Trump har mycket gemensamt med oss vänsterfeminister

Det finns ju, som alla vet, en sak som är hemsk med Donald Trump: han är en vit man. Men för den som ser bortom detta handikapp kan Trump bli en finfin bundsförvant till oss kloka vänsterfeminister!

Trump bugar för islamistdiktator

Trump bugar och smörar för islamistiska (rasifierade) diktatorer, men attackerar och motarbetar Västvärldens ledare. Gud run Schyman skulle inte kunna ha gjort det bättre själv.

Ja Donald Trump har väldigt mycket gemensamt med oss kloka vänsterfeminister.

Trump smörar för och hyllar förbehållslöst auktoritära ledare och islamistiska diktatorer, men missar aldrig en chans att gå till frontalangrepp mot Västeuropa, Kanada och Australien.
Ja vi inom den radikala vänstern har en lång historia av att stötta brutala diktatorer (i forna Östeuropa, Kuba, Sovjetunionen, Venezuela osv) och samtidigt attackera och beskylla Västvärlden för alla problem i världen. På senare år har vi även backat upp de stackars rasifierade islamisterna. För första gången i historien har vi en entusiastisk bundsförvant i Vita Huset. Trump hyllar och smörar för islamistiska diktatorer i länder som Saudiarabien, Förenade Arabemiraten och Turkiet och gör allt för att ställa in sig hos och underkasta sig Rysslands diktator Vladimir Putin. Det hade knappast kunnat vara bättre om så Gud run Schyman själv hade suttit i Vita Huset!  

Trump är, precis som vi vänsterfeminister, en stark motsåndare till vetenskap och fakta.
Precis som vi radikala vänsterfeminister förstår Trump att det inte spelar någon som helst roll om något är vetenskapligt bevisat eller om det finns både foto- och videobevis för att något hänt eller sagts. Om vi feminister eller Trump känner att något egentligen är på ett helt annorlunda sätt – ja då är det helt enkelt så. Vetenskap och fakta är bara patriarkala härskartekniker och fake news! Så är det bara.

Trump hatar, precis som vi vänsterfeminister, NATO.
NATO har ju alltid varit garanten för den vänsterländska, fria, demokratiska världens livsstil. Ush! Fy! Klart att kloka vänsterfeminister, högerextremister, Vladimir Putin och Trump hatar NATO. Tack Trump för att du arbetar så hårt för att förstöra NATO! 

Trump är, precis som vi vänsterfeminister, emot frihandel.
Handel har ju som alla vet aldrig lett till något bra. Det visar världshistorien. De länder som isolerat sig med ogenomträngliga tullmurar och skärmat av sig mot omvärldens marknadsekonomi och handel har alltid varit de länder som uppnått blomstrande ekonomi och hög välfärd.

Trump hatar, precis som vi vänsterfeminister, EU.
EU har ju bevisligen stärkt handeln, demokratin och Västvärldens inflytande i världen – dvs allt som vi vänsterfeminister och Trump hatar. Stora tänkare som Gud run Schyman och Jimmie Åkesson förstår ju också att om Sverige bara befriades från att bli nedtyngda av EU, så skulle stora och mäktiga Sverige ensamt lätt kunna kunna tvinga t.ex. Kina, USA, Sydkorea och Japan på knä och förhandla till oss betydligt förmånligare handelsavtal med dem än vad vi har nu genom EU.   

Trump och vi vänsterfeminister förstår att en balanserad statsbudget bara är en onödig förtryckarstruktur.
Precis som vänsterfeminister som Gud run Schyman har Trump berättat att om det fattas pengar i statskassan, så är det bara att trycka upp nya, låna från någon annan eller att skita i att betala statsskulden.

Trump och vi vänsterfeminister är emot yttrandefrihet (förutom när våra egna fina åsikter yttras så klart).
Här i Sverige arbetar vi vänsterfeminister ju som bekant hårt för att tysta alla som inte håller med oss (kvinnohatande breiviksnazister) genom intensiv mobbning både i traditionell media och på sociala medier. Trump är inne på precis samma linje och har bestämt att alla som har något kritiskt att säga om honom sprider fake news – och Trump har även lovat att försöka ändra USAs grundlagskyddade yttrandefrihet, för att kunna stämma personer som riktar kritik mot honom. Pepp!

Trump och vi vänsterfeminister förstår att en ska tro blint på konspirationsteorier.
Som tidigare konstaterats är både vi feminister och Donald Trump starka motståndare till fakta och vetenskap. Däremot gillar vi konspirationsteorier. Det är bara de klokaste och kunnigaste människorna i världen som tror på att 1) världens män, genom sin ondsinta intresseorganisation Patriarkatet, alla arbetar för att förtrycka och sabotera liven för världens alla kvinnor och skapa en massa problem i världen – och 2) den globala uppvärmningen bara är en bluff som Kina hittat på i maskopi med världens vetenskapsmän och forskare, för att missgynna USAs ekonomi.  

Trump och vi vänsterfeminister förstår att hat och hån mot människor enbart pga hudfärg, kön och etnicitet är jättebra!
Som alla vet kastar vi feminister regelbundet ur oss hat, hot och angrepp mot människor enbart på grund av deras kön, hudfärg och/etnicitet. Precis som Donald Trump. Vi är i och för sig inte överens om vilken hudfärg, vilket kön och vilken etnicitet som ska hatas och hotas – men vi är i alla fall ense om att kollektivt hat mot vissa grupper människor är jättebra!

The Pumpkinfuhrer

Och sen är det ju också oerhört normkritiskt av USA att utse en gravt mentalstörd person som president. Och normkritik är ju något vi inom V, Mp och F! uppskattar.

Och Donald Trump bekräftar ju desstuom vår vänsterfeministiska bild av hur män är: en arrogant okunnig rasistisk mobbare som skryter om hur han begår sexbrott mot kvinnor. Precis som feministisk forskning ju visat att alla män är!

Pepp!

Advertisements

Tagged: , , , , ,

9 thoughts on “Trump har mycket gemensamt med oss vänsterfeminister

 1. Muhammeds brorsa June 29, 2017 at 6:51 am Reply

  Din satir, om det är en sådan, går hem lite sådär i “stugorna”, tycker du inte?
  Allt det, som du skriver, kan i princip vändas emot dig.

  • influerautanansvar July 20, 2017 at 2:54 pm Reply

   Vad är detta? En kontrarevolutionär! Imperialistlakej! Kälkborgare!
   Rätta in dig i ledet och låt oss rättskapta systrar utbilda dig i den korrekta ideologin!

   • Jämställdhetsfeministern August 13, 2017 at 10:33 am Reply

    Nej nej! Muhammeds brorsa är, precis som Mohammed själv (hen som gav upphov till freds- och kärleksprojektet IS) en av oss! Muhammeds brorsa är bara lite otålig för att vi hittilss inte har varit tillräckligt effektiva i Trumps, Åkessons, Putins, IS:s, Gudrun Schymans och Rossana Dinamarcas kamp för att krossa Västvärlden, EU, Nato, frihandeln och de vita männen.

    Men oroa dig inte brorsan. Vi kommer lyckas till slut. Hatet kommer att segra. Inshallah. Må Gud run vara med dig och må Trumps ande sväva in i din ändtarm.

  • Gudrun July 21, 2017 at 8:27 am Reply

   Du är bara en tråkig antifeminist. Stick o brinn borgarbacka. Länge leve feminismen.

   • Jämställdhetsfeministern August 13, 2017 at 10:34 am Reply

    Muhammeds brorsa är en av oss: hen älskar feminism och hat och hatar Västvärlden, handel och vita män. Pepp pepp!

  • Jämställdhetsfeministern August 13, 2017 at 10:26 am Reply

   Du har helt rätt! Alla kan ju inte vara lika populära som du, Trump, Mohammed (din brorsa), Putin, Gud run Schyman och andra peppiga kändisar.

   Det är en ära att stå på din, Zara Larssons, Jimmie Åkessons och Trumps sida och kämpa för isolationism, islamism, feminism, kommunism och hat i största allmänhet!

   Pepp pepp och krossa EU, Västvärlden och Patriarkatet!

  • Jämställdhetsfeministern August 13, 2017 at 10:42 am Reply

   Den här bloggen hade för övrigt lite över 500 000 besökare härom året.
   Hur många besökare har din blogg? Bara så jag kan veta vilken siffra jag ska sikta på – och kanske kan uppnå med Allahs hjälp…

 2. Orasifierad CIS-man July 22, 2017 at 6:18 am Reply

  Jag gillar faktiskt skarpt denna jämställdhetsfeminister! Av en händelse såg jag hens brillianta framträdande nånstans på Twitter. Det är jätteskönt att få klar och konstruktiv information om hur saker och ting förhåller sig, känns tryggt så. Man är så förblindad av patriarkatet, som vit, medelålders, heterosexuell CIS-man. Eller vänta förresten, jag har sex med andra män ibland, så jag kan definiera mig som bisexuell. Mildrar det min arvssynd och del i den kollektiva skulden?

  Sen undrar jag också varifrån det där “pepp” kommer? Vem har ursprungligen initierat uppeppandet?

  • Jämställdhetsfeministern August 13, 2017 at 10:39 am Reply

   Tack så mycket! 🙂
   Ja att var bisexuell mildrar din arvssynd – men bara lite grann. Din hudfärg och ditt kön gör att du för alltid kommer vara fördömd och Gud run kommer se till att du får sona din manliga arvssynd. Inshallah.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: