Alice Bah Kuhnke har rätt: självklart ska Sveriges museer göras om till indoktrineringsanstalter för radikalfeministisk normkritik och identitetspolitik!

Under den gångna veckan har en lång rad debattörer riktat hård kritik mot kulturminister Alice Bah Kuhnke (MP), bara för att hon vill göra om Sveriges alla muséer till indoktrineringsanstalter för radikalfeministisk normkritik och identitetspolitik. Men vad är egentligen muséer bra för, om inte att sprida Miljöpartiets, Vänsterpartiets och Feministiskt initativs ideologi till svenska folket?

alice_bah_kuhnke_2

Alice Bah Kuhnke (MP) arbetar nu på att göra om Sveriges museer till ideologiska indoktrineringsanstalter.

Ja Alice Bah Kuhnke (MP) arbetade i flera år hårt och framgångsrikt med att bekämpa Sveriges pojkar och att överösa radikala islamister med skattepengar. Detta arbete imponerade så mycket på Stefan Löfven (S) att hen utnämnde Bah Kuhke till kulturminister i den feministiska S-Mp regeringen. Och som kulturminister har Alice Bah Kuhnke energiskt arbetat för att förverkliga Miljöpartiets fina och auktoritära kulturprogram, som går ut på att alla muséer i Sverige ska tvingas föra ut Miljöpartiets politiska ideologi – dvs härlig postmodern, radikalfeministisk normkritik.

Den 28 september gick dock journalisten Ola Wong, på SvD, till hårt angrepp mot Alice Bah Kuhnkes och Miljöpartiets planer! Jag vet vad ni tänker: hur kan någon vara emot att tvinga Sveriges alla muséer att rikta in sig på att hjälpa Miljöpartiet att uppfostra svenska folket i radikalfeministisk normkritik och identitetspolitik? Vi feminister har så klart svaret på detta – och jag återkommer till det snart. Men låt oss först titta på vad Ola Wong skriver i sitt hemska angrepp mot stackars Alice Bah Kuhnke (MP).

Wong tar avstamp i ett förslag från Ann Follin (en klok radikalfeministisk nymarxist som Alice Bah Kuhnke tillsatt som chef för Statens museer för världskultur). Här nedan är några stycken ur Wongs text:

I morgon överlämnar Ann Follin, chef för Statens museer för världskultur, sitt förslag för hur framtiden ska bli för Östasiatiska, Etnografiska, Medelhavsmuseet i Stockholm och Världskulturmuseet Göteborg. I förslaget står, enligt ett utkast daterat 14 september som jag har fått ta del av, att deras viktigaste uppdrag är ”att fånga upp den unga generationens engagemang och vilja att bidra till en bättre framtid”. Även om formuleringar skulle vattnas ur i sista minuten så kommer förslaget att handla om kulturminister Alice Bah Kuhnkes hjärtefrågor: klimat, demokrati, mångkultur och identitetspolitik.

Problemet är att Follins förslag har väldigt lite med de tre Stockholmsmuseerna och deras samlingar att göra. De handlar om kulturhistoria. Östasiatiska är till exempel världsberömt som Museum of Far Eastern Antiquities. De tre museerna utgör en gigantisk skattkammare av kunskap och ovärderlig konst som redan i nuläget mestadels göms på lager.

Enligt Miljöpartiets kulturgrupps rapport “Kulturen – det fjärde välfärdsområdet” är kulturens uppgift att tjäna bygget av ett hållbart samhälle. Museernas uppdrag blir att uppfostra besökaren till att stötta politiken. Samlingarna är i bästa fall rekvisita och lockbete för ändamålet. De kulturer som skapat föremålen på museerna respekteras inte längre för det de var och är.

Vad som nu sker med Världskulturmuseerna är ett mikrokosmos av en kulturpolitik som gått vilse i postkolonialt tänkande och en kvävande norm av normkritik. Den växer ur en populistisk idévärld där tron på objektiva fakta förnekas och därmed också behovet av museer som institution för att samla, upptäcka och sprida kunskap.

Inte så konstigt då att de som kan flyr fältet. Bara det senaste året har över tio anställda lämnat Världskulturmuseerna. Medelhavsmuseet har inte längre områdesexperter på Grekland, Rom eller islams kulturer. Likaså saknas intendenter för exempelvis Syd- och Centralasien. Med tanke på migrationen borde väl områdeskunskapsnivån höjas, men Follin talar i stället om behovet av fler generalister – till exempel en genusintendent.

Under kulturrevolutionen i Kina var det ”bättre att vara röd än expert”, ideologisk lydnad var viktigare än kunskap eller kvalitet. Barnen var lärare, för deras sinnen var obefläckade av det gamla samhället. Follins museer ska “släppa tolkningsföreträdet” och ”ta av magistermössan” enligt internkommunikation. Nya barn- och ungdomsråd ska vara med och forma innehållet, medan personalen genomgår tankereformer i queer- och rasifieringsutbildningar. All erfarenhet visar att besökarna föredrar att se föremål och lära sig något, men i stället väntar alltså lekstuga och 6–8 skivor normkritik.

ann-follin-och-alice-bah-kuhnke

Ann Follin, chef för Statens museer för världskultur och Alice Bah Kuhnke (MP), kulturminister föreslår att Etnografiska museet, Medelhavsmuseet och Östasiatiska museet läggs ner och ersätts med en indoktrineringsanstalt, där besökarna ska uppfostras i nymarxistisk och radikalfeministisk ideologi.

Efter att Ola Wongs publicerats instämde alltså många andra journalister, debattörer och forskare i kritiken mot Alice Bah Kuhke och Miljöpartiet. Men som tur var skred den lönnfete vite rike mannen Riddar Virtanen af Södermalm fram till Alice Bah Kuhnkes och Miljöpartiets försvar: alla som riktar kritik mot att Sveriges museer görs om till indoktrineringsanstalter är vita kränkta rasistiska högermän som hatar kvinnor och älskar Donald Trump. Så var det fastslaget en gång för alla. Tack Riddar Virtanen af Södermalm!

För Alice Bah Kuhnke och Miljöpartiet har ju, som alla förstår, helt rätt. Varför skulle museer ha anställda som är exmperter på gammal unken vetenskap som antikens Rom, Östasien, entografi, paleontologi, biologi och fysisk? Nej svenska muséer ska befolkas av radikalfeministiska genusintendenter som uppfostrar folket i den rätta ideologin: dvs den postmonderna radikalfeministiska normkritiken och identitetspolitiken, som står till grund för Miljöpartiets och Feministiskt initiativs partiprogram! Och vad är det för fel med att S-Mp-regeringen kopierar kommunistiska diktaturers styrning av landets museer och kultur? Det visar ju bara hur fin och progressiv vår feministiska regering är. För precis som kommunistiska diktatorer i andra länder så vet ju Alice Bah Kuhnke vad som är bäst för landets invånare och då är det ju hennes ansvar att med alla till buds stående medel köra ner den Fina Ideologin i folks halsar.

Etnografiska museet har redan anpassat sig till de nya indoktrineringsdirektiven!

Glädjande nog har Etnografiska museet redan anpassat sig till Ann Follins och Alice Bah Kunhkes nya direktiv om att indoktrinera svenska folket. Istället föt att visa upp etnografiska objekt och lära ut fakta om folkgrupper och kulturer i olika delar av världen bjuder nu Etnografiska museet på den radikalfeministiska indoktrineringsjippot Playground:

Här visas Barbiedockor bredvid dockan Gil med cp-skada, foton på kvinnor som använder mensblod som läppstift och en instagramvideo på Stina Wollter som dansar i trosor. En del av utställningen är en ”privilegiumtrappa”, där besökaren, beroende på hur privilegierad denne är, får röra sig upp och ned i en tänkt normhierarki. Man har också placerat en så kallad normslinga i basutställningen, en gul linje längs golvet att följa, och längs den ställs nya, normkritiska, frågor till gamla föremål.

När Alice Bah Kunhke och den feministiska S-Mp-regeringen är klar med sin omstöpning av Sveriges museer kommer alla museer att vara lika fina och peppiga! Mensblod, normkritk och cp-skadade dockor överallt! ❤

Pepp pepp!

UPPDATERING:
Den vite kränkte högermannen Ola Wong ger sig inte, utan skriver en ny text där Alice Bah Kuhnkes och Miljöpartiets auktoritära planer kritiseras hårt. Klicka inte här och läs absolut inte den texten!

Advertisements

Tagged: , , , , , , , , , , , , ,

11 thoughts on “Alice Bah Kuhnke har rätt: självklart ska Sveriges museer göras om till indoktrineringsanstalter för radikalfeministisk normkritik och identitetspolitik!

 1. Maskinteknik på KTH | WTF? October 8, 2016 at 10:38 am Reply

  […] Lite mer genus, nu på biblioteken, signerat Jämställdhetsfeministern: Alice Bah Kuhnke har rätt: självklart ska Sveriges museer göras om till indoktrineringsanstalter … […]

 2. starman2016 October 8, 2016 at 6:00 pm Reply

  Oerhört viktigt arbete. Viktigt också nu att alla samhällsmedlemmar besöker de historiereviderade museerna och ta till sig den tillrättalagda informationen.
  Det kommer att kännas fräscht att gå från ett museum och vara befriad från gamla unkna föreställningar om Sverige och Sveriges historia.
  Märkligt att bara 4% av Sveriges befolkning delar hennes kloka insikt. Bara det visar hur brådskande behovet av indoktrinering är.

  • Jämställdhetsfeministern October 9, 2016 at 8:15 am Reply

   Helt riktigt: det faktum att Miljöpartiet bara har 4% stöd visar att Sveriges befolkning är skriande behov av indoktrinering. Det är tur att Alice Bah Kuhnke jobbar på att leverera det.

   • hypersexuell December 16, 2016 at 8:10 am Reply

    Det är för skandalen om kopparfärgen. Skulle man sparka Romson skulle nog de få stöd igen.

 3. Pelle2 October 8, 2016 at 6:08 pm Reply

  Ja, en kan verkligen lita på att den radikalfeministiska,identitetspolitiska och rasifierade kulturministern Alice Bah Kuhnke gör rätt för sin ministerlön.

  Hon kommer säkert att lyckas att införa lite fin indoktrinering av befolkningen på våra muséer så att vi alla kan bli lydiga medlemmar av Gud runs feministiska lyckorike…

  Tur att hon direkt angrep den fräcka Ola Wong som har mage att ifrågasätta Bah Kuhnkes
  favoritideologier..

  Med tanke på att Bah Kuhnke även hanterar mediefrågor som t.ex dagspressen kan hon säkert se till att Wong får sparken om han inte skärper sig..

  Såg dock att Bah Kuhnke glömde bort att kalla Wong för onkel tom och husblatte som vi feminister och kulturmarxister brukar göra med våra meningsmotståndare. Hon får väl be någon av hantlangarna på P3 att göra det istället. Dom har ju gjort det förut..

  Hell Gud run och krossa patriarkatet !

  • Jämställdhetsfeministern October 9, 2016 at 8:17 am Reply

   Ja jag är säker på att Alice Bah Kuhnkes kompisar på Sveriges Radio snart berättar att Ola Wong är en husblatte och Onkel Tom. Sveriges Radio är ju experter på vilka åsikter som invandrare och rasifierade människor tillåts ha.

  • hypersexuell December 16, 2016 at 8:11 am Reply

   Vi behövde alldrig museum ändå. Bra där.

 4. rankov October 9, 2016 at 2:24 pm Reply

  viktigt med triggervarning, tack! den sanna läran är stark inom dig, pepp syster!

  • Noger October 9, 2016 at 6:24 pm Reply

   De där ynka 96 % som brölande protesterar mot jämställdhet på våra museer borde inse att de är i minoritet. Jag menar, har ni nånsin sett nån inom välrenommerade tidningar, tv eller bland politiker som säger emot Alice?
   Nej just det!
   Valet är ju ganska enkelt: byt till majoritetsuppfattningen eller inse att ni har fel.

 5. […] den gångna veckan har en lång rad debattörer riktat hård kritik mot kulturminister Alice Bah Kuhnke (MP), bara för att hon vill göra om Sveriges alla muséer till indoktrineringsans… Men vad är egentligen muséer bra för, om inte att sprida Miljöpartiets, Vänsterpartiets och […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: