SD och V lägger fram ett gemensamt förslag: bygg en mur mot Norge och finansiera den med chockhöjd skatt på lax!

Sveriges allra klokaste riksdagspartier: Sverigedemokraterna och Vänsterpartiet, lägger nu fram ett gemensamt migrations- och skattepolitiskt förslag, berättar Jämställdhetsfeministerns källor.

Jimmie Åkesson (SD) har med stor beundran och belåtenhet beskådat Donald Trumps första månader som president, då Trump å ena sidan smörat för och hyllat islamistiska diktatorer i bl.a Turkiet och Saudiarabien, samt Rysslands diktator Vladimir Putin, och å andra sidan gjort sitt bästa för att attackera och förstöra relationerna med Västvärlden och dess demokratiskt valda ledare. Här har man hittat en naturlig beröringspunkt med Jonas Sjöstedt och Vänsterpartiet, som ju också de alltid har hatat Västvärlden och stöttat diktatorer (om än företrädelsevis i kommunistiska regimer).

Enligt källor har alltså Sverigedemokraterna och Vänsterpartiet nu enats om en migrations- och skattepolitisk platform som bygger på att en mur uppförs mot Norge. Enligt Åkesson kommer han att tvinga Norge att betala för muren. Rent praktiskt ska det ske genom att skatten på lax chockhöjs till 900% för svenska konsumenter. Och nej det betyder inte alls att det är de svenska konsumenterna (och inte Norge) som betalar för muren – för att fake news.

Som ni förstår så har SD och V hämtat inspiration till sitt förslag från Donald Trumps briljanta löfte att bygga en mur längs gränsen mot Mexiko och finansiera den genom att amerikanska konsumenter får betala chockhöjd skatt på avokado, bilkomponenter och andra produkter från Mexiko.

Mur mot Norge

Byggandet av muren mot Norge är ett win-win-projekt för båda partierna. Vänsterfeminister har ju länge skytt Norge – “en rasistisk avgrund”, som Stefan Löfvens duktige rådgivare Henrik Arnstad så klokt konstaterat. Och rasistiska avgrunder vill vi ju skydda oss mot. Dessutom är det ju alltid superbra att höja skatten – så skattehöjningen på lax blir ett peppigt steg på vägen till Vänsterpartiets slutmål på 100 procents skatt i Sverige.

Sverigedemokraterna å sin sida har ju som mål att kasta ut och stänga ute alla människor i världen som inte fötts i Sverige. I och med förslaget får de nu en mur längs större delen av Sveriges landgräns mot den hemska och suspekt osvenska omvärlden. Steg två i denna SD-V-satsning är sedan att bygga en mur mot Finland, som finansieras med en straffskatt på mumintroll och piroger. Så är Sveriges framtid säkrad. Inga utlänningar ska få komma hit och förorena vårt peppiga Lebensraum!

Det är ju självklart inte heller någon slump att det är just SD och V som har Sveriges finaste och klokaste politik. Så sent som i början av 1990-talet var V ju öppet kommunistiska och stödde entusiastiskt kommunistdiktaturerna i Östereuropa och runt om i världen. Under samma tid var SD och dess grundare öppet rasistiska och nynazistiska. Så det är lätt att förstå varför dessa båda partiers företrädare nu är så enormt självsäkra i sin roll som demokratins och det sunda förnuftets främsta företrädare i svensk politik.

jimmie åkesson 2

Jimmie Åkesson, ordförande i Donald Trumps, Marine Le Pens och Vladimir Putins gemensamma fanclub i Sverige (även känd som SD).

 

Jonas Sjöstedt

Jonas Sjöstedt, ledare för föreningen Vita, rika, medelålders, lönnfeta innerstadsmän för radikalfeministisk kamp mot mansdominans i politiken (även känd som Vänsterpartiet).

 

Advertisements

Tagged: , , , , , , ,

One thought on “SD och V lägger fram ett gemensamt förslag: bygg en mur mot Norge och finansiera den med chockhöjd skatt på lax!

  1. Micke June 2, 2017 at 12:01 pm Reply

    Fattar inte att så pass många lockas av idioter som SD och Vänsterpartiet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: