Nu rustar S-Mp-regeringen upp försvaret: med genuskunskap och radikalfeminism!

Ja det svenska försvaret har under de senaste årtiondena skurits ned så mycket att det idag saknar i princip allt, från kängor till vapen och soldater. Härom året konstaterade försvarsmakten själv att den inte skulle kunna stå emot en invasion i mer än ett par dagar – och resurser saknas även för att Sverige ska kunna bistå andra länder i insatser utomlands. 

Den feministiska regeringen – dvs Socialdemokraterna och Miljöpartiet – har nu hörsammat larmen om kris inom Sveriges försvarsmakt och levererar nu allt det som försvaret verkligen behöver. Det vill säga genuskunskap och radikalfeminism!

genusarmen

forsvarsmakten-ska-strida-med-genusvetenskap

Att strida med vapen, militär utrustning och soldater är såååå unket, gubbigt och omodernt. Det är med genusvetenskap och feministiska slagord som Sverige ska strida och försvara sig.

Medan efterblivna nationer som USA, Frankrike, Storbritannien och Ryssland envisas med gamla unkna manliga föreställningar om att ett försvar blir starkt om det har bra, moderna vapen, flygplan, fordon, utrustning och gott om tränade soldater – så förstår Sverige att det enda ett starkt försvar behöver är radikalfeministiska handböcker om genustänk, samt minst en genusvetare i varje förband.

franska-armen

Franska armén. I det efterblivna Frankrike tror de att armén behöver modern utrustning, vapen och soldater. Radikalfeminism och genusvetare lyser med sin frånvaro. Stackars Frankrike.

svenska-forsvaret-2016

Svenska armén. Som tydligt framgår av bilden så har Socialdemokraternas och Miljöpartiets satsning på radikalfeminism och genusideologi inom Försvarsmakten redan gett fantastiska resultat. Så här ser Sveriges nya, starka och feministiska genusförsvar ut.

Ja Sverige har alltså inga vapen, ingen utrustning och inga soldater som kan försvara landet. Men däremot har den svenska försvarsmakten gott om radikalfeministiska genusvetare, som kan hälsa en eventuell invaderande armé välkommen med kloka feministiska slagord och hbtq-kunskap. Och dessutom kan den svenska armén anlägga ett genusperspektiv på hur Sverige tas över av främmande makt – och alltså på ett pedagogiskt sätt visa hur detta drabbar kvinnor värst.

Pepp! Kampen forstätter.

Advertisements

Tagged: , , , ,

5 thoughts on “Nu rustar S-Mp-regeringen upp försvaret: med genuskunskap och radikalfeminism!

  1. starman2016 September 22, 2016 at 8:23 pm Reply

    F! minskar i opinionen. Nere på 2% väljarstöd i DN/Ipsos senaste mätning. Har kanske S/MP:s genusrustning av försvaret lett till väljarstöld?

  2. Jan September 23, 2016 at 7:28 am Reply

    Borde det inte vara på tiden att Gudrun Schyman utnämns till överbefälhavare då? Hur många vita cis-män har vi inte haft på den posten? Dags för en kvinna nu!

  3. […] Och S-Mp-regeringen beslutade att rusta upp det svenska försvaret: med genuskunskap och radikalfemi…Precis vad det svenska försvaret behöver alltså. […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: