SVT Rapport avslöjar orsaken till bostadsbristen i Sverige: “svenska byggnadsarbetare är macho.” Lösningen: “kvinnor och feminism.”

Är det något en kan lita på i världen, så är det att SVT alltid levererar nyheter ur det rätta, radikalfeministiska vänsterperspektivet. I fredags presenterade så SVT Rapport sin analys av vad som gör att vi har bostadsbrist i de svenska storstäderna. Svaret var det självklara för oss inom den radikalfeministiska extremvänstern.

Ja vad är egentligen orsaken till den enorma bostadsbristen i våra storstäder? Är det att byggbranschen är överreglerad? Är det att det saknas tillräckliga bidrag för byggföretag som producerar billiga hyresrätter? Är det på grund av reavinstskatten? Nej, självklart inte. SVT Rapport (oberoende F!) presenterade i sin 19.30-sändning den 23 september både orsaken till och lösningen på problemet.

svt-rapport-avslojar-orsaken-till-bostadskrisen-i-sverige

“För att lyckas bygga bostäder i den takt som behövs krävs det att kvinnor börjar jobba inom byggbranschen. Och för att lyckas med det försöker nu branschen få stopp på machokulturen.”

Ja precis som alla andra problem i världen, så orsakas bostadsbristen i Sverige av män och deras patriarkala machokultur. Och precis som för alla andra problem i världen, så är lösningen kvinnor. Feministiska kvinnor, som ska lyftas fram.

Som radikal vänsterfeminist känner jag, precis som SVT Rapport, att inget land i världen någonsin lyckats bygga tillräckligt med bostäder åt sin befolkning utan att en stor andel av byggnadsarbetarna är kvinnor. Så måste det ju bara vara. Därför måste vi få in kvinnor i byggbranschen även i Sverige! Så vi kan lösa bostadsbristen! Det säger sig ju självt egentligen – jag menar hur skulle män kunna bygga bostäder utan hjälp från kvinnor? Omöjligt.

Jag tror alla människor innerst inne förstår att SVT Rapport presenterat den rätta analysen av bostadskrisens orsak och lösningar. Men för att en gång för alla tysta alla kritiker och slutgitligt bevisa att den radikalfeministiska vänsterideologins synsätt är det rätta även när det gäller problematiken kring bostadsbyggande, så intervjuar SVT Rapport en expert på området. Det vill säga en radikalfeministisk mångfaldsexpert. Som självfallet bekräftar att SVT Rapports radikalfeministiska vänsteranalys av läget är helt korrekt.

radikalfeministisk-mangfaldsexpert-paula-lejonkula

Genom att visa upp två, tre korkade tweets från arga byggnadsarbetare bevisar SVT Rapport till sist också att alla som inte håller med om SVT Rapports verklighetsbeskrivning (att bostadsbristen i Sverige orsakas av att svenska byggnadsarbetare är kvinnoförtryckande machomän och att lösningen är feminsim och kvinnor) är brölande kvinnohatare.

Pepp!

Nu höjs public service-avgiften!
Inget annat land i världen har en public service-media som så konsekvent och ihärdigt i alla lägen 365 dagar om året och 24 timmar om dygnet ägnar sig åt att sprida vår heliga radikalfeministiska vänsterideologi till folket. Det ska vi svenskar vara stolta över! Men för att indoktrinera en hel nation i radikalfeministisk extremvänsterideologi krävs pengar. Enorma summor pengar. Därför föreslår nu kultur- och propagandaminister Alice Bah Kuhnke att public service-avgiften ska höjas. Med Alice Bah Kuhnkes förslag skulle SVT/SR/UR:s budget gå från 7,7 miljarder kronor till 8 miljarder kronor!

Det är, som alla kan se, en liten slant för svenska folket att betala, om en beaktar hur mycket fin, radikalfeministisk vänsterindoktrinering vi får tillbaka för de pengarna!

Advertisements

Tagged: , , , , ,

10 thoughts on “SVT Rapport avslöjar orsaken till bostadsbristen i Sverige: “svenska byggnadsarbetare är macho.” Lösningen: “kvinnor och feminism.”

 1. starman2016 September 26, 2016 at 3:24 pm Reply

  Det är hög dödlighet i byggbranschen. Många måste också p.g.a förslitningar gå i förtid innan uppnått pensionsålder. Ska kvinnor överleva i den branschen måste 2-dagars arbetsvecka införas vilket knappast ökar byggnadstakten. Snarare sänker den.

  • Jämställdhetsfeministern September 26, 2016 at 5:56 pm Reply

   De manliga byggarbetarna ska självfallet göra alla de farliga jobben. Det ska vara nolltolerans för arbetsskador för kvinnliga byggarbetare. Så att det blir jämställt.

 2. Jan September 27, 2016 at 10:34 am Reply

  Så bra! Jag är säker på att 60-åriga kvinnor kommer att höja tempot och ackorden på byggena. Byggbranschen har ju skrikit efter den här typen av kompetens under lång tid. Den generösa frånvaro som kvinnor mellan 30 och 40 kommer att bjuda på är väl heller inget hinder. Den kan ju arbetsgivaren fylla med att anställa ännu fler kvinnor!

  • Jämställdhetsfeministern September 27, 2016 at 11:13 am Reply

   Just precis! Vad som än händer är den bästa lösningen alltid fler kvinnor – och kompetensutveckling inom feminism och genusvetenskap!

   • hypersexuell December 16, 2016 at 8:16 am Reply

    Genusvetenskap är viktig del av psykologi.

 3. Rikard September 27, 2016 at 1:40 pm Reply

  Hej.

  Byggnader som strävar uppåt är typiska för mannens strävan efter att dominera sin omgivning med sin penis och dess symboler – detta för att män i homosocial gemenskap skall kunna beundra varandras fallosar till skydd för sin internaliserade och undertryckta latenta vilja till homofili – som ju är den heterosexistiske mannens sätt att söka det kvinnliga och sinnliga.

  Istället för fallokratiska homosextorn till höghus skall vi eftersträva en ändrad plan & byggnorm (se där en plats för normkritik!) och bygga runda, bröstformade, kupoler med sovalkover vända mot den gemensamma gemensamhetsgropen i mitten, där man kan vara gemensam tillsammans.

  Genom att låta barnen växa upp i en kvinnligt utformad byggnad behålls den sunda kopplingen till moderlivet och barnen blir automatiskt pacifistiska jämlikhetsveganer som kan ägna uppväxten åt kärlek i gemensamhetsgropen, istället för att indoktrineras i penistyrannernas hierarkiska symboliska kastrationstävlan!

  Bygg fler hus som Globen – riv K*knästornet nu!

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, lärare

 4. starman2016 September 27, 2016 at 3:49 pm Reply

  Det kommer polska byggnadsarbetare till Sverige som arbetar 12 timmar om dagen 7 dagar i veckan. I samtliga fall män som har sina kvinnor och barn kvar hemma i Polen. De vill jobba på och snabbt blir klara med jobben. Den svenske byggjobbaren är snart ett minne blott. Polacker och balter jobbar betydligt hårdare.

  • Jämställdhetsfeministern September 27, 2016 at 7:59 pm Reply

   Vi svenska vänsterfeminister får väl gå ut och protestera mot dessa polska, med plakat där det står “go home!”. Se när de polska männen är borta är det fritt fram för de svenska kvinnorna att styra upp byggbranschen.

 5. Feministmenoxårealist December 17, 2016 at 1:00 am Reply

  Jag skulle vilja veta hur stor andel av de kvinnors kroppar som det talas om här som hade tålt ett så pass tungt fysiskt arbete utan att ta skada. Feminism i all ära men fysiska begränsningar kommer alltid att vara ett biologiskt faktum.

 6. […] Och radikalfeministiska SVT (oberoende MP) avslöjade orsaken till bostadsbristen i Sverige: “svenska byggnadsarbetare är macho.” Lösning… […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: