Radikal islamism vs Den Civiliserade Världen

Nu för tiden sker det då och då i Europa kulturkrockar mellan radikal islamistisk kultur/ideologi och den gängse, civiliserade kulturen bland människor på planeten Jorden. Jämställdhetsfeministern tar därför på sig ansvaret för att guida läsarna genom skillnaderna mellan civiliserad mänsklig livsstil och de radikala islamistiska sedvänjorna.

Flygplan

I den civiliserade världen bygger människor flygplan, för att kunna resa och transportera varor mellan olika delar världen.

Air Canada-Air Canada Unveils New Livery Inspired by Canada

Radikala islamister bygger inga flygplan. Däremot spränger de flygplan i luften, för att döda så många oskyldiga människor som möjligt.

Russian plane crashes in Egypt with 224 aboard

Tunnelbana

I den civiliserade världen bygger människor tunnelbanor, för att kunna färdas mellan olika delar av sina städer.

london underground

Radikala islamister bygger inga tunnelbanor. Däremot spränger de tunnelbanor i luften, för att döda så många oskyldiga människor som möjligt.

brussels underground terror

Bälten

I den civiliserade designar och använder människor bälten, dels för att hålla uppe sina byxor och dels som en modeaccessoar.

belt

Inom den radikala islamistiska kulturen använder man istället bälten för att spänna fast sprängämnen på sin kropp – för att kunna döda så många oskyldiga människor som möjligt.

Brussels airport terror

Bilar

I den civiliserade världen bygger människor bilar, för att kunna färdas mellan olika delar av sina städer och länder.

jaguar car

Radikala islamister bygger inga bilar. Däremot spränger radikala islamister gärna bilar i luften, eller kör in dem i folkmassor – för att döda så många oskyldiga människor som möjligt.

London terror attack

Ryggsäckar

I den civiliserade världen använder människor ryggsäckar för att på ett praktiskt sätt transportera sina tillhörigheter från en plats till en annan.

backpacker

Inom den radikala islamistiska kulturen använder man istället ryggsäckar för att dölja bomber, som sedan sprängs i luften – för att döda så många oskyldiga människor som möjligt.

7th july bombing

Musik

I den civiliserade världen komponerar, spelar och lyssnar människor på musik för att uttrycka sina känslor och njuta av livet.

kylie concert

Inom den radikala islamistiska kulturen går man inte på konserter för att lyssna på musik. Däremot söker de sig gärna till musik-konserter, med medhavda bomber som sedan sprängs i luften – för att döda så många oskyldiga människor som möjligt.

manchester terror

Sportevenemang

I den civiliserade världen gillar man sportevenemang, som ses som en liten högtidsstund av underhållning som förgyller vardagen.

Neymar firar

Inom den radikala islamistiska kulturen gillar man också sportevenemang, eftersom man ser dem som ett ypperligt läge att med hjälp av en bomb spränga sig i luften – för att döda så många oskyldiga mnniskor som möjligt.

suicide bombers paris

Barn

I den civiliserade anstränger sig människor för att se till att barnen i samhället ska få en så fin, trygg och bra uppväxt som möjligt.

children-playing

Inom den radikala islamistiska kulturen spränger man istället barn i luften – för att döda så många oskyldiga människor som möjligt.

manchester terror 2

Lastbilar

I den civiliserade världen bygger människor lastbilar, för att kunna transportera varor från en plats till en annan.

volvo-lastbil

Radikala islamister saknar förmåga och teknologi att bygga lastbilar. Däremot använder radikala islamister gärna lastbilar till att köra in i folkmassor – för att döda så många oskyldiga mnniskor som möjligt.

terror drottningatan

Flygplatser

I den civiliserade världen bygger människor flygplatser, där flygplan kan landa och människor på så sätt kan resa till andra länder och skapa internationella utbyten och främja handel och välfärd.

charles de gaulle airport

Radikala islamister saknar förmåga och teknologi att bygga flygplatser Däremot spränger de gärna flygplatser i luften – för att döda så många oskyldiga människor som möjligt.

Brussels airport terror 2

Klädmode

I den cililiserade världen får människor ha på sig de kläder man själv tycker är fina och uttrycker ens personlighet. Och designers skapar hela tiden nya stilar och plagg.

hilfiger

Inom den radikala islamistiska kulturen anser man istället att Allah har bestämt att både kvinnor och män för all framtid måste gå omkring iförda fula, säckiga klänningar. Och att om en grupp människor vägrar bära Allahs säckiga klänningar så ska de sprängas i luften. För att döda så många oskyldiga mnniskor som möjligt.

arabiska män i klänningar

Så där har ni någa av de kulturella skillnaderna. Sen har jag förstås lovat Gudrun Schyman, Zara Larsson och Åsa Romson att påminna er alla om att det stora problemet i världen i dag – det är vita, heterosexuella svenska män. Ush för dem!

Så pepp pepp och krossa Patriarkatet!

Advertisements

Tagged: , ,

4 thoughts on “Radikal islamism vs Den Civiliserade Världen

 1. Martin Stenman May 24, 2017 at 12:40 pm Reply

  Eftersom alla attentat har utförts av män så är det män som är problemet, och Gud(run) nåde den som säger att något annat är problemet! Pepp Pepp och krossa patriarkatet.

  • desperaton May 26, 2017 at 5:36 am Reply

   Om någon får för sig att protestera mot att det är män som är problemet, bara för att en del män(niskor) som självmordsbombat råkat ha både äggstockar och livmoder, så är det bara för att patriarkatet förhindrat dem att göra en könskorrigering. De har allihop definierat sig som onda män innerst inne!

  • Jämställdhetsfeministern May 27, 2017 at 8:51 pm Reply

   Så är det.
   Vi måste börja tala om terrornormen bland män.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: