Kultureliten och Socialdemokraterna: släpp sargen män och erkänn att ni våldtar!

Anmälningarna om sexövergrepp i Sverige ökar explosionsartat – inte minst på musikfestivalen We Are Sthlm. Självklart är detta något som berör oss feminister väldigt djupt och inte minst feministerna inom Socialdemokraterna och media tar nu tag i frågan med kraft för att lösa problemet!

Så vi gör det som behöver göras. Det vill säga:

1) Vi förklarar att sexövergrepp på denna massiva skala inte är något nytt alls i Sverige, utan att det enbart är anmälningsbenägenheten som plötsligt ökat med flera hundra procent från ett år till ett annat.

2) Vi pekar tydligt ut de skyldiga till sexövergreppen och våldtäkterna: det vill säga helt vanliga svenska män. Ja precis alla män i Sverige är skyldiga och måste ta sitt ansvar.

3) Vi startar kampanjer för att förklara för Sveriges män att det är fel att våldta kvinnor.

Ja män – lyssna på våra radikalfeministiska kulturjournalister och skådespelare! Som till exempel den duktige radikalfeministen, skådespelaren och regissören Ulf Stenberg!

Ulf Stenberg alla män är skyldiga till sexövergrepp

Ja sluta upp och babbla om att alla män inte våldtar och begår sexuella övergrepp! Klart att ni gör det! Ulf Stenberg har förmodligen utgått från sig själv och sina egna handlingar och sedan dömt resten av Sveriges män utifrån det – och kommit fram till att de alla är skyldiga till våldtäkter och sexövergrepp. Så här skriver Ulf Stenberg:

För de som våldtar, utnyttjar, går över gränsen, är ju såna som oss. Vanliga killar. Han i innebandylaget, han på jobbet, han i kören, den sköna grannen, våra bröder, fäder och söner. De är en del av den manlighetskultur vi har. Det är den vi måste förändra.

Ja om det ingår i Ulf Stenbergs manlighetskultur att våldta och utnyttja kvinnor, så måste det ju vara så vanliga killar, fäder och söner i Sverige beter sig! Så är det bara.

Ulf Stenberg att våldta är en del av svenska mäns kultur

Ulf Stenberg, radikalfeminist.

Och här förklarar de kloka radikalfeministiska kvinnorna i SVT:s kulturpanel samma sak: allt är de vanliga svenska männens fel. Det är det som är skyldiga. Så krossa Patriarkatet (som Hanna Fahl, så klokt säger i inslaget)! Pepp pepp! Obs: Jämställdhetsfeministern ber om ursäkt för att en nazistisk näthatare har lagt till dumma nazistiska kommentarer till klippet.

Ja när vi nu, genom gedigen feministisk forskning slagit fast att alla svenska män är patriarkala svin vars kultur går ut på att våldta och utnyttja kvinnor, så måste ju vår feministiska regering, med feministiska Socialdemokraterna i spetsen, agera. Och det är just vad den gör!

Socialdemokraterna förklarar krig mot Sveriges män

Ja i sitt sommartal härom veckan förklarade Stefan Löfven krig mot Sveriges män. Löfven talade sig även varm för principen om kollektiv skuldbeläggning och kollektiv bestraffning, som ju tidigare använts med framgång av feminister, rasister och kommunister. Stefan Löfven stod upp för Zara Larssons hat mot män och förkunnade att om en man begår ett brott, så är alla män automatiskt ansvariga för detta brott. Klokt.

Stefan Löfven

Stefan Löfven (S) vet vilka som är skyldig till alla våldtäkter och massövergrepp: helt vanliga svenska män!

Stefan Löfven förklarade också att alla Sveriges män inte bara är ansvariga för precis alla dåliga, brottsliga och hemska handligar som någon man, någonstans, någon gång begått, utan att svenska pojkar och män dessutom är så infernaliskt korkade att de inte förstår att det är fel att våldta och förgripa sig på kvinnor. Socialdemokraterna behöver därför förklara detta för Sveriges män och pojkar, berättade Stefan Löfven i sitt tal:

Vi behöver prata, både män och pojkar, om hur man ska agera. Man behandlar inte kvinnor på detta sätt, det är fullständigt oacceptabelt.

Veronica Palm tar upp kampen mot våldtäktsmännen i regeringen

Zara Larsson hatar hatar hatar killar

Socialdemokratisk politik år 2016. Politik som utgår ifrån Zara Larssons tweets kan inte slå fel.

Några dagar senare berättade jämställdhetsminister Åsa Regnér (S) att kampen mot Sveriges män nu ska trappas upp. Socialdemokraterna startar ett nytt projekt för att få vanliga svenska pojkar och män att förstå att det är fel att våldta och slå kvinnor.

 

Åsa Regner alla män är ansvariga om en man begår ett brott

Så. Nu kommer de svenska pojkarna och männen att sättas på plats och problemet med massövergrepp och våldtäkter kommer snart vara löst.

Skandal: Polisen arresterar fel män!

Samtidigt som Socialdemokraterna och kultureliten på Södermalm med kraft och beslutsamhet tar tag i problemet (vanliga svenska pojkar och män, med sin avskyvärda våldtäktskultur), så har poliserna på gatan helt och hållet tapat fokus. Det visar inte minst en intern polisrapport om övergreppen på den uppmärksammade festivalen We are Sthlm:

Polisens rapport om massövergrepp

Polisens rapport om massövergrepp 2

I Polisens rapport framgår att 100% av de identiferade gärningsmännen hade utändsk bakgrund från Mellanöstern…

Typiska svenska män på festival

Typiska svenska pojkar och män på sexövergreppsfestivalen We Are Sthlm.

Av detta drar vi radikalfeminister inom media och Socialdemokraterna den enda rimliga slutsatsen: Polisen har arresterat fel personer! Det är ju helt vanliga svenska pojkar och män som begår sexövergreppen!

När alla dessa massövergrepp och våldtäkter anmäls bör Polisen alltså gå ut på gatan och på måfå gripa helt vanliga pojkar och män. De är nämligen alla ansvariga för alla våldtäkter och sexövergrepp mot kvinnor i Sverige. De ska släppa sargen och erkänna sina brott!

Tagged: , , , , , , ,

14 thoughts on “Kultureliten och Socialdemokraterna: släpp sargen män och erkänn att ni våldtar!

 1. Two Different Shoes On August 27, 2016 at 3:05 pm Reply

  Enligt samma logik så är alla kvinnor prostituerade då.

  • Jämställdhetsfeministern August 27, 2016 at 3:08 pm Reply

   Nej det är en heeeeeeeeelt annan sak.

   Däremot är det ju på tiden att Stefan Löfven tar sitt ansvar för förintelsen och folkmordet i Rwanda. Det var ju män som gav order om dessa – så Stefan Löfven är i egenskap av man ansvarig för de händelserna.

   • Jerry August 27, 2016 at 3:47 pm Reply

    Löfven må vara ansvarig för folkmordet i Rwanda men är inte den skarpaste kniven i lådan.

    • bergersjo August 27, 2016 at 5:49 pm Reply

     Det är klart att Löfven inte är den mjukaste slidan i lådan (en var ju tvungen att normbryta ditt patriarkala citat om knivar) och aldrig kan bli den heller, hen är ju man. En bättre socialdemokratisk statsminister vore naturligtvis Veronica Palm! Eller varför inte Mona Sahlin? Löfven borde kliva bak ett steg och låta dessa duktiga kvinnor ta över makten istället.

     • Jämställdhetsfeministern August 27, 2016 at 7:46 pm Reply

      Helt rätt!
      Varför makar inte Stefan Löfven på sig, tar ansvar för folkmordet i Ruanda och släpper fram en duktig kvinna – som Veronica Palm?
      Hatar Stefan Löfven kvinnor? Eller är han bara rädd att förlora sina manliga privilegier?

      • bergersjo August 27, 2016 at 9:55 pm Reply

       Eftersom hen är en typisk vit kränkt svensk man så hatar hen säkert kvinnor OCH är rädd att förlora sina manliga privilegier att våldta.

 2. bergersjo August 27, 2016 at 5:52 pm Reply

  Apropå Löfvens uppbackning av Zara Larsson måste jag varna alla duktiga feminister. Här är en internethatisk breivikare som har skrivit en massa kvinnohat och nazism. Läs det inte!
  https://bergersjo.wordpress.com/2016/08/23/inte-min-statsminister/

 3. Rikard August 27, 2016 at 6:34 pm Reply

  Hej.

  Ny feministisk forskning visar att män inte kan stå på egna ben. Istället använder de ett parasitiskt organ, en sugsnabel, till att ingå en ensidig symbios med den fulländade henniskan; kvinnan.

  Därmed begår alla män alltid övergrepp överallt, vilket hon kan se på deras hudfärg: ju mer övergrepp mannen begår desto mer av järnet i blodet och de vita blodkropparna i benmärgen migrerar via tallkottkörteln till testiklarna och blir säd. (Mannens våldtäktsimpuls syns ju redan i spermiens övergrepp mot ägget!)

  När kvinnor sköter fortplantningen själva, tillsamhons, så sker ju inga övergrepp. Det kan hon se på X-kromosomen. Den är två tillsamhons, och liknar ett X, medan mannens Y-kromosom är delad (troligen efter övergrepp?).

  Så är det bara.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

 4. starman2016 August 27, 2016 at 7:19 pm Reply

  Så länge det finns en enda man som begår våldtäkter så är samtliga svenska män våldtäktsmän. Det har feministerna inom (S) insett.

 5. Åsa Rommel August 28, 2016 at 9:09 am Reply

  Självklart är alla män skyldiga, men de tar inte sitt kollektiva ansvar. De borde i stället göra som vi feminister som tar vårt kollektiva ansvar för alla kvinnliga brottslingar.

 6. Widrith Velour (@Sextiosjuan) August 28, 2016 at 5:30 pm Reply

  EN gruppvåldtäkt utförda av svenskar sedan 2010. Sug på den din lilla tomte!

 7. […] I augusti gick även Socialdemokraterna och kloka vänsterkändisar ut med ett meddelande till Sveri…. I sitt sommartal förklarade Stefan Löfven krig mot Sveriges män och talade sig även varm för principen om kollektiv skuldbeläggning och kollektiv bestraffning, som ju tidigare använts med framgång av feminister, rasister och kommunister. […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: