Därför älskar jag Sverigedemokraterna!

Nu är det dags för mig i min roll som Jämställdhetsfeminister att förklara varför Sverigedemokraterna är så bra. Jo SD håller faktiskt samma höga klass som Feministiskt initiativ (Gud runs eget heliga parti), Miljöpartiet och Vänsterpartiet!

Sverigedemokraterna har nämligen förstått de allra viktigaste politiska principerna:

 • Hat är den enda verkliga kärleken.
 • Det är viktigt att aldrig lära sig något av historien.
 • Fakta är bara en härskarteknik.
 • Allt som är dåligt i samhället är en viss grupp människors fel – och denna grupp kan lätt urskiljas genom yttre attribut som kön, hudfärg, härkomst. Dessa människor ska kollektivt hatas och straffas.
 • Västvärlden och EU är hemska och Sverige ska i möjligaste mån isolera sig från dem. Om vi överhuvudtaget ska ha någon allierad, så är det Ryssland.
 • Vladimir Putin är rätt peppig.
 • Vägen till att uppnå en blomstrande nation går alltid genom någon form av kommunism/nazism.

Jämställdhetsfeministern hjälper Sverigedemokraterna ta fram valaffischer och annonser.

Som ni vid det här laget säkert sett blev det ju tyvärr lite fel när Sverigedemokraterna fick sina valaffischer levererade i år. Själva budskapen – partiets politik – hade fallit bort! Kvar blev bara texten “SD2018”. Dessutom har Sverigedemokraterna – ödmjuka som de är – på senare pr blivit allt blygare med att tala i klartext om sina fina och goa förslag!

Men frukta inte! Jämställdhetsfeministern är som alltid på plats och hjälper till att sprida några av Sverigedemokraternas viktigaste budksap!

Som till exempel dessa kloka citat från 2013, när Sverigedemokraternas gruppledare Mattias Karlsson och partisekreterare Richard Jomshof förklarade för andra sverigedemokratiska politiker att de “tyvärr” måste “lägga band” på sin nazism och rasism:

”Jag tror inte att man behöver vara orolig som vanlig medlem, om man bara använder det sunda förnuftet och försöker att inte kontinuerligt lyfta fram rasistiska, nazistiska, antidemokratiska idéer, tankar, artiklar och så vidare”
Mattias Karlsson, gruppledare (SD)

Jag tror många känner igen sig i det Mattias Karlsson (SD) säger. Jag menar, vem kämpar inte dagligen för att inte lyfta fram rasistiska, nazistiska och antidemokratiska idéer – i alla fall inte kontinuerligt!? Är det inte ett orimligt krav?

”Tyvärr måste man lägga band på sig själv. Jag kan tycka att det är lite odemokratiskt men det är så verkligheten ser ut”.
Richard Jomshof, partisekreterare (SD)

Ja tyvärr måste en lägga band på sina rasistiska, nazistiska och antidemokratiska idéer. Tyvärr. Men det är så verkligheten ser ut. Men det kanske Sverigedemokraterna kan ändra på! Pepp pepp!

Och Mattias Karlssons och Richard Jomshofs budskap gör sig ju fantastiskt bra på en affisch!

SD reklam 1

Gör rasism och nazism okej igen! #SD2018

David Bergquist från SD i Nacka värnar om Europas härskarfolk:

SD Nacka om Europas härskarfolk

Inte nog med att han står upp för härskarfolket – David Bergquist är också, liksom alla Sverigedemokrater, en riktig Sverigevän! Därför ber han Putin invadera och avsätta vår statsminister.

SD Nacka ber Putin invadera Sverige

SD reklam 7

SD är det enda riksdagsparti som ens pratar om “Europas härskarfolk”.

I sitt Invandringspolitiska program slår Sverigedemokraterna fast att den man eller kvinna som gifter sig med en utlänning – och ändå vill bo kvar här i Sverige – ska betala en straffavgift på ett prisbasbelopp, dvs i nuläget: 45 500 kr.

SD reklam 4

Rimligt.

I sitt härliga Invandringspolitiska program slår SD också fast att permanenta uppehållstillstånd helt ska avskaffas och ersättas med ettåriga tillfälliga uppehållstillstånd, så att ingen invandrare, oavsett varifrån han/hon kommer ifrån eller om han/hon sköter sig eller inte, ska kunna utbilda sig, få fast anställning eller ta banklån i Sverige. För vilken arbetgsivare ger fast anställning till någon och vilken bank ger ett lån till någon som inte har rätt att vistas i landet mer än ett år? Ingen invandrare ska alltså kunna etabelra sig i Sverige, om SD får bestämma. Såååååå bra!

SD reklam 6

Peppelipepp!

Och tillhör du också alla de som känner att Zlatan Ibrahimovic inte är svensk, för att… hmmm… rasbiologi och nationalkaraktär? Då är Sverigedemokraterna partiet för dig! Mattias Karlsson (SD) kan förklar varför Zlatan inte är svensk:

I en intervju med Ekot berättar han att han uppfattar Manchester Uniteds och Helsingborgs fotbollsspelare Henrik Larsson som svensk – men inte Interspelaren Zlatan Ibrahimovic.- Han har en attityd som på många sätt inte känns svensk, han har ett kroppsspråk och ett språk i allmänhet som inte jag uppfattar som direkt svenskt, säger Mattias Karlsson.

Och är du en antisemit som tycker att judar inte är svenskar? Även då är Sverigedemokraterna partiet för dig! Duktige Björn Söder (SD) förklarar sin teori om varför man inte kan vara jude och svensk:

Björn Söder antisemit

Det är ju ett klockrent vinnarbudskap från SD! Klassisk antisemitism!

SD reklam 2

Pepp pepp!

Jämställdhetsfeministern hjälper Jimmie Åkesson med minnet.

När Jimmie Åkesson gick med i och blev aktiv i Sverigedemokratarna under andra halvan av 90-talet var partiet inte alls lika blyga med sin nazism och rasism som de är nu. Bland annat stod det i partiprogrammet att:

 • “Etniska främlingar som invandrat till vårt land efter 1970 ska alla kastas us. Någon hänsyn till utgivna medborgarskap kommer inte att tas”
 • Förbjud all invandring från “etniskt avlägsna kulturer”.
 • SD vill starkt begränsa adoption av utomnordiska barn.
 • Enbart konst och musik som främjar “fosterlandskärlek” ska få statligt stöd.
 • SD ska sträva efter ett etniskt homogent Sverige.

Detta såg Jimmie Åkesson och tyckte att det var så fint och klokt att han gick med i partiet. Precis som varje vettig nynazist på den tiden. Här ser vi den unge Jimmie Åkesson på en peppig demonstration under parollen “Sverige åt Svenskarna”, som tillsamans med “Bevara Sverige Svenskt” ju var ett populärt slagord i vissa kretsar under denna tid.

Jimmie Åkesson rasist

Jimmie Åkesson (SD) deltar i en demonstration under Sverigedemokraternas nynazistiska period och håller upp en banderoll med texten “Sverige åt svenskarna”.

När Jimmie Åkesson idag får frågor om detta säger han att han inte kan komma ihåg att han sett något av det. Han har tydligen drabbats av en alzheimersliknande minnesförlust. Men det gör inget. Hans handlingar talar för sig själva. För lite nazism och rasism har väl aldrig skadat någon?

Sverigedemokraterna demonstrerar

Peppiga sverigedemokrater demonstrerar.

Sverigedemokraterna informerar

Klassiska annonser från Sverigedemokraterna. Man förstår att Jimmie Åkesson valde att engagera sig i det här partiet.

SD reklam 3

Så där ja!

Tagged: , , , ,

6 thoughts on “Därför älskar jag Sverigedemokraterna!

 1. Dolf (a.k.a. Anders Ericsson) September 4, 2018 at 5:13 pm Reply

  Jag reagerade på det där med “straffavgiften” (som var tänkt att täcka kostnader) om man gifter sig med en utländsk person. Jag tog upp det med min SD-vän, det visade sig att formuleringen är från 2007 (och i mitt tycke var uppåt väggarna), men idag anges inte någon specifik avgift, bara att anknytningspersonen skall påta sig försörjningsansvaret för den invandrade. Vilket enligt min mening är fullt rimligt.

  • Pest och Kolera September 4, 2018 at 8:03 pm Reply

   De ägnar sig väl åt “Brownwashing” inför valet. Precis som F! som strök det där om uppfostringsläger för män. Att man ens kommit på tanken är det graverande. Det hjälper inte att man ändrar för att det väckt kritik. Problemet är hur de tänker då det inte inser det sjuka i förslagen själva.

 2. Ta ansvar. Tänk efter September 4, 2018 at 7:57 pm Reply

  Ta ansvar. Tänk efter / 09/04/2018

  Tänkvärt! :https://sverigesradio.se/sida/avsnitt/1140963?programid=793

  ”En tickande bomb. Om rädslans roll i politiken.
  44 min- sön 02 sep kl 17:00
  Vi befinner oss i en ”rädslokultur”, säger förståsigpåarna. Stämmer det, och vad är i så fall utmärkande för en sådan? Lars Fr H Svendsen och Lasse Dencik tänker högt”

  Här har både höger och vänster – hetsare en del att fundera över. Vad får vi för samhälle med mer hat hets och att det är motståndarens fel? I stället för att slappna av tänka efter reflektera. Framföra atgument sakligt och moget. Lyssna.

  Att få tex SD eller F! till makten för att få ett bättre samhälle är som att släcka eld med bensin.

 3. Amanda Holgerson September 7, 2018 at 9:00 am Reply

  Vi borde använda denna artikel som ett exempel på varför man måste vara 18 år gammal för att rösta. Eller saknar ni bara någon sorts intellekt?

 4. Jock Rockman September 8, 2018 at 2:57 pm Reply

  Tja, man bör inte falla i farstun för SD heller, makt korrumperar. Och inte har de (eller övriga partier) sagt nej till statsfeminismen och en feministisk regering heller, om det nu kan glädja jämställdhetsfeministern?

 5. Martin Gustavsson October 11, 2018 at 2:21 am Reply

  Rasism är naturligt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: