Feministisk valguide 2018

Tiden har kommit för Jämställdhetsfeministern att lotsa alla läsare till att rösta rätt i det kommande riksdagsvalet den 9 september! Så här nedan kommer en feministisk analys och feministometerbetyg för alla partier.

partier loggor

Centerpartiet

Tycker du att kampen för fri invandring för afghanska män är den allra viktigaste frågan, samtidigt som du lider av svår vargfobi och brinner för att splittra Alliansen? Då är Centern partiet för dig! Centern under ledning av Annie Lööf förstår att Sverige lätt kan ta emot 30 miljoner migranter från Mellanöstern, men om vi har fler än två vargar i våra skogar så går landet under.
Feministometerbetyg: 3 av 5

Vänsterpartiet

Är du en radikal vänsterfeminist som förstår att vita pojkar och män är orsaken till alla Sveriges problem? Tycker du att en vit, rik, priviligierad lönnfet gubbe vid namn Jonas Sjöstedt är den bäst lämpade att föra den feministiska kampen mot vita mäns kvinnoförtryck? Vill du att Sverige ska bli mer som Nordkorea, Venezuela eller Kuba? Då är Vänsterpartiet partiet för dig!
Feministometerbetyg: 4,5 av 5

Socialdemokraterna

Vill du ha en statsminister som är tydlig med att han är konstant otydlig? Tycker du att ett nej mycket väl ska kunna vara ett ja? Vill du ha kaos och oreda i flyktingpolitiken? Känner du att höjda skatter och feministiska slagord är lösningen på precis alla Sveriges problem? Rösta på Socialdemokraterna!
Feministometerbetyg: 4 av 5

Miljöpartiet

Är du en riktigt radikal vänsterfeminist som hatar alla män och förstår att vita män inte ens är människor? Håller du med om att endast den allra rikaste eliten i Sverige (som t.ex. miljöpartistiska toppolitiker) ska ha råd att köra bil eller flyga? Tycker du att invånarna i Sverige idag har alldeles för mycket frihet att forma sina egna liv och sina egna uppfattningar om saker och ting och att alla människors liv istället borde detaljstyras av Alice Bah Kuhnke? Vill du att SVT, SR och alla Sveriges muséer ska fungera som indoktrineringsanstalter för radikal vänsterfeministisk värdegrund? Och vill du att islamister ska stöttas med svenska skattepengar? Då är Miljöpartiet perfekt för dig!
Feministometerbetyg: 5 av 5

Sverigedemokraterna

Känner du att det är dags att reformerade nynazister får mer att säga till om i Sverige? Vill du kasta ut precis alla invandrare som inte hunnit bli medborgare än, vare sig de är brottslingar eller laglydiga och skötsamma? Tycker du att en svensk som gifter sig med någon från ett annat land, men ändå vill bo kvar i Sverige, ska tvingas betala dryga böter? Håller du med Jimmie Åkesson och Jonas Sjöstedt om att Sverige ska lämna EU och vi istället ska bygga upp tullmurar runt vårt land? Känner du att Trump har rätt i att klimatförändringarna bara är en konspiration som Kinas regering och världens vetenskapsmän kokat ihop? Då är Sverigedemokraterna partiet för dig!
Feministometerbetyg: 5 av 5

Liberalerna

Är du liberalt sinnad och gillar personlig frihet, samtidigt som du vill ha en god skopa radikal vänsterfeminism och manshat i samhället? Då är Liberalerna partiet för dig (trots att de sedan ett par år tillbaka har antagit en penis som partisymbol). Stort minus för att de satt Birgitta Ohlsson (F!) i karantän, men som tur var har ju Maria Arnholm (MP) fortfarande en ledande position inom partiet.
Feministometerbetyg: 3 av 5

Feministiskt initiativ

Gud runs eget, heliga parti. För dig som bor på Södermalm och har uppnått den allra högsta formen av vänsterfeministisk medvetenhet. Feministiskt initiativ är till för dig som insett att manshat är den enda verkliga kärleken och att vetenskap och verkligheten bara är manliga härskartekniker. Inom Feministiskt initiativ har en kommit till insikten att pengar uppstår ur radikalfeministiska vänsterkvinnors surdegspruttar och att det därför alltid finns hur mycket pengar som helst till hur många och hur höga bidrag som helst – och att alla dessa bidrag ska gå till kvinnor. Vanliga svenska män – särskilt med vit hudfärg – är roten till all ondska och alla problem i Sverige och på jorden.
Feministometerbetyg: 6 av 5 (normkritisk matematik)

Kristdemokraterna och Moderaterna

Jämställdhetsfeministern är djupt besviken på dessa båda partier. De tycks inte ha förstått att vägen till ett peppigt samhälle alltid går genom hat, isolationism, kommunism, handelskrig och nynazism. Rösta absolut inte på dem!
Feministometerbetyg: 1 av 5

Medborgerlig samling

Vi kloka journalister/feminister på Södermalm har bestämt att Medborgerlig samling står till höger om Miljöpartiet och därmed inte har rätt värdegrund. De ska inte uppmärksammas alls. Och en ska definitivt inte rösta på dem!
Feministometerbetyg: 0 av 5

 

Tagged: , , , , , , , , ,

12 thoughts on “Feministisk valguide 2018

 1. Pelle2 August 17, 2018 at 5:06 am Reply

  Det finns bara ett parti för oss feminister och det är naturligtvis F!.
  Den som inte röstar på F! är ingen feminist.
  Dom andra partierna är i bästa fall låtsasfeminister, som V,MP,S, och i sämsta fall
  en del av det världsomfattande och kvinnoförtryckande patriarkatet.
  Hell Gudrun och krossa patriarkatet !

  • Jämställdhetsfeministern August 17, 2018 at 2:48 pm Reply

   Ja en fullbordad feminist röstar så klart på FI. Men lite mindre medvetna feminister kan gärna rösta på MP. Och feminister som vill ledas av en lönnfet, rik, vit, priviligierad gubbe kan ju rösta på V. Och flera i det bästaste och smartaste tjejjänget är ju socialdemokrater! 🙂
   Pepp pepp och krossa Partriarkatet!

 2. Sara24 August 29, 2018 at 11:54 am Reply

  Jag förstår inte riktigt hur ni ens kan kalla er själva feminister, bara tanken gör mig illamående. Riktiga feminister så som mig själv står för jämställdhet och inte manshat. Målet ska ju vara att kvinnor ska behandlas likadant som män då nu män generellt har det bättre än oss kvinnor. Det löser ingenting på att vända på det hela så att vi kvinnor behandlas bättre än män.

  • Dolf (a.k.a. Anders Ericsson) August 30, 2018 at 10:52 am Reply

   Jag rekommenderar den ung 15 min långa videon Meeting the Enemy där Cassie Jaye berättar om hur hon som feminist beslutade sig för att möta fienden ansikte mot ansikte. Både underhållande och gripande: https://www.youtube.com/watch?v=3WMuzhQXJoY

 3. För jämställdhet baserad på fakta August 30, 2018 at 5:49 am Reply

  Sara 24

  De flesta kvinnor har det bättre än de flesta män.

  Det är bl.a.. feministisk propaganda som fått er att tro annat. Varför satsar man inte mer på att forska och lyfta fram mäns utsatthet. Det finns några få rapporter som visar att män är lika utsatta för våld i hemmet som kvinnor.
  Varför finns nästan inga artiklar i tidningen som lyfter fram då män drabbas värst? Men tusentals om då en kvinna drabbas?

  Varför anses det okej att män är mest utsatta för våld? Sitter i fängelse? Begår flest självmord? Dör och skadar sig på jobbet oftast? Dör i förtid osv osv?
  Den feministiska läran säger att då män drabbas är det deras eget fel pga av tex machonormer och inget görs förutom möjligen en genuskurs som inte hjälper något, Men när kvinnor drabbas är de alltid offer och massa satsningar görs. Till och med när de utsätter andra för tex våld är de offer.

  Är inte det ganska gräsligt?

  • "Sara24" (Folke) August 30, 2018 at 1:04 pm Reply

   Jävligt bra skrivet! När jag skrev det där försökte jag mest skapa en reaktion från de som håller i sidan. Det är helt jävla uruselt att de som arbetar med riktig feminism har gått från att försöka lösa de små små problem som är kvar i västvärlden och att förbättra kvinnosynen i de länder där det fortfarande faktiskt är ett problem till att bli tystade av dess rent ut sagt idioter som kallar sig själva “feminister” när de egentligen rent ut av är manshatare.

   Som man själv så har det varit skit jobbigt då det känns som att detta börjar bli en Norm typ. Jag har gått från att vara öppen om mina känslor till andra kvinnor till att vara orolig att säga ett dyft då man blir rädd att bli kallad en pervers eller en sexist.

   Det är ett under att sådana här sorts sidor ens får hållas uppe.

   • Dolf (a.k.a. Anders Ericsson) August 30, 2018 at 2:46 pm Reply

    *Host* *host*
    Borde inte ” Vanliga svenska män – särskilt med vit hudfärg – är roten till all ondska och alla problem i Sverige och på jorden.
    Feministometerbetyg: 6 av 5 (normkritisk matematik)” vara en ledtråd?
    Läs några fler inlägg av Jämställdhetsfeministern så trillar nog 25-öringen ned.

  • Jämställdhetsfeministern September 3, 2018 at 1:03 pm Reply

   Kvinnor är alltid offer. Män är alltid skyldiga förövare. Det har feministisk forskning tydligt visat.

 4. Vit August 30, 2018 at 1:07 pm Reply

  Får man fråga hur fan ni kan få en pojkvän, eller måste man vara lesbisk för att vara en så kallad “Feminist”???

 5. Superior me August 31, 2018 at 7:26 am Reply

  Äh! Ni kan dra dit peppelipepparn växer!
  Vi feminister vet att det vi känner på oss är fakta.
  Lyssna tex på detta feministiska geni: https://sverigesradio.se/sida/avsnitt/1155818?programid=767

  Inkvisitionen är nära då ministrar uttalar sig i skuldfrågor kring icke dömda.

  Pepp pepp pepp!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: