • Män mördar.
 • Män hatar femåringar med hjärta för utsatta.
 • Män våldtar.
 • Män trakasserar.
 • Män är en samhällsfara.

Så mycket kunskap! Så tur att vi har oberoende radikalfeministisk public service som kan använda skattepengar för att sprida denna viktiga information till allmänheten! Det är tack vare kloka radikalfeministiska journalister som Lisa Andersson som Sveriges Radio har en så hög trovärdighet!

Ja självklart hatar Lisa Andersson, Sveriges Radio, män. För hon är ju en klok feminist. Precis som Jämställdhetsfeministern. Och alla kloka människor hatar ju män. Det har feministisk forskning visat.

Lisa Andersson SR hatar män 4

Vissa tror på alla människors lika värde oavsett hudfärg, etnicitet eller kön och är därför emot allt kollektivt hat. Lisa Andersson på Sveriges Radio är däremot en klok feminist så hon hatar halva mänskligheten – dvs män. (Foto: Sveriges Radio)

Så gör som Lisa Andersson och Sveriges Radio: sprid det feministiska kärleksbudskapet!

 

Advertisements

Tagged: , , , , , , ,

29 thoughts on “Lisa Andersson, Sveriges Radio, informerar om hur män är!

 1. starman2016 August 6, 2016 at 9:55 pm Reply

  Hon borde få Nobels fredspris.

  • Jämställdhetsfeministern August 6, 2016 at 10:00 pm Reply

   Ja att hon inte fått det redan är ett tydligt bevis för kvinnoförtrycket i Sverige. Jag menar, hur mycket kollektivt hat ska en behöva sprida innan en får Nobels fredspris?

   • dolf August 6, 2016 at 11:49 pm Reply

    Det underlättar om man blir amerikansk president, Obama fick ju fredspriset för att han ökade truppinsatserna i Afghanistan. Ser fram emot att Hillary får fredspriset i samma ögonblick som hon vunnit valet. Eller att hon får det för det som en Trumpen tröst om hon förlorar.

    • Jämställdhetsfeministern August 7, 2016 at 9:49 am Reply

     Hillary Clinton borde få Nobels fredspris en gång varje år. Minst. Allt annat är kvinnohat.

 2. Two Different Shoes On August 7, 2016 at 4:24 am Reply

  Då är alltså alla kvinnor fnask..

 3. Jock Rockman August 7, 2016 at 8:06 am Reply

  Det är tack vare SVT, DN och så förstås F!:s tydliga markering på deras första valmöte, som vi nu kan åtnjuta feminismens jämställda kärleksbudskap. Och så förstås Sven Melander och Jenny Strömstedt nu senast. Men tänk att det behövdes en poptjej för att dessa båda skulle få mål i mun! Så återväxten är garanterad, från dagis till riksdagis.

 4. Pinglan August 7, 2016 at 8:09 am Reply

  Ja det är underbart att public service i sann demokratisk anda skuldbelägger på 50% av befolkningen. Och det är inte de som äger snippor eller känner sig som kvinnor, om jag säger så. Ty oss kvinnor får man inte kritisera! I så fall är man en vidrig rasist, och vidriga rasister gillar jag inte!

 5. Terry Wogan August 7, 2016 at 9:12 am Reply

  Hon jobbar ju inte på SR längre…

  • Jämställdhetsfeministern August 7, 2016 at 9:52 am Reply

   Nej inte för tillfället i alla fall, tydligen. Just nu sprider hon sin kunskap i en annan del av Sveriges medielandskap. Kanske därför hon så tydligt visar att hon delar Sveriges Radios värdegrund! Bara en tidsfråga innan hon är tillbaka på SR! Pepp!

   • Hannes August 7, 2016 at 1:30 pm Reply

    Om jag förstår resonemanget rätt så förknippas man med tidigare arbetsgivare för all framtid även om man inte arbetat där särskilt länge och det var flera år sedan?

    • Pelle2 August 8, 2016 at 5:19 pm Reply

     Egentligen är hennes arbetsgivare mindre intressant. Det viktiga är att hon har en medial plattform så att hon kan nå ut med sitt fina,radikalfeministiska kärleksbudskap.

     Många av oss radikalfeminister har ju tyvärr många gånger tvingats upprepa det självklara att en kvinna som hatar män sparkar uppåt och en vit,svensk man kan aldrig ta skada av lite fina,feministiska kärleksord.

     Håller du inte med om det är du en kvinnohatare,nazist och Breivikare !

     Hell Gud run och krossa patriarkatet !

 6. Freddan Olsson på Facebook August 7, 2016 at 10:01 am Reply

  Om Lisa Andersson skrivit denna Rappakalja och allt som sägs om henne här borde hon polisanmälas för brottet “Hets mot folkgrupp”! Är det NÅGON som anmält henne och i så fall vad har hänt med ärendet?

  • Jämställdhetsfeministern August 7, 2016 at 10:07 am Reply

   Hets mot folkgrupp gäller bara om någon har hetsat mot människor. Nu handlar det om män – och män är ju djur. Det har feministisk forskning visat.

   Att sparka mot män är dessutom alltid att sparka uppåt. Det kan därför aldrig någonsin vara fel att hetsa eller hata mot män.

   • Oscar August 7, 2016 at 6:58 pm Reply

    Fy fan vad vidrig hemsida. Ni skapar bara hat som hjärntvättar kvinnor. Ni borde forska mer om rymden. Hitta en planet och bygg upp ett samhälle där ni feminister kan leva i frid. Så mycket problem som ni skapar som inte ens existerar. Om män är djur är femister fientliga aliens som ser jorden och befolkningen för första gången. Tänk längre än vad era tröga defensiva hjälplösa hjärnor klarar. Använd erat samvete som DE FLESTA män gör. Feminism är bra till en viss gräns men denna hemsidan äcklar mig.

   • erik August 7, 2016 at 7:42 pm Reply

    Gå till psykiatrin och skriv ut dina tabletter istället.. tror du missat din dagliga dos.

 7. starman2016 August 7, 2016 at 10:26 am Reply

  Jag jobbade i en grupp där det fanns en handfull manshatare. Jag minns att kvinnor hade rätt att gå på män med kränkningar och elaka provokationer. Om jag på något sätt svarade på dessa angrepp med samma mynt fick jag veta att jag blottat mina sanna hemska sida vilket dessa kvinnor tydligen ville att jag skulle göra. Att kvinnor börjat konflikten fanns inte. Att kvinnor oprovocerat dänger till män är tydligen heroiskt.

 8. Fuckall August 7, 2016 at 2:05 pm Reply

  Hata allt, avgå alla!

 9. Noger August 7, 2016 at 2:13 pm Reply

  Det är modigt av Lisa att som kvinna ta plats i den offentliga debatten. Jag menar, tänk om det fortfarande går omkring män som inte förstår hur usla och priviligierade de är, det vore ju allvarligt?

  Det är ju ironiskt att det behövs en kvinna för att förklara detta. Att inte män kan göra det själva i stället för att hålla på och mansplaina om kvinnor. Jag menar, fattar en inte hur ofräscht det är att skriva det andra könet på näsan på det sättet så är en kvinnohatare!

 10. starman2016 September 15, 2016 at 4:02 pm Reply

  Nu gör hon karriär som vik ledarskribent på den politiskt korrekta tidningen “Upsala Nya Tdning”, oberoende Liberal. Tidningen ägs av en folkpartistiskt stiftelse men dess medarbetare är knappast liberaler förutom den politiske chefredaktören.

 11. Eva October 8, 2016 at 8:27 pm Reply

  Hur kan ni på denna sida hata män så mycket, otäckt att ni får publisera allt detta hat,ni måste vara sjuka!!!

 12. […] Lina Andersson, Sveriges Radio, informerade om hur män är. Tack för det […]

 13. […] Svenska folket får verkligen valuta för alla miljarder som de tvingas betala till SR. Här och här och här och här är några andra fina exempel på SR:s folkbildande journalistik. En stor eloge […]

 14. […] Svenska folket får verkligen valuta för alla miljarder som de tvingas betala till SR. Här och här och här och här är några andra fina exempel på SR:s folkbildande journalistik. En stor eloge […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: