Isabella Lövin (MP) förklarar varför hon lyxflyger för 1,5 miljoner av skattebetalarnas pengar

Isabella Lövin (MP) jobbar tillsammans med sina partikollegor hårt för att ta ifrån vanliga människor möjligheten att flyga eller ens använda bil när de handlar mat. Vanliga människor, berättar Isabella Lövin och Miljöpartiet, ska använda lådcyklar för att handla och ska inte ha möjlighet att resa utomlands överhuvudtaget. Lite som på medeltiden.

Isabella Lövin hycklare

Isabella Lövin (MP) berättar varför hon spenderar 1,5 miljoner av skattebetalarnas pengar på lyxiga flygresor, samtidigt som hon vill tvinga vanliga svenskar att gå till fots eller cykla.

Dessa regler gäller förstås inte för Isabella Lövin (MP). Isabelal Lövin (MP) är nämligen betydligt finare än en vanlig människa – källa: Isabella Lövin (MP). Så Isabella Lövin (MP) har hittills gjort av med inte mindre än 1,5 miljoner av skattebetalarnas pengar på lyxiga flygresor i första klass. Hennes resor till New York kostar t.ex. i snitt 28 000 kronor.

För det otränade ögat kan det kanske se ut som ett skandalöst hyckleri att Isabella Lövin (MP) spottar väljarna i anskiktet på detta sätt. Men så är det ju inte. Isabella Lövin (MP) förklarar:

“Vi har ju då en policy som handlar om att har man viktiga möten, behöver man vara fräsch, har man långa resor är det motiverat också av säkerhetsskäl för ministrar att man bör sitta i business class”.

Ja där ser ni. Till skillnad från vanliga människor har Isabella Lövin (MP) viktiga möten ibland. Och till skillnad från vanliga människor behöver Isabella Lövin (MP) vara fräsch. Vanliga (oviktiga) människor kan däremot gott trampa runt några mil på sina lådcyklar, i svett, regn och lera. Dessutom känner sig Isabella Lövin (MP) bara säker i första klass. Så det behovet måste så klart tillgodoses. För Isabella Lövin (MP) är inte en vanlig människa…

Patriarkatet släpper ut co2

Grön skatteväxling enligt Miljöpartiet:

Chockhöj skatten för vanliga människors bil- och flygresor, så att Isabella Lövin (MP) kan åka på skattefinansierade lyxflygresor i första klass!

Dagens fråga:

Vem har störst klimatavtryck – Isabella Lövin eller en vanlig svensk man?

Pepp pepp och krossa Patriarkatet!

 

Tagged: , , ,

3 thoughts on “Isabella Lövin (MP) förklarar varför hon lyxflyger för 1,5 miljoner av skattebetalarnas pengar

 1. Dolf (a.k.a. Anders Ericsson) August 25, 2018 at 11:10 am Reply

  Givetvis den svenska vita lata mannen som kör SUV och äter kött. Lövin är syster med den sudanesiska kvinnan som får sin skörd förstörd, så ingen skam faller över henne. (Detta klargjorde Åsa Romson i Almedalen 2014.)

 2. Idiotin är total August 31, 2018 at 7:39 am Reply

  Idag inleds en festival som är direkt diskriminerande. Den utestänger människor pga av dess kön och sexuella läggning. Väldigt bra tycker feministerna pga av att de anse att deras ideologi och världsbild är den enda rätta och den enda som får finnas.

  Precis som andra totalitära ideologier som klassat in människor efter hudfärg kön etnicitet sexuell läggning. Och som gång på gång i historien lett till katastrofer med stort mänskligt lidande.

  Feministerna är själva det de säger sig slåss emot.

  “Premiär för mansfri festival” (alla cis-män är förbjudna)
  https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1650&artikel=7032942
  .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: