Veronica Palm (S) berättar om hur hon lyckats bli så bitter

En av Sveriges allra klokaste och bittraste radikalfeminister, Veronica Palm (S) berättar i en ny spännande bok om hur hon som hyperpriviligierad, rik, vit maktkvinna ändå lyckats bli en så oerhört bitter människa. Hennes hemlighet: radikalfeminism!

O_SYSTERSKAP.indd

I sin nya bok “Systerskap” berättar Veronica Palm (S) om hur hon som svinrik, vit, hyperpriviligierad maktkvinna tack vare radikalfeminismen ändå kan vara konstant bitter och se sig själv som ett diskriminerat offer.

Ja Veronica Palm är en vit hyperpriviligerad medelålders kvinna, som tjänar mer än dubbelt så mycket som de flesta svenskar och som i egenskap av en av de största maktpamparna inom Socialdemokraterna länge har haft mer makt än vad 99% av alla svenskar ens kan drömma om.

Veronica Palm är bitter

Veronica Palm (S) – bitter.

Trots dessa fakta har Veronica Palm (S) gjort en karriär av att framställa sig som ett diskriminerat, förtryckt offer. Med avgrundsdjup bitterhet beklagar hon sig offentligt – gång på gång på gång – över att hennes lön bara är ca 90 000 kronor i månaden och att detta innebär att hon jobbar gratis flera månader om året.

Veronica Palm är det synd om

Att Stefan Löfvens S-MP-regering är kvoterad så att den innehåller 50% kvinnor är enligt Veronica Palm (S) ännu ett bevis för att hon och andra Socialdemokratiska kvinnor är diskriminerade och förtryckta:

– Men det var killarna som gick vidare. Ingen av oss fick en ministerpost, säger Veronica Palm (S) bittert i en intervju med Svenska Dagbladet.

Här kan du läsa mer om hur bitter Veronica Palm (S) är för att endast 50% kvinnor kvoterades in i regeringen – och inte 100%, som ju hade varit mycket mer jämställt!

Ja Veronica Palm (S) har utan tvekan mer makt, pengar och privilegier än minst 99,99999% av världens män, men tack vare hennes benhårda tro på den radikalfeministiska ideologin, så lyckas hon ändå se sig som ett diskriminerat och förtryckt offer. Oerhört skickligt! Det är bara de allra duktigaste feministkvinnorna som klarar en sådan bedrift…

Pepp pepp och krossa Patriarkatet!

Tagged: , , , , , , , , ,

3 thoughts on “Veronica Palm (S) berättar om hur hon lyckats bli så bitter

  1. Lars Sarasson June 11, 2018 at 5:32 pm Reply

    Dårskaper må skilja sig något genom tiderna men underhållningsvärdet det består.

  2. Lasse September 18, 2018 at 6:26 pm Reply

    Varför kritiserar du bara kvinnor som tjänar mycket?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: