Äntligen: en ny radikalfeministisk myndighet! Och Socialdemokraterna satsar dessutom 900 miljoner kr extra på att informera Sveriges pojkar och män om att det är fel att våldta! :)

Äntligen kom beskedet vi radikalfeminister har väntat på. Jublet här på Södermalm visste inga gränser när vår duktiga jämställdhetsminister Åsa Regner (S) härom dagen stolt berättade att den feministiska S-Mp-regeringen beslutat att lägga flera miljarder på att skapa en helt ny, radikalfeministisk jämställdhetsmyndighet! Dessutom, berättade Åsa Regner (S), ska 900 miljoner kronor läggas på en kampanj för att kollektivt skuldbelägga Sveriges pojkar och män, som ju (som alla vet) slår och våldtar kvinnor. Skattepengar har aldrig använts bättre!

Ja trots att staten och media i Sverige varje dag i över ett decennium ägnat sig åt att bombardera landets invånare med radikalfeminism och kollektivt skuldbeläggande av män – så har märkligt nog inte våld och sexuella angrepp mot kvinnor minskat. Särskilt under det senaste året har det istället skett en stor ökning av denna typ av brott! Feministisk forskning visar tydligt att detta endast kan bero på att svenska pojkar och män är sviniga kvinnoförtryckare som inte fattar att det är fel att slå och våldta kvinnor. Som tur var är ju Sveriges jämställdhetsminister, Åsa Regner, en klok och kunnig radikalfeminist. Så hon vet vad lösningen på problemet är. Det vill säga ännu mer radikalfeminism! Så klart!

Asa Regner radikalfeminist

Trots att Sverige under över ett årtionde satsat otaliga miljarder av skattebetalarnas pengar på radikalfeminism, så har våld och sexbrott mot kvinnor bara ökat. Men lugn! Vår radikalfeministiska jämställdhetsminister Åsa Regner (S) har lösningen på problemet: ännu mer radikalfeminism, så klart! Så nu får vi en helt ny radikalfeministisk myndighet och en 900 miljoner för att kollektivt skuldbelägga män. Pepp!

Ja nu får svenskarna äntligen det de (det vill säga vi radikalfeminister på Södermalm) har krävt och längtat efter i åratal! En ny radikalfeministisk jämställdhetsmyndighet! Nu ska det räknas snoppar som aldrig förr! Pojkar och män ska en gång för alla sopas bort från våra lärosäten! Misshandel, hemlöshet och arbetskraftsolyckor, som idag i undantagsfall ju drabbar även kvinnor, ska nu endast drabba pojkar och män! Ja listan på jämställdhetsutmaningar i Sverige är lång. Men nu får vi en radikalfeministisk myndighet som arbetar heltid med att ta sig an dessa problem. Och vi i Sverige kommer att slå vårt eget världsrekord i kollektiv skuldbeläggning av pojkar och män! Underbart!

I en intervju med SVT förklarar Åsa Romson vad de 900 miljonerna ska användas till rent konkret i arbetet med att stoppa våld och våldtäkter mot kvinnor:

“Vi kommer att vända oss med ett nationellt program för jämställdhetskunskap för pojkar och män i Sverige, oavsett bakgrund.” (Åsa Regnér, Socialdemokraterna)

Ja där har ni den! Socialdemokraternas lösning som kommer att få stopp på våld och våldtäkter mot kvinnor i Sverige! Lika enkelt som genialt. Det gäller bara att ge Sveriges pojkar och män kunskap om jämställdhet. För det saknar de ju idag. Det har feministisk forskning visat. Svenska pojkar och män – korkade barbariska förtryckarsvin som de är – känner helt enkelt inte till att det är fel att slå och våldta kvinnor. Men med information för 900 miljoner kronor kan de informeras om det. Så löser vi problemet! Pepp! Nobelpris till Åsa Regnér nu – annars är det kvinnodiskriminering!

asa-regner-svenska-man-vet-inte-att-det-ar-fel-att-valdta

Sen är det ju för övrig sååå skönt att ha en jämställdhetsminister som Åsa Regner (S), som förstår att våld mot kvinnor – till skillnad från våld mot män – måste bekämpas. Så att det blir jämställt.

Och när Socialdemokraterna och Åsa Regnér (S) är färdig med att informera Sveriges pojkar och män om att det är fel att slå och våldta kvinnor, så antar Jämställdhetsfeministern att en ny miljard kommer att läggas på en informationskampanj riktad mot Sveriges pojkar och män om att det är fel att stjäla. Så får de kunskap om det också – och då slipper vi ju även stöldbrott i Sverige!

Peppelipeppelipepp!

Advertisements

Tagged: , , , , ,

10 thoughts on “Äntligen: en ny radikalfeministisk myndighet! Och Socialdemokraterna satsar dessutom 900 miljoner kr extra på att informera Sveriges pojkar och män om att det är fel att våldta! :)

 1. rankov September 20, 2016 at 3:52 am Reply

  jaa, en myndighet till, ett steg närmare utopi! samt en efterlängtad informationskampanj, nu vänder det! pepp

 2. Nina Niqab September 20, 2016 at 4:58 pm Reply

  Lysande nyheter! Men jag tycker det går alldeles för långsamt. Än så länge läggs det mer skattepengar på försvaret än på kvinnokamp. Jag säger det igen. Idag, 2016, läggs det mer skattepengar på försvaret än på kvinnokamp! Det vanvettiga är att MÄNNEN, ja för det är uteslutande män som saknar förstånd, inte inser att försvaret blir obsolete när vi når 100% feminism.

  • Jämställdhetsfeministern September 20, 2016 at 5:08 pm Reply

   Så sant, så sant! Och det är därför vi behöver Gud run Schyman och Feministiskt initiativ. Kampen går vidare!

 3. starman2016 September 20, 2016 at 6:32 pm Reply

  Men när 900 miljoner förbrukats och inget resultat uppnåtts, vad gör myndigheten då?

  • Jämställdhetsfeministern September 20, 2016 at 6:34 pm Reply

   Om du läst på och samlat feministisk kunskap, så skulle du veta svaret. När radikalfeminism inte fungerar, så behövs ännu mer radikalfeminism. Dvs 1800 miljoner läggs på en ny kampanj och den radikalfeministiska myndigheten får fördubblade anslag!

 4. starman2016 September 25, 2016 at 4:01 pm Reply

  Det sprids en myt just nu om att svenska kvinnor skulle resa ner till Frankrike som “hjälparbetare” på anläggningar för nyanlända och där har sex med de nyanlända “en masse”.
  Ett påstående i sammanhanget lär vara att de svenska kvinnorna knappt behåller “trosorna på sig” och att de nyanlända får lära sig att vad svenska kvinnor beträffar är det bara “att kliva på”.
  Detta är ju förfärligt! Alla vet ju att det är svenska män som våldtar och att vi måste satsa 900 miljoner så att de lär sig att inte våldta,

  • Jämställdhetsfeministern September 26, 2016 at 9:06 am Reply

   Ja precis – det är svenska män som våldtar. Gärna i grupp. Svenska kvinnor åker däremot på peppiga dansresor.

 5. PelleJudas October 23, 2016 at 5:51 pm Reply

  Sluta aldrig att skriva!!!! Din röst är så otrolig viktig i det här gubbslemspatriarkatet i folkmun kallat Sverige. Pepp!!!

 6. […] I september kom så äntligen det besked hela Sverige väntat otåligt på i åratal: flera miljarder av skattebetalarnas pengar ska satsas på en helt ny radikalfeministisk myndighet, …. Och 900 miljoner ska satsas på att informera svenska pojkar och män om att det är fel att […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: