Sommar med Trump!

Till sommaren hör som bekant numer den härliga dokusåpan “Sommar med Trump”, där den kände dokusåpastjärnan Donald Trump visar hur man på bästa sätt monterar ner och saboterar Västvärlden och stärker kommunistiska, islamistiska och fascistiska diktatorer!

Trump and his master

Ja går hade Donald Trump kvartssamtal med sin chef och stora idol, Rysslands diktator Vladimir Putin. Det var ett fint och hjärtligt samtal där Putin fick tillfälle att betygsätta Trumps arbete med att försvaga USA, montera ner Västvärlden och avskaffa demokrati, lag och ordning.

Under snart två år har hela världen  kunnat följa Trumps dokusåpa. Här är några höjdpunkter från sommarens avsnitt!

Trump viker ner sig och blir bästa kompis med Nordkoreas diktator Kim Jong-un

Innan Trump blev president sa han att han lätt som en plätt skulle lösa problemet med att Nordkorea höll på att skaffa sig kärnvapen och kärnvapen missiler. Under 2017 skred Trump till verket med sin briljanta plan: 1) hitta på ett barnsligt öknamn till Nordkoreas diktator, 2) säga att han är tjock och 3) hota med kärnvapenkrig. Tyvärr funkade inte den planen, utan Nordkorea skaffade sig kärnvapen och kärnvapenmissiler som kan nå USA. Trump kom då blixtsnabbt upp med en ny plan: gå med på Nordkoreas önskemål om ett toppmöte mellan USAs president och Nordkoreas diktator. Och så blev det – och en överrenskommelse uppnåddes:

Trump viker ner sig totalt och ställer in USAs militärövningar med Sydkorea och kallar dem “highly provocative war games” – precis som Nordkorea alltid gjort. Trump slutar dessutom kritisera den blodiga kommunistiska diktaturen i Nordkorea. I gengäld fick Trump… absolut ingenting – förutom ett par foton tillsammans med Kim Jong-un. En super- deal alltså! För Nordkorea, som fortsätter utveckla sina kärnvapen precis som förut. Men Trump åkte hem och deklarerade att alla kan sova lugnt eftersom han löst problemet med Nordkorea. Lätt som en plätt, precis som han sa – det var bara att lägga sig platt för Nordkorea, så var problemet borta!

Så här säger nu Trump om Kim Jong-un och Nordkorea:

“He speaks and his people sit up at attention. I want my people to do the same”

“He’s smart, loves his people, he loves his country. He wants a lot of good things and that’s why he’s doing this.”

“He loves his people, not that I’m surprised by that”

“I think you have somebody that has a great feeling for them (the people of North Korea). He wants to do right by them and we got along really well. We had a great chemistry.”

“We get along very well, we had good chemistry”

“He really has been very open, I think — very honorable.”

“You’ve got to give him credit. How many young guys — he was like 26 or 25 when his father died — take over these tough generals, and all of a sudden — you know, it’s pretty amazing when you think of it. How does he do that?”

“Even though it is a culture, and it’s a cultural thing, he goes in, he takes over, he’s the boss. It’s incredible.”

“He is very smart, great personality, he’s funny and tough, good negotiator.”

“He’ll ‘turn North Korea into a great successful country”

Trump with his new friend

Trump med sina nya polare, Kim Jong-un.

Trump startar handelskrig med Västvärlden

Till skillnad från ekonomer så förstår Trump att internationell handel är ett nollsummespel där ett land alltid vinner och ett annat alltid förlorar. För att USA ska vinna måste de flesta andra länder alltså förlora. Vinnaren i internationell handel utses genom att mäta vilket land som har störst handelsöverskott.

Med den vattentäta logiken som trygg grund konstaterar Trump att “handelskrig är bra och lätta att vinna”. För eftersom USA och dess invånare importerar mer varor än vad de exporterar så förlorar ju USA just nu och om all internationell handel skulle stoppas så skulle det bli en seger för USA. För verkligheten och fakta är – som vi feminister alltid har sagt – bara en unken härskarteknik.

Inte minst i EU, Kanada och Mexiko produceras mycket varor som amerikanska företag och konsumenter behöver och vill ha. Därmed är EU, Kanada och Mexiko – dvs Västvärlden – en fiende till USA som gör att USA förlorar. Så sagt och gjort! Trump startar handelskrig med Västvärlden. Frihandel och Västvärlden har ju alltid varit roten till världens problem. Det har ju vi kommunister alltid hävdat! Äntligen har vi en amerikansk president som lyssnar!

Och varför inte lämna WTO? Varför ha internationella institutioner och regler, när man kan gå tillbaka till det system som rådde fram till världskrigen, där varje land efter bästa förmåga får stå upp för sig självt och de agressivaste, största och starkaste tvingar mindre länder till underkastelse?

Trump berättar att han har absolut rätt att benåda sig själv och därmed står över lagen – precis som de diktatorer han beundrar

Ja Trump berättade i början av sommaren att han känner att “I have the absolute right to PARDON myself” och därmed står över lagen, lite som en medeltida kung eller nutida diktator i en bananrepublik.
Peppelipepp!

Trump being ugly 2

Trump står över lagen. Källa: Trump.

Trump liknar latinamerikaner vid skadedjur

Att hata och avhumanisera grupper av människor utifrån hudfärg, kön eller härkomst har alltid utmärkt de finaste ideologierna och ledarna i mänslighetens historia. Trump har valt ut latinamerikaner som en av de grupper som ska hatas. Därför informerar Trump titt som tätt om att latinamerikaner väller in (pour in) i USA och “infesterar” (infest) amerikanska städer där de “förökar sig” (breed). Oerhört peppig retorik, som kloka tänkare som jag och Jimmie Åkesson älskar!

Trump stjäl småbarn från deras föräldrar och sätter dem i burar

Vad gör man när varelser som förmodligen inte ens kan räknas som människor som infesterar ens land och sedan förökar sig? Jo en lösning som skulle kunna avskräcka dessa icke-människor är att ta deras barn ifrån dem och spärra in barnen i burar!
Pepp pepp!

Trump puts children in cages

Trump förstår att latinamerikanska barn måste förvaras instängda i burar, så att de inte kan infestera USA och föröka sig…

Trump startar handelskrig med Kina

Det är inte bara Västvärlden som producerar och säljer varor till konsumenter och företag i USA. Även Kina begår denna oförrätt! Lösningen? Handelskrig med Kina så klart! Handelskrig och tullmurar har genom historien alltid resulterat i blomstrande ekonomier och samhällen.

Glass and barbed wire at top of the Berlin Wall, 1962

Nyckeln till framgång och välfärd för ett land har alltid varit att mura in sig och stänga ute människor och varor från andra länder. Det har fascistisk och kommunistisk forskning visat.

Trump försöker splittra EU

Frihandel och samarbete har skapat fred, välfärd och växande ekonomier i Europa och säkerställt att Västvärldens demokratier kunnat sätta ramarna och dagordningen i världen sedan andra världskriget. Detta har så klart varit ett problem för kommunister, fascister och allehanda autokrater. Därför har Putin gett Trump uppdraget att i möjligaste mån hjälpa Ryssland att splittra och försvaga EU. Brexit var en fin skalp, även om det verkar som att den brittiska regeringen nu inte är beredd att köra Storbrittanien rätt in i väggen (till Trumps och Putins besvikelse).  Men det hindrar ju inte Trump från att uppmana andra länder – som t.ex. Frankrike, att lämna EU, med löften om fina handelsavtal i 1 mot 1 förhandlingar med USA…

Trump attackerar Västvärlden och NATO

Precis som vi kommunister så missar Trump aldrig en chans att attackera Västvärlden och NATO!

Trump har kännt efter och kommit fram till att NATO fungerar på så sätt att medemsländerna betalar till USA, för att få beskydd. Lite som olika maffior tar betalt av näringsidkare för “beskydd”. Och eftersom de andra medlemsländerna inte betalar USA, så har USA blivit lurat! Nu kräver Trump betalning – annars kan USA lämna NATO.

Underbart!

Trump utser Kanada och Tyskland till USAs värsta fiender

Ja nu när Trump blivit bästa kompis med Nordkoreas, Rysslands, Turkiets och Saudiarabiens diktatorer, så behövs ju nya fiender: Kanada och Tyskland!

Som Trump ofta säger om Kanada och Tyskland
“they treat us very poorly”, “they are ripping us off”, “they are killing us” och de är “weak and dishonest” bland annat – och är dessutom ett hot mot USAs nationella säkerhet. Raka motsatsen till reko killar som Erdogan, Putin och Kim Jong-un alltså!

Trudeau Merkel

Justin Trudeau, Kanada och Angela Merkel, Tyskland. Trump förstår att Tyskland hotar USAs säkerhet genom att amerikaner köper Volkswagen- och BMW-bilar och att Kanada är USAs fiende eftersom amerikanska företag köper kanadensiskt stål.

Logiken är klockren och det här kan bara slå väl ut!

Trump ställer sig på Putins sida mot USA

Och så kommer vi till gårdagens presskonferens med Trump och Putin, som de höll efter sitt kvartssamtal. Här ville Trump visa sig duktig inför sin chef och stora idol och var därför noga med att visa sin underdånighet och fullständigt förnedra sig själv och USA. Trump lät också meddela (vilket han även gjort innan mötet) att han tror mer på Putins ord än på de amerikanska underrättelsetjänsterna, FBI och sina egna rådgivare. Klokt.

Trump humiliates himself and the US

Som senator Jeff Flake (R) säger:

The weak and pathetic Donald Trump

Underbart för alla oss som hatar Västvärlden och vill se USA försvagat och förnedrat!
Pepp pepp!

 

Tagged: , , , , ,

3 thoughts on “Sommar med Trump!

 1. bergersjo July 17, 2018 at 5:13 pm Reply

  Alla riktiga feminister HATAR den där sexistiska rika vita kränkta medelålders cis-mannen Trump som satte glastaket för den duktiga Clinton som skulle bli första kvinnliga presidenten i USA. Feministisk forskning visar således att den här texten inte är äkta feminism!

  • Jämställdhetsfeministern July 20, 2018 at 11:54 am Reply

   Nej nej. Kloka feminister förstår att Västvärlden är vår verkliga fiende. Här kämpar vi feminister, kommunister, reformerade nynazister och fascister tillsammans! Det är Trump, Putin, Åkesson, Schyman överens om. Pepp pepp heja Ryssland och krossa Västvärlden och Patriarkatet.

   Hillary Clinton skulle likt alla tidigare hemska amerikanska presidenter stått upp för USA istället för att slicka Putin i arslet varje dag – och då skulle det ha lett till tredje världskriget. För att logik (är en unken härskarteknik).

 2. Bea July 22, 2018 at 9:56 pm Reply

  Putin o Trump äcklar mig bägge 2 med sin typiska mansplaining 7/24. bra att dom här gubbarna tas opp

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: