Politisera inte!

I fredags satt Jämställdhetsfeministern och förberedde en comeback i bloggosfären, efter ett par månaders paus. Jag har förberett en hel bunt med inlägg om olika ämnen – men så genomfördes ett terrorattentat i centrala Stockholm… Så jag känner att jag måste kommentera det först – på precis samma, kloka sätt som alla andra vänsterfeminister har gjort sedan i fredags. Det vill säga genom att uppmana alla att avhålla sig från att politisera terrordådet!

Att politisera terrordådet är, som alla vet, att säga saker som kan uppfattas som någon form av kritik mot oss radikala vänsterfeminister i kultur-, politik- och mediaeliten. Vi har ju ägnat åratal åt att håna, attackera, mobba och förlöjliga alla som uttryckt oro för att islamistiska terrorister skulle kunna slå till i Sverige. Någon kritik mot oss får, som ni alla säkert förstår, absolut inte yttras.

Att Disneydags programledare Alice Bah Kuhnke varit ansvarig minister för att bemöta radikala islamister i Sverige får självklart inte heller krititiseras. Regeringens beslut att först utse Mona Sahlin och sedan en julmustexpert från Röda Korset som samordnare mot våldsbejakande extremism får inte annat än hyllas. Så är det bara.

Alice Bah Kunke och julmustexpert tar sig an terrorismen

Alice Bah Kunke (MP, Disneydags) har utsett Anna Calrstedt, julmustexpert, till nationell samordnare mot våldsbejakande extremism.

Nej, det enda värdiga sättet att hedra terrorns offer är att agera som oss radikala vänsterfeminister. Som t.ex. Andres Lokko:

andres lokko kommenterar terror

Kloka, värdiga ord från en stor feministisk tänkare – som står i skarp kontrast till dem som vill politisera terrorn.

Ganska kort efter terrordådet på Drottninggatan stod det klart att det utförts av en 39-årig uzbekisk man som öppet stoltserat med sina sympatier för Islamiska Staten (IS) och som för över ett halvår sedan fått avslag på sin ansökan om uppehållstillstånd i Sverige, men sedan lugnt kunnat vistas illegalt i Sverige, eftersom #ingenmänniskaärillegal. Pepp.

Kan någon kritik riktas mot detta? Nej, självklart inte. Det vore ju att politisera terrordådet. Istället ska vi, som SVT:s vänsterradikalfeministiska korrespondent i Ryssland, klokt konstatera att det är fattigdomen i Uzbekistan som lett till att vissa av deras medborgare begår terrorbrott i bl.a Sverige och Ryssland.

Elin Jönsson fattigdom leder till terrorism

Ja det är alltså fattigdom som orsakar terrorism – så den uzbekiske terroristen är egentligen inget annat än ett stackars offer. Såååå klok analys av Elin Jönsson och SVT! Och så opolitisk (dvs vänsterradikalt feministisk)! Pepp!

Att Elin Jönsson och SVT har helt rätt i att det är fattigdom som orsakar terrorism bevisas ju inte minst av vågen av terrorattentat i Europa utförda av fattiga kristna från Ecuador och Guatemala, radikala buddister från fattiga Bhutan och radikaliserade fattiga ateister från Bulgarien. Och kom ihåg att fattiglappen Usama Bid Ladin bara hade ett par miljarder på banken. Så inte undra på att han blev terrorist!

Dessutom är det ju faktiskt så att det är en löjlig myt att vissa av de hundatusentals muslimska migranter och asylsökare som kommit till Sverige från Mellanöstern, Nordafrika och Centralasien är radikala islamister, IS-sympatisörer och terrorister. Det har ju som bekant bevisats av Sveriges främsta terror- och islamexperter, Malena Ernman och Dagens Nyheter:

Malena Ernman myt att vissa asylsökare är terrorister

Kanske är det till och med en löjlig myt att något hemskt överhuvudtaget hände på Drottninggatan vid 15-tiden i fredags. Bäst att ringa Malena Ernamn och fråga, så vi får ett expertbesked och kan rusta oss för eventuella myter…

polis vid terrordådet

Poliser skyndar till för att skydda oskyldiga människor från terrormördare i Stockholm.

Och sist men inte minst har kloka och fina Kakan Hermansson, känd skattemedelsavlönad profil från SVT, SR och TV4 en hälsning till Sveriges poliser, som riskerar sina liv för att skydda oss från te.x. uzbekiska terrormördare:

kakan-hermansson-acab.png

Kakan Hermansson hånar mördade poliser

Så kom ihåg:

 • Islamistisk terrorism har inget med islamism att göra. Inget alls. Nej terror är helt enkelt bara något som män i allmänhet pysslar med, för att såna är ju män.
 • Vågen av terrordåd i Europa orsakas av fattigdom. Och svenska manlighetsnormer.
 • Det är oerhört viktigt att vi rustar oss mot den löjliga myten att migranter från t.ex. Uzbekistan kan vara terrorister.
 • Och för Gud(run)s skull! Politisera inte terrorattackerna!

Vad behöver göras för att förhindra att terrordåd händer igen?

Frukta inte! Vi radikala vänsterfeminister har ju så klart svaret!
För att förhindra nya terrordåd behöver vi:

 • Bekämpa den skadliga mansnormen bland svenska pojkar och män.
 • Dela ut ett armband med texten “nej till terrorism”.
 • Tillsätta fler samordnande julmustexperter!
 • Införa fri invandring från alla muslimska länder i Nordafrika, Mellanöstern och Centralasien. Ca 30 miljoner minst, ska vi ta emot.
 • Låta alla migranter som fått avslag på sin asylansökan få stanna i Sverige i alla fall och ta emot bidrag och få gratis sjukvård. För att #ingenmänniskaärillegal.
 • Göra som Alice Bah Kuhnke (MP, Disneydags) vill och utbilda svenska folket i islam.
 • Fortsätta ge islamistiska terrorister som mördat och våldtagit i Syrien förtur till bostad, bidrag och jobb.
 • Fortsätta att vägra delta i kampen mot IS, som mindre cilivserade länder som Frankrike, Storbrittaninen, Belgien, Tyskland och USA ägnar sig åt.
 • Dela ut hbtq-certifierade äckelfeministporrbilder från RFSL till asylsökare.
 • Kvotera in ännu fler genusvetarkvinnor på alla landets myndigheter och institutioner.

Så blir allt bra.

Pepp pepp och krossa Patriarkatet!

Imorgon är Jämställdhetsfeministern tillbaka med ett riktigt scoop: Sveriges två peppigaste partier F! och SD kommer att slås ihop till ett enda brunrosa superpepp-parti: SF! – Sverigefeministerna!

Advertisements

Tagged: , , , , , , , , ,

15 thoughts on “Politisera inte!

 1. conlon April 9, 2017 at 8:48 pm Reply

  Inte mycket att tillägga där mer än att: en kultur som använder mediakändisar som referens är mycket nära sin egen utplåning…

 2. Pelle2 April 9, 2017 at 8:49 pm Reply

  Härligt att ånyo får njuta av en klargörande text av dig Feministern !

  Nu skall jag mansplaina lite 😉

  Naturligtvis finns det ingen annan förklaring till varför vissa ansluter sig till Is än att

  1.Dom är män och vill utföra sina sedvanliga patriarkala handlingar som speciellt vita,svenska heterosexuella män brukar hänge sig åt.

  2. Dom är socialt utsatta och har inget annat alternativ än att bli is-terrorister.

  Om du inte håller med om detta är du en kvinnohatande dödsknarkarnazist som helst borde sitta i fängelse.

  Hell Gud run och krossa patriarkatet !

 3. dolf April 9, 2017 at 8:58 pm Reply

  För första gången får jag intryck av att du är seriöst förbannad när du skriver. Och undrar lite om du tänker i ungefär samma banor som jag: Ja, jag vill leva, jag vill … Look at what’s happening in sweden last night.

  • Jämställdhetsfeministern April 9, 2017 at 9:10 pm Reply

   Hehe kommande inlägg kanske ger nog samma intryck, även om de är på annat tema…

   Men tack för besöket/kommentaren! 🙂

 4. ulsansblogg April 9, 2017 at 9:02 pm Reply

  Tillsammans är vi staka vad det gäller försvaret mot PK-samhällets stupiditet.
  https://ulsansblogg.wordpress.com/2016/12/30/det-ar-aldrig-de-skyldigas-fel/

 5. Rikard April 9, 2017 at 10:13 pm Reply

  Hej.

  Svaret är alltid mer feminism!

  Ett attentat är ett klart bevis på behovet av feministisk utrikes/inrikes/hinsides-politik!

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

 6. G April 9, 2017 at 10:18 pm Reply

  Toppen, Feministern! Så bra med skärmdumparna, man behöver liksom inte ens lägga till en kommentar. Någon som har Facebook borde posta den skärmdumpen direkt i Marlenas kommentarsfält hahaha! Och ACAB:aren Kakan tycker såklart aldrig synd om sig själv(!), kakan har inte ställt in eller avbokat sin medverkan minst 2 gånger under 2016/2017 för att kakan ansåg att det blev för mycket “hatisk” kritik mot kakan i sociala medier, neeej då.

 7. Kristian April 10, 2017 at 10:27 am Reply

  Bra så!
  Jag kommer att tänka på den fina repliken i Singing in the Rain:
  “Dignity, always dignity.”

 8. Gubbstrutt April 10, 2017 at 7:33 pm Reply

  Typiskt män att köra omkring med sina penisförlängande lastbilar. Med feministisk stadsplanering hade detta inte hänt.

 9. Pinglan April 25, 2017 at 5:49 pm Reply

  Kul att du är tillbaka och sprider ditt budskap!

  En motpol, kanske: http://www.ejkorrekt.wordpress.com

 10. Mike July 16, 2017 at 6:25 am Reply

  Sveriges riksdag poliskår domarkår mm står nu under åtal från ubuntu partiet för förberedelse till terrorbrott genom att torterat sina egna medborgare sålt ut medborgarskapet till,pyramidspelabanker ,korruption, fiskedöden havsdöden, och bromsat utveckling. Vi är det enda riktiga demokratin som existerar.
  Fatta hur äckligt korrupta dessa kriminella jävlar är de vill inte ens betala oss för dra till eu rötten o processa deras egna brott. Men skapa korruption och terrorismmsegregering o fanatism och korruption såntnkan geijer hororna lägga oändliga summor på. Vi ska avsätta och rensa ut dessa jävlar o införa en demokrati. Joina oss i ubuntu partiet det enda parti utan politiker med en demokratisk plattform som låter dig välja. Dags för demokrati och utveckling o sätta dessa kriminella vart de hör hemma.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: