Kvotera Melodifestivalen nu!

Ikväll är det final i årets Melodifestival. Trevligt tycker många – men i år är det tyvärr inte så. Feministisk expertis har nämligen avslöjat att tv-tittarna har har röstat fel! För feministisk forskning visar att det alltid måste vara minst 50% kvinnor i finalen. Och det är det inte i år. Diskriminering och kvinnoförtryck alltså! Nu träder feminister fram och kräver att Melodifestivalen kvoteras!

Dotter vill bestämma hur svenskarna ska rösta

Dotter slår fast att tv-tittarna inte ska rösta som de vill utan att de ska rösta som den duktiga radikalfeministen Dotter har bestämt att de ska rösta.

Ja att kvotera Melodifestivalen för att säkerställa att minst 50% av bidragen i finalen framförs av kvinnor och att en kvinnlig artist vinner – så att det blir jämställt – är en fråga som Jämställdhetsfeministern drivit i många år. Och nu ställer sig feminister över hela Sverige – inklusive flera kvinnliga artister från årets Melodifestival, som Dotter och Barbi Escobar, bakom Jämställdhetsfeministerns krav.

Kvotera melodifestivalen.jpg

Ja nu måste SVT lyssna på Dotter, Barbi Escobar och Jämställdhetsfeminisern: kvotera in kvinnliga artister i finalen nu. Två av deltävlingarna ska bara ha kvinnliga artister – så att det blir minst hälften kvinnor i finalen.

För att sedan säkertsälla att svenska folket röstar rätt – det vill säga som Dotter och andra radikala vänsterfeminister har bestämt att de ska rösta – så bör en röst på en kvinnlig artist alltid vara värd 60 gånger mer än en röst på en manlig arstist. Det bör räcka för att säkerställa att det alltid blir en kvinnlig slutsegrare. Så att det blir jämställt. Alternativt kan SVT göra det gratis att rösta på kvinnliga artister i finalen, medan varje röst på en manlig artist kostar 500 kronor. Eller så kan vinnaren utses av en jämställd expertpanel bestående av Dotter, Barbi Escobar och Gudrun Schyman…

Ja som ni ser – det finns många sätt att göra Melodifestivalen jämställd! Det är det minsta vi kan göra för förtryckta svenska kvinnor som Dotter och Barbi Escobar!

Barbi Escobar vill kvotera melodifestivalen

Barbi Escobar förklarar att om kvinnor och män har precis samma villkor så är det kvinnodiskriminering. Lösningen är att genom kvotering se till att kvinnor segrar. Så det blir jämställt.

 

Advertisements

Tagged: , , , , , , , ,

2 thoughts on “Kvotera Melodifestivalen nu!

  1. […] ”Kvotera Melodifestivalen nu!”. Jämställdhetsfeministern har i många år kämpat för en helt jämställd melodifestival och äntligen verkar artisterna också hoppa på tåget! […]

  2. […] profiler som gillat och delat Jämställdhetsfeministern på Facebook. Som jag konstaterade i mitt Mello-inlägg härom veckan så är Dotter engagerad i den viktiga feministiska kampen för att kvotera Melodifestivalen så att det alltid är minst […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: