SD och F! slås ihop till ett parti: SF! – Sverigefeministerna!

Sverigedemokrater är egentligen ganska peppiga och bär på samma grundvärderingar som underbara Feministiskt initiativ.  Jämställdhetsfeministern erfar att SD och F! nu därför överväger att slutligen ta det naturliga steget att slå ihop sina båda partier till ett enda underbart brunrosa parti: SF! – Sverigefeministerna!

Så här går tankarna…

F! bygger på kollektivt hat mot män

I princip alla människor vill att skyldiga mördare och våldtäktsmän ska bekämpas. Men det är bara kloka radikalfeminister som F! som förstår att alla män är potentiella våldtäktsmän, mördare och förtyckare och är skyldiga till allt ont i världen – och att alla män därför ska hatas, bekämpas och stängas ute. Särskilt heterosexuella män med vit hudfärg. Så här till exempel:

Feministiskt initiativ män är en säkerhetsrisk

Feministiskt initiativ förbjud män att gå på restauranggudrun hyllar manshat

äckliga vita cis-män

SD bygger på kollektivt hat mot utlandsfödda kvinnor och män

I princip alla människor håller med om att terrorister och islamistiska extremister ska bekämpas och hållas borta från Sverige och de flesta håller med om att det inte går att ha fri invandring för lågutbildade arga män från Mellanöstern. Men Sverigedemokraterna går betydligt längre än så. Precis som F! så förstår nämligen Sverigedemokraterna hur viktigt och bra det är att peka ut, skuldbelägga, hata, bekämpa och stänga ute grupper på flera miljarder människor enbart pga attribut som kön, etnicitet och härkomst. I sitt invandringspolitiska program låter SD förstå att alla människor som fötts i ett annat land än Sverige är ovälkomna inkräktare som ska stängas ute.

Och hur ska människor från andra länder då hållas borta från Sverige? Jo Jimmie Åkesson och hans kluriga partikamrater har en vattentät plan: det ska bli helt omöjligt för tyskar, engelsmän, holländare, japaner, argentinare och fransmän – ja alla människor födda utanför Sverige – att etablera sig i Sverige. Så här står det i SDs invandringspolitiska program:

Alla uppehållstillstånd som tilldelas nytillkomna utlänningar skall vara tillfälliga. Möjligheten att utfärda permanenta uppehållstillstånd som ett mellansteg mellan temporärt uppehållstillstånd och medborgarskap skall därmed avskaffas. Det tillfälliga uppehållstillståndet gäller för ett år i taget…

Uppehållstillståndet skall vara temporärt och utfärdas för ett år i taget och kan efter tio års vistelse omvandlas till medborgarskap förutsatt att personen ifråga uppfyller de kriterier som krävs för att erhålla detta.

Som alla förstår ger ingen arbetsgivare en fast anställning till en person som endast har tillstånd att stanna i Sverige i högst 12 månader. Så i Sverigedemokraternas Sverige blir det omöjligt för invandrare att kunna få fast anställning. Ingen bank lånar heller ut pengar till någon som inte har tillstånd att stanna i Sverige i mer än 12 månader. Så i Sverigedemokraternas Sverige blir det omöjligt för invandrare att få banklån. Inget universitet beviljar antagning till en examensutbildning för en person som inte har tillstånd att stanna i Sverige i mer än högst 12 månader – så i Sverigedemokraternas Sverige blir det omöjligt för invandrare att skaffa sig en högskoleexamen. Och så vidare.

Med dessa peppiga SD-åtgärder kommer knappt någon utlänning att vilja flytta till Sverige. Men för säkerhets skull föreslår SD att införa ett straff för de svenskar som ändå är fräcka nog att t.ex. gifta sig med någon från ett annat land än Sverige och av någon anledning ändå önskar bo kvar i Sverige: en avgift på 44 800 kronor! Pepp!

Den härboende personen skall påta sig försörjningsansvar för den anhörige under en femårsperiod och skall dessutom betala en engångssumma, uppgående till ett prisbasbelopp [för närvarande 44 800 kronor]…

Jag förstår vad ni alla som läser detta tänker nu: att sätta stopp för att invandrare skaffar jobb, utbildning och etablerar sig i Sverige är ju peppigt och bra och att bötfälla svenskar som förråder fosterlandet och den ariska svenska rasen genom att gifta sig med en utlänning  är ju finfint – fast det räcker ju inte! En och annan hemmafru, som varken vill ha utbildning eller jobb, skulle ju kanske ändå välja att bosätta sig i Sverige. Men oroa er inte. Sverigedemokraterna har tänkt på det. Så därför överväger SD att införa ett totalstopp för all ickevästlig invandring:

För att motverka denna problematik skall invandringen av personer från kulturellt avlägsna länder begränsas till ett minimum. Om dagens massinvandring får fortsätta kan det dock bli nödvändig med ett tillfälligt totalstopp för icke- västlig invandring, till dess att situationen i landet har blivit så stabil att en restriktiv sverigedemokratisk invandringspolitik kan börja implementeras.

Ja människor som fötts i t.ex. Japan, Thailand, Argentina, Jamaica eller Ryssland ska nog överhuvudtaget inte få flytta till Sverige oavsett orsak, förrän Jimmie Åkesson känner att “situationen i Sverige blivit stabil”. Kanske år 2093?

Och det är ju soma alla förstår viktigt för SD att den lilla grupp invandrare som eventuellt slunkit igenom ovanstående åtgärder och av någon anledning ändå väljer att bosätta sig i Sverige ska behandlas som andra klassens invånare och inte ha samma tillgång till välfärd, bidrag och offentlig service som svenska medborgare. Och ja peppige Jimmie slänger så klart även in ett förslag på tillfälligt totalstopp för nya medborgarskap också. För säkerhets skull. Hängslen och livremmar. En kan ju aldrig vidta för många försiktigthetsåtgärder när det gäller människor från de där suspekta länderna – alltså de där länderna som ligger utanför Sveriges gränser…

Med alla dessa lager av åtgärder så kan vi vara säkra på att det i Sverigedemokraternas Sverige inte kommer ske någon invandring alls – endast utvandring. Budskapet är tydligt: stäng ute hela bunten! Utan undantag. För Jimmie Åkesson, Kent Ekeroth och de andra renrasiga ariska genierna inom SD har kommit fram till att människor från de länderna helt enkelt inte är tillräckligt fina för att få bo i samma land som Jimmie Åkesson.

jimmie åkesson 2

Sverigedemokratisk forskning visar att människor födda i ett land som heter något annat än “Sverige” inte är fina nog att bo i samma land som Jimmie Åkesson.

world map sweden

Människor från det grönfärgade området på denna karta är inte välkomna i Sverigedemokraternas Sverige.

Som synes har F! och SD har alltså en gemensam fiende: dvs alla de som inte vill döma, hata, stänga ute och bekämpa miljarder människor endast på grund av deras kön, hudfärg eller härkomst. Sverigedemokraterna är förvisso lite förvirrade när det gäller vilken grupp som ska hatas, skuldbeläggas och stängas ute. Men feministerna behöver bara övertyga Jimmie Åkesson och SD-gänget att rikta en del av sitt hat mot rätt grupp – dvs (vita) män! Så kan F! och SD smälta samman i en gosig och mysig brunrosa hatrörelse och ta över Sverige en gång för alla! Tillsammans kan vi se till att alla icke-extremistiska röster tystas och det fina, kärleksfulla och blinda hatet överröstar alla andra! Pepp pepp!

Så det är bara en tidsfråga innan SD + F! blir till SF! – Sverigefeministerna!

SFI logga

 

Advertisements

Tagged: , , , , , ,

12 thoughts on “SD och F! slås ihop till ett parti: SF! – Sverigefeministerna!

 1. […] Imorgon är Jämställdhetsfeministern tillbaka med ett riktigt scoop: Sveriges två peppigaste partier F! och SD kommer att slås ihop till ett enda brunrosa superpepp-parti: SF! – Sverigefeministe…! […]

 2. dolf April 23, 2017 at 1:14 pm Reply

  Du är lite sent ute, jag inledde övertagandet av Fi redan för två år sedan.

 3. […] ”SD och F! slås ihop till ett parti: SF! – Sverigefeministerna!” […]

 4. Pelle2 April 23, 2017 at 3:50 pm Reply

  Är ju lite problematiskt dock att Fi hatar vita män som SD älskar och Fi vill ha fri invandring medan SD vill stoppa invandringen från vissa länder.
  Men kanske kan de samlas kring sitt gemensamma intresse för att hata personer utifrån deras genetik 😉

 5. Joe April 23, 2017 at 5:51 pm Reply

  Sorligt men sant. SD är lika galna och extrema som radikalfeministerna. :/

 6. Gubbstrutt April 23, 2017 at 7:33 pm Reply

  Nej inte slå ihop.

 7. Rikard April 23, 2017 at 8:01 pm Reply

  Hej.

  Du har ju glömt Antarktis på kartan!

  ‘Inga pingviner på våra gator!’

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare
  PS Fast vid närmare eftertanke är nog pingviner perfekta symboldjur – de är svartvita, vilket torde passa det feministiska tänkandet, och att de lever i ett område med frigid temperatur året om hjälper nog också. Dessutom är de djupt plikttrogna -närmast fastfrusna- vilket torde gå väl ihop med SD:s kristendom. DS

 8. Pinglan April 25, 2017 at 5:45 pm Reply

  Jo!! Slå ihop! Båda älskar att utesluta andra! Och sådant måste vi ju stödja, i synnerhet nu när Viktoria Kawesa blivit ny ordförande för FI. Kan ju bli ett riktigt bra samarbete då vi kan få rasisterna i SD att sluta hata! Pep!

  • Jämställdhetsfeministern May 27, 2017 at 8:55 pm Reply

   Feministisk forskning har visat att ju mer vi hatar (fast det måste vara fint hat) desto mer kärlek blir det i samhället.
   Pepp! 🙂

 9. […] Sverigedemokraterna å sin sida har ju som mål att kasta ut och stänga ute alla människor i värl…. I och med förslaget får de nu en mur längs större delen av Sveriges landgräns mot den hemska och suspekt osvenska omvärlden. Steg två i denna SD-V-satsning är sedan att bygga en mur mot Finland, som finansieras med en straffskatt på mumintroll och piroger. Så är Sveriges framtid säkrad. Inga utlänningar ska få komma hit och förorena vårt peppiga Lebensraum! […]

 10. […] första anblicken kan det te sig lite konstigt att Sverigedemokraterna – som ju vill kasta ut alla invandrare oavsett om de är ingenjörer från… – deklarerar att de kan tänka sig att tillsammans med V och F! bli stödparti till denna […]

 11. […] klockan till ca 1940, då saker och ting var i sin ordning. Ett första steg i denna kamp är att tvinga alla invandrare, utan undantag, att lämna Sverige – berättar Sverigedemokraterna i sitt  invandringspolitiska […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: