Vid minsta tecken på heterosexualitet, humor eller om någon nämner ordet “bröst” – ring genast Twitterpolisen!

Diverse terrorattacker, diktatorer och en mentalstörd amerikansk president har på sistone distraherat många människor, som tappat fokus på det verkligt stora problemet i världen idag: det vill säga män som är öppet heterosexuella! Ja det moraliska förfallet har faktiskt med gått så långt att vissa män till och med skämtar om att män gillar kvinnobröst!  

Som tur var finns den postmarxistiska och radikalfeministiska Twitterpolisen – ledd av den dynamiska duon Filip Hammar och Fredrik Wikingsson – som ägnar all sin vakna tid åt att övervaka internet, för att kväsa alla uttryck för heterosexualitet och omoraliska skämt. Så fort någon svensk avviker från den påbjudna homosexuella hbtq-normen eller till och med dristar sig till att dra ett omoralsikt skämt (dvs ett skämt där ordet “bröst” nämns) så rycker genast Filip Hammar och Fredrik Wikingsson ut, med blåljus och sirener på högsta volym, för att tysta de hädande moralförbrytarna.

Filip och Fredrik - Twitterpoliserna rycker ut

Med inspiration hämtad direkt från Saudiarabiens religiösa moralpolis och Medeltidens inkvisition rycker de radikalfeministiska Twitterpoliserna Filip och Fredrik ut när någon har hädat mot De Heliga Radikalfeministiska Skrifterna – t.ex. genom att visa humor, antyda heterosexualitet eller yttra ordet “bröst”.

Ja Filip Hammar och Fredrik Wikingsson, som har Saudiarabiens islamistiska moralpolis och Medeltidens katolska inkvisition som sina förebilder, gör allt för att hålla den svenska delen av internet fritt från heterosexualitet, humor och annat som bryter mot Gud run Schymans Heliga Postmarxistiska Radikalfeministiska Skrifter. Härom månaden fick vi ett exempel på Filip och Fredriks fantastiska arbete i sin roll som Twitterpoliser.

Den ökände hädaren Paolo Roberto (en heterosexuell man) publicerade ett oerhört omoraliskt skämt på Instagram, där han bröt grovt mot De Heliga Skrifterna inte bara än utan två gånger! Dels har Paolo Robertos skämt tydliga heterosexeulla undertoner (fruktansvärt!) och som om inte det var nog, så Robertos skämt ordet “bröst” (fasansfullt). Här nedan syns Paolo Robertos skämt (känsliga läsare varnas för oerhört starka bilder – #triggerwarning):

Paolo Roberto har hädat genom att skämta omoraliskt

Paolo Robertos skämt.

Som ni säkert förstår så orsakade detta skämt enorm skada bland Sveriges feminister. Tusentals oskyldiga feministoffer drabbades, efter att ha läst detta skämt, av hjärtstillestånd och fick återupplivas med hjälp av konstgjord andning och hjärtstartare.

Twitterpolisen – Sveriges moraliska väktare – Philip och Fredrik rykte genast ut för att kväsa Paolo Robertos kätteri. Philip och Fredrik kunde genast konstatera att Paolo Roberto har gjort sig skyldig till tre oerhört grova brott:

1) Offentligt uttryck för heterosexualitet
2) Innehav av humor
3) Nämnande av ett förbjudet, omoraliskt ord: “bröst”

Twitterpoliserna Filip och Fredrik gjorde så klart också en grundlig utredning av Paolo Robertos vidriga brott. Och det visade sig att Roberto inte agerat ensam, utan hade medhjälpare i sitt brott. En heterosexuell humorcell hade med andra ord uppenbarligen opererat mitt i Sverige! För det är, som alla rättrådiga radikalfeminister förstår, inte bara den som drar ett skämt, antyder heterosexualitet  eller nämner förbjudna ord (som “bröst”) som begår ett brott. Nej alla som skrattar åt eller gillar skämtet på sociala media är också skyldiga till kätteri och anmäls till Twitterpolisens moraliska väktare.

Det visade sig att en av de som gjort sig skyldiga till kätteri och moralbrott var programledaren David Helenius (tidigare dömd för grova brott som heterosexualitet och att vara en vit man). De modiga Twitterpoliserna Filip Hammar och Fredrik Wikingsson beordrade då – i direktsänd tv – skådespelaren Peter Magnusson att pressa sin vän David Helenius att ta bort sin gillamarkering på Paolo Robertos skämt…

Filip Hammar och Fredrik Wikingsson bjöd även in oberoende experter – dvs de kända radikalfeministiska marxisterna Gud run Schyman och Ida Östensson – för att förklara varför humor, heterosexualitet och vissa ord (som t.ex. bröst) är helt förbjudna i Sverige.

En annan känd person som greps på bar gärning av Twitterpolisen var journalisten Ivar Arpi.

Ivar Arpi trotstar Twitterpolisen Filip Hammar

Det är helt otroligt att kloka radikalfeminister som Filip Hammar fortfarande år 2017 ska behöva förklara självklarheter som att heterosexualitet, humor och användandet av förbjudna ord som “bröst” i förlängningen leder till våldtäkt!

Tuttar leder till våldtäkt

Som kloka radikalfeminister som Filip och Fredrik förstår, så är ju yttrandefrihet bra – men det betyder för inte att det ska vara fritt fram att säga “bröst” – och än mindre att offentligt anspela på heterosexualitet. Och definitivt inte att inneha eller bruka humor.

Här kan du läsa mer om hur Twitterpoliserna Filip Hammar och Fredrik Wikingsson övervakar internet och värnar om den radikalfeministiska moralen i Sverige.

Och här finns en liten video av det hela:

Tagged: , , , , , , , , , ,

3 thoughts on “Vid minsta tecken på heterosexualitet, humor eller om någon nämner ordet “bröst” – ring genast Twitterpolisen!

 1. Flunken May 28, 2017 at 6:58 am Reply

  Håller med till 100%
  Som misslyckad hetro man så tömmer jag mig i min plastdocka och är lycklig över att inte störa kvinnor med mitt kön eller mina begär.
  flunken

 2. da August 31, 2017 at 7:03 am Reply

  ygygujygu

 3. Avantguard September 25, 2017 at 6:15 pm Reply

  Män är helt enkelt början och slutet på allt mänskligt liv.. =)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: