Patriarkatet tvingar Hanna Lindström (Grön Ungdoms språkrör) att flyga till Kap Verde och flygpendla till London!

Hanna Lindström (MP) är en rik vit kvinna som flyger väldigt mycket. Dels flygpendlar hon fram och tillbaka till London, för där bor hennes pojkvän. Dels åker hon på lyxiga semestrar till exempel till Kap Verde.  Hanna Lindström är också språkrör för Grön Ungdom och uppmanar andra svenskar att sluta flyga och gör allt för att flygresor ska bli så dyra så att vanliga svenskar inte ska ha råd med dem.

Okunniga människor påstår att detta på något sätt skulle göra Hanna Lindström till en hycklare. Att hon själv, som vit rik priviligierad maktkvinna ständigt svischar runt i världen med flyg och spyr ut koldixoxid, samtidigt som hon skuldbelägger andra svenskar som flyger betydligt mer sällan än hon själv – och försöker göra det omöjligt för vanliga människor, som inte tillhör den välbärgade makteliten, att resa med flyg.

Men så är det förstås inte. Som Hanna Lindström (MP) förklarar i en intervju, så är hon ju en vit rik svensk kvinna – det vill säga ett offer som inte har något som helst ansvar för sina egna handlingar. Om en kvinna som Hanna Lindström gör något dumt, dåligt eller felaktigt, så är det absolut inte hennes fel. Nej nej. Som Hanna Lindström (MP) säger så är det männens fel. Särskilt de vita männens. Det är de som tvingat Hanna Lindström (MP) att flygpendla mellan Sverige och England och att åka på lyxiga semestrar i Afrika!

Ja, jag tänkte på det, sen kom jag på att det här handlar inte om Hanna Lidströms liv utan ett stort ekonomiskt system som mäktiga och rika män bestämmer över. Sen vilade jag en vecka i solen.
Hanna Lindström, språkrör för Grön Ungdom.

Så oerhört lågt av de vita männen (Patriarkatet) att tvinga Hanna Lindström (MP) att flygpendla mellan Sverige och England och att åka på lyxiga semestrar i Afrika! Hjälp Hanna Lindström och Miljöpartiet att bekämpa alla vita män, så att hon kan slippa resa så mycket med flyg!

Hanna Lindström Grön ungdom tvingas flyga till Kap Verde

Hanna Lindström, språkrör för Grön Ungdom, förklarar varför hon med gott samvete kan flygplendla till London och flyga på semester till Kap Verde, samtidigt som hon vill hindra alla andra svenskar att flyga…

Patriarkatet släpper ut co2

Tagged: , , , , , ,

2 thoughts on “Patriarkatet tvingar Hanna Lindström (Grön Ungdoms språkrör) att flyga till Kap Verde och flygpendla till London!

  1. […] ”Patriarkatet tvingar Hanna Lindström (Grön Ungdoms språkrör) att flyga till Kap Verde och flygpe…”. Patriarkatet igen, den här gången visade det sitt fula tryne när det kröp fram att det tvingade Hanna Lidström, provrör på Miljöpartiet, att flygpendla till London och flyga på lyxsemestrar till Kap Verde! […]

  2. Johan January 26, 2019 at 3:49 pm Reply

    Jag kan inte begripa hur detta har med patriarkatet att göra? Det är ju HON som FRIVILLIGT flyger. Hade en eller flera män tvingat henne att flyga så finns det en logik att kritisera patriarkatet men enligt henne själv så är det ju hon som väljer att flyga till ex Kap Verde för semestern. Att peka på patriarkatet så tar hon inte sitt egna ansvar för sina egna handlingar. När en brottsling gör nått olagligt så brukar de ju ofta bedyra sin oskuld och ofta mena att nån annan gjorde det. “Jag mördade personen men jag gjorde det inte. Det var polisen som tvingade mig fast de inte ens var på plats när jag gjorde det. Polisen var flera mil från där allt hände men de tvingade mig så jag slipper ta skulden för nått jag gjort.” Vill man att flyget ska sluta släppa ut CO2 så är det ju bara att sluta flyga och ta tåget eller tvinga flygbolagen till att använda förnybara drivmedel. Det sistnämnda är svårt att genomföra politiskt internationellt sett så det är enklare att sluta flyga. Man måste offra sig! Jag har aldrig flugit förr. Ska jag åka långt så brukar jag ta tåget eller bilen. Så krångligt är det inte med tåg. Förövrigt undrar jag varför man måste till utlandet för semester? Semestra hemma i Sverige istället. Då är det ju enklare att ta tåg, buss eller liknande. Jag är uppväxt att semestra hemma. Dock har man vart i London som vi tåg båt till och från, vart i Lofoten en gång där vi bilade och vart i Danmark. Men aldrig flugit nånstans. Det kanske inte är det bästa att ta bil eller båt men det är så många år sen nu sen sist!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: