Vänsterpartiet kräver chockhöjning av skatterna, så att Lars Ohly ska kunna fortsätta få 48 000 kr i månaden utan att arbeta alls

Sedan Lars Ohly avgick från sitt jobb som Vänsterpartiets ledare och riksdagsledamot för två år sedan så har han inkasserat 48 000 kronor i månaden utan att arbeta alls. Det är skattebetarna som står för dessa pengar.

Nu kräver Vänsterpartiet att skatterna ska chockhöjas för vanliga svenskar. Och det kan ju vem som helst förstå är nödvändigt. För annars kan ju inte Lars Ohly (V) fortsätta leva sitt lyxiga överklassliv, utan att behöva arbeta ens en sekund om året. Och det vore ju en tragedi för Sverige ifall Lars Ohly skulle tvingas arbeta för sitt uppehälle som alla andra!

nobelfesten 2008

Precis som adeln på 1700-talet så lever Lars Ohly (V) ett lyxigt överklassliv i överföld, helt utan att behöva jobba. Det är skattebetalrna som år ut och år in betalar 48 000 i månaden till den fete, medelålders, vite, rike överklassmannen. Precis som adeln på 1700-talet träder Lars Ohly (V) då och då fram i offentligheten och hånar och pissar på vanliga arbetare som tvingas betala för hans lyxliv.

Du stödjer väl Vänsterpartiets kamp för rättvisa?
Pepp pepp!

Advertisements

Tagged: ,

9 thoughts on “Vänsterpartiet kräver chockhöjning av skatterna, så att Lars Ohly ska kunna fortsätta få 48 000 kr i månaden utan att arbeta alls

 1. Jvaart October 9, 2016 at 8:36 am Reply

  Men han jobbar ju. Ser honom frekvent som soffockupant, tyckare och quizzare på TV, knappast oarvoderat?

  • Jämställdhetsfeministern October 9, 2016 at 8:52 am Reply

   Nej han får säkert bra betalt för att dansa macarena och sitta i SVTs morgonsoffa och håna alla dumma arbetare och löntagare i Sverige. Det vore orimligt att Lars Ohly skulle göra det gratis. Så det blir en fin och välförtjänt extrainkomst utöver de 48 000 kronor i månaden han får från skattebetalarna, utan att jobba alls.

 2. Pelle2 October 9, 2016 at 12:07 pm Reply

  Det är ju dessutom inte bara Ohlys lyxliv som skall betalas utan även en del andra före detta riksdagsledamöter som tycker att det är rätt att leva gott på Skattebetalarnas bekostnad.
  Reinfeldt tog väl ledigt ett år, Schyman hade väl också en paus och Veronica Palm lyckades ju inte lura till sig ett välbetalt arbete som ordförande för Rädda barnen så hon lever väl på sin riksdagspension.
  Har för mig att någon sa att Palm slutade precis i rätt tid för att kunna kvittera ut en riksdagspension..
  Fast i just Palms och Schymans fall är det naturligtvis ett flagrant kvinnohat att påstå att dom utnyttjar systemet för det skulle ju aldrig en feminist göra..

  Vad gäller vänsterpartiet så är det ju dessutom så att det enda svar dom har på alla problem är att beskatta “dom rika” hårdare.Sedan gäller det bara att klassa så många som möjligt som rika för att maximera skatteintäkterna.
  För som alla vet; Problemet med socialismen är att så småningom tar andra människors pengar slut..

  • Jämställdhetsfeministern October 9, 2016 at 1:46 pm Reply

   Det är självklart bara kloka kommunister och vänsterfeministers som ska få leva lyxliv på skattebetalarnas bekostnad. Annars vore det ju orättvist och omoraliskt.

   Så länge det finns en vit man med pengar kvar i Sverige så finns det resurser som ska omfördelas.

 3. starman2016 October 9, 2016 at 3:54 pm Reply

  Lars Ohly är en del av välfärden. Ju mer pengar han får desto mer välfärd får vi andra.
  Med andra ord, höj hand lön och höj skatten för oss andra.

 4. starman2016 October 14, 2016 at 5:39 pm Reply

  Mona Sahlin behöver också kunna resa runt med sin f.d. livvakt utan att det kostar dem något.

 5. hypersexuell December 15, 2016 at 10:41 pm Reply

  Just därför ska man inte ha riksdag. Det är därför som jag är stalinist. Vi ska ge all politisk makt åt en enda diktator. På så sätt slipper vi betala 1000 ledamöter och pensionerade politiker totalt 40 miljoner kronor I månaden.

 6. […] Och Vänsterpartiet krävde chockhöjning av skatterna i Sverige, så att Lars Ohly ska kunna fortsätta… […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: