Stöd Plan Sveriges kamp för att våld endast ska drabba pojkar!

Plan Sverige är en fin radikalfeministisk hjälporganisation som med kraft motsätter sig den gamla unkna principen om alla människors lika värde, oavsett kön/hudfärg/etnicitet. I sann radikalfeministisk anda gör Plan Sverige en analys av vad barn i tredje världen har för typ av könsorgan, innan beslut tas ifall barnen kan få någon hjälp eller inte.

Tidigare har Jämställdhetsfeministern flera gånger hyllat Plan Sverige för att de endast hjälper flickor i u-länder att få gå i skolan, medan de helt och hållet skiter i pojkarnas skolgång. Så att det blir jämställt. Pojkarna får istället lära sig lite feministisk könsmaktsordningsteori och normkritik…

De senaste månaderna har Plan Sverige satsat pengar på en ny radikalfeministisk kampanj – för att endast pojkar ska drabbas av våld! De kloka genusvetarna hos Plan Sverige förstår nämligen att våld mot barn ju endast är fel om det brabbar flickor. Våld mot pojkar är däremot lika ointressant för Plan Sverige som utbildning för pojkar. För vem bryr sig egentligen om en pojke blir misshandlad? Inte kloka feminister som Plan Sverige i alla fall.

plan-sverige-vald-ska-endast-drabba-pojkar

Plan Sverige kämpar för en framtid då endast pojkar utsätts för våld. Så att det blir jämställt.

Härom dagen såg jag en kampanj med buskapet att “inga vita ska utsättas för våld”. Låter som något för Plan Sverige…

Pepp pepp!

 

Advertisements

Tagged: , , , , , , ,

8 thoughts on “Stöd Plan Sveriges kamp för att våld endast ska drabba pojkar!

 1. Nina Niqab January 15, 2017 at 9:20 am Reply

  Offerfritt våld är godtagbart och i vissa fall påbjudet. Därför är det ok för kvinnor att slå män då cis-män aldrig kan hamna i offerrollen. Lika självklart som solen går ner i väster.

 2. Simon January 20, 2017 at 2:29 pm Reply

  Vad är det här för blogg egentligen?

  1. Hur kan idéer som motsätter sig alla människor lika värden på något sätt vara bra?

  ” Plan Sverige är en fin radikalfeministisk hjälporganisation som med kraft motsätter sig den gamla unkna principen om alla människors lika värde, oavsett kön/hudfärg/etnicitet. I sann radikalfeministisk anda gör Plan Sverige en analys av vad barn i tredje världen har för typ av könsorgan”

  2. Hur kan våld vara rättfärdigat, ovavsett situitaion?

  “Våld mot pojkar är däremot lika ointressant för Plan Sverige som utbildning för pojkar”

  2. Överlag verkar ni på den här bloggen tro att femenisteliten är verkliga gudar, de är allsmäktiga och deras åsikter är av definition rätta. Ett frekvent förekommande namn är Gudrun Schyman eller kanske snare “GUDrun”. Har i överlag inget emot henne men er avgGUDnaden påminner ganska mycket om Sovjetunionens personkult, eller varför inte Hitlers Tyskland.

  3. Jag förstår i grund och botten inte vad ni vill åstadkomma med era ställningstaganden. För det första. Sverige är ett land där lever ungefär lika många kvinnor. Er politik tilltalar ganska uppenbart endast en endast en sida av befolkningen. Hur ska ni då genomdriva förändringar? Vi lever trots allt demokrati som proportioneligt ska efterlikna befolkningen i frågan om maktpositioner. (medger dock att det finns problem på den här punkten angående jämställdhet)

  4. I grund och botten anser jag att ert tillvägagångssätt, sett utifrån er retorik, är fullständigt bedrövlig. Likt Trump och andra högerpopulister vänder ni folk emot varandra, men dock, i ert fall vänder ni en extremt liten grupp människor (ni) mot en stora majoritet. Såvida ni inte ifrågasätter demokratin i sig är er framtida framtid dyster.

  Enkla lösningar, lösningar som av definition är rätt, vända folk emot varandra… Det är så demokrati nedmonteras.

  MVH

  Simon

  • Anonym January 29, 2017 at 9:17 am Reply

   Jag förstår inte hur du inte har insett att denna blogg är satir.

  • Gubbstrutt January 29, 2017 at 11:11 am Reply

   Du är en den sanna demokratins fiende. Om du istället hade använt dig av kunskap hade du insett att full jämställdhet endast uppnås om patriarkatet krossas. Patriarkatet ska krossas redan i vaggan. Feministisk forskning har nämligen visat att män är potentiella sexualbrottslingar redan innan de ens vet vad sex är för något.

 3. Gubbstrutt January 28, 2017 at 6:15 pm Reply

  I Sverige misshandlas 14.000 kvinnor om året till döds av sina män eller av när släktingar.
  Ändå vill de patriarkala gubbarna i Sverige sänka straffet från dagens två års fängelse till enbart böter eller ett par veckors fängelse.

 4. […] arbetat för att hjälpa fattiga flickor i tredje världen till ett bättre liv, samtidigt som de låter de fattiga pojkarna förbli vådlsutsatta analfabeter som får svälta ihjäl bäst de vill. För jämställdhetens och kärlekens […]

 5. […] småpojkar bara för at de är pojkar är verkligen en av de allra finaste sorternas feminister. Här, här, här och här är några av Jämställdhetsfeministerns tidigare hyllningar av Plan Sveriges […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: